• Tamara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel villogott, hogy most elérhető, így felhívtam egy kis tájékoztatásért. Nagyon kedves volt, és kellemes volt a hangja is. Ezután még kigondoltam az időpontot, majd VTR - n jeleztem szándékom, hamar jóváhagyta, így nemsokára már ott is voltam :)
  • Megközelítés:

    Körút, Oktogonhoz közel, nekem legegyszerűbb volt villamossal menni, sokkal előnyösebb errefelé. Szerintem ezen a környéken nehéz a parkolás, nagy a nyüzsi, szóval autóval tuti kell 10-15 perc még parkolót talál az ember, így villamos a legjobb :)
  • Helyszín:

    Odaérve a kapuban hívtam, Ő megadta a számot, csengettem, beengedett. Régi bérház, a lépcsőházban összefuthat mással a kényeztetésre igyekvő, de ezen szerintem nem kell aggódni, ugyanis senki sem sejti, hogy ki merre - miért halad. A megadott emeletre felsétáltam, ott jobbra, majd a megadott ajtó kitárult. Ajtó mögött ott állt vendéglátóm. Már itt nagyon megtetszett :)
    Ezután beinvitált, bemutatkozás - puszik, bekisért a tetthelyre. Régi polgári lakás, nagyon tágas, teljesen felújított. Masszázs szobából nyílik a fürdőszoba, ez így nagyon tetszett, tusfürdő (2-3 darab - nekem bőven megfelelt, nem a tusfürdők miatt mentem), szájvíz, pohárkák adottak, törölközőt is kaptam. Zuhany kicsit trükkös, de Tami elmagyarázta használatát. Randiszoba közepén alacsony franciaágy, nagyon kényelmes, szobában led fények is vannak, illetve masszázs alatt relaxáló zene ment, szóval a körülmények szerintem teljes mértékben adottak :)
    Barátnővel rendelnek, de lakásban Ő fogadott, mással nem találkoztam, tehát a szervezés abszolút okkés.
  • Lány külseje:

    Fogadáskor világos fehérneműt viselt, nyilván rögtön a szilikon ciciken akadt meg tekintetem, amelyek vékony alkatához nagyon illenek, később mesélte is, hogy ilyeneket akart, amelyek illenek hozzá, nagyok, de azért mégsem túl nagyok. Szerintem nagyon jól sikerültek (későbbiekben behatóbban foglalkoztam a mesterművekkel! ;)
    Vannak tetkói, szerintem nem zavaróak. Szép arca van, hosszú - festett haj, amelyet végig kibontva hordott, szemüveges - mosolygós lány, nagyon cuki, kedves :)
  • Erotikus masszázs:

    Míg tusból visszatértem vendéglátóm hozott pohár vizet. Majd hasra feküdtem, és kezdetét vette a masszázs. Ekkor kérésemre attól a kevés ruhadarabtól is megszabadult, amiben fogadott. Masszázs lentről indult vádliktól - felfelé vállamig. Krémmel dogozott, kellemes, lazító, jól esett. Nem sokáig bírtam, ugyhogy vállaknál hamar kérdeztem, hogy fordulhatok-e, illetve már hason fekve is időnként megfordultam, megsímogattam, fogdostam a ciciket, és testét ahol értem ;)
    Fordulás után még szakszerűen combjaim is meglettek masszírozva.
  • Levezetés:

    Miközben combmasszázst kaptam a cerka már nagyon állt. Vágyott a törődésre, meghát a látvány nem volt akármilyen. Meg is lettem dícsérve, hogy szép példánnyal rendelkezem, ami természetesen jól esett. Mondtam Taminak, hogy sosem tudtam, hogy valóban vastagabb vagyok - vagy csak átlagos, esetleg csak a lányok udvaroltak dicséretekkel - de az Ő elmondása szerint már nem egy példányt látott - így dícsérete abszolút hihető ;)
    Elmesélte, hogy lingam masszázst tanulta, és hogy jó benne, így éltem a lehetőséggel, hogy bemutassa tudását. Ekkor olajat vett elő - csorgatott farkamra, és valóban nagyon finom lingamot kaptam ;)
    Természetesen közben pusziltam ahol értem, cicikkel alig tudtam betelni. Illetve intim részén simogattam (ujjazás sajnos nincs) - eközben Ő férfiasságommal játszott és kölcsönös nyakra - vállra puszik is voltak (csók nincs) - ekkor Ő is mélyebb lélegzeteket vett - talán ez a helyzet számára is kellemes volt :)
    Majd olajos cicikkel csuszkát is kaptam, ez is profi volt, simogatás - puszik itt is akadtak ;)
    Ezután végre elérkezett a natur francia kényeztetés. Elsőként megtisztított az olajtól, majd oldalról kényeztetett - tetszett ez a pozitúra, mert a fantasztikus cicik továbbra is a közelben - kézügyben maradtak, illetve egyéb testrészeket is tudtam vizsgálni. Ekkor két megállapításra jutottam, az egyik - hogy ez a vékony test igazán feszes - izmos mindenhol, illetve hogy nagyon jó a franciatudása Taminak, nagyrészt szájjal kényeztetett - időnként kézzel is - nehezen, de jóideig bírtam, majd jeleztem, hogy lassan itt a vég (mivel nincs végig kényeztetés), és eldurrantam. Tami végig kézbentartotta a "helyzetet", ezután pedig letörölgetett :)
    Volt egy kis időnk még, így pár perc mellkas masszást kértem, majd közös tusira invitáltam, amiben készségesen benne volt. Igyekeztem ciciket alaposan megmosni, ami szerintem sikerült is ;)
    Majd öltözés, távozás.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélve, telefonban - 1 óráért - egy virágszállal magasabb az átlagnál. Nem kérte, de előre odaadtam, letettem polcra a boritékot.
  • Összkép:

    Nagyon szép, nagyon kedves, végig beszélgettünk (de csöndes pillanatok is voltak). Úgyérzem, hogy az összhang még nem teljesen volt tökéletes köztünk - vagyis még lehet fokozni, de első alkalomhoz képest nagyon jó volt! Első akalommal egy órára szoktam menni, az se nem sok - se nem kevés, de itt sajnáltam, hogy nem mentem másfélre - kétszeri levezetésre, mert francia után végig - tus alatt is állt a cerka (Tami hatása nem hagyott lankadni - a látványa, az illata) - szóval férfiasságom benne lett volna, egy újabb kényeztetésben, dehát elszállt az időnk - így nem akartam lehetetlent kérni. Szóval muszáj lesz hosszabb időre meglátogatnom. Illetve mesélte, hogy mellei mivel újak, most még igazán kemények, de majd lassan puhulnak ;)
    Hát ezt muszáj lesz leellenőrizni (bár nekem annyira tetszettek a cickók, hogy kicsit keményebb - vagy kicsit puhább, az nem gond - mindenképp tökéletes)!
Happy Massage