• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnőjével egyeztettem időpontot pár nappal korábban.A kért időpont szabad volt.Már többször menni akartam hozzá,de mindig közbejött valami.Hirdetését ezen az oldalon láttam.
  • Megközelítés:

    Fizető parkoló övezet,ha szerencséd van,akkor talàlsz parkolót a környéken.én BKV-t választottam.Hétvégén könnyű parkolót találni.
  • Helyszín:

    Ismert hely,nem vàltozott mióta utoljàra voltam...ami kb màsfél éve lehetett.Mindent rendben találtam,nem lehet semmibe belekötni.Egy ruhainas jó lett volna,de így is volt hely a kanapén a ruhàimnak.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel,de azért egy kicsit màs.Hosszú,egyenes haja van,làbak és popó szépek,bőre barna és kellemes tapintàsú.Az arca màs mint a képeken,de nem nagy az eltérés.
  • Erotikus masszázs:

    Ha jól emlékszem krémmel dolgozott,azt én is jobban kedvelem,mert könnyebb lemosni.Erős kezei,újjai vannak,jól megdolgozta a hàtamat,derakamat és vàllaimat,nem panaszkodhatok egy szót sem...közben ment a kellemes beszélgetés...de egy idő utàn inkàbb elhallgattam és a masszázsra koncentráltam.Szóval,csendben maradtam és hagytam őt is a masszàzsra fókuszàlni.Én nagyon elszàlltam.Szakszerűnek tünt minden mozdulata,van màr 1-2 éves gyakorlata és úgy tünt ő is kedveli amit csinàl.A sportmasszőrömben nincs ennyi erő,mint Panniban.
  • Levezetés:

    Ezzel indítottunk.Én azt szeretem,ha az első percekben ráhangolódàs van,simogatàssal és puszikkal...azt hiszem Panni ezt a részt inkàbb rövidre szereti venni és nekilátott a cumizàshoz.Én a kanapén ülve,ő mellettem.Kezeit nem használja,ami pozitívum.Mint ahogy mondtam,én szeretem ha van egy kis ráhangolódàs cumizàs elött,ezért cserét kértem és nyalogattam a puncijàt.Nem igazàn engedett közel,éppen csak nyalogatni lehetett,de elmondása szerint így is elment.Visszatértünk a cumihoz,amit vàltozatosan művel.Jobbnak làttam ha felàlok és ő ülve maradva fejezi be a tevékenységet.Így is lett...a szàjàba élveztem.A végtermékkel nem tudom mi lett.A màsodik kört már a masszázspadon kezdtük...én hàtamon feküdtem,ő orálisan dolgozott.Megint helycserét kértem...én a pad mellett álltam,ő hason feküdve a padon nyomult,közben egyik kezével a heréket izgatta.Megint a szájába mentem el és még az utolsó cseppeket is kipréselte belőlem a kezével.Ez a rész nagyon tetszett.
  • Elszámolás:

    Helyi àtlag,nem volt megbeszélve semmi,utólag rendeztük.Nem kértem semmi extràt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam,kellemes beszélgetőpartner,semmi megjátszás.Úgy tippelem,hogy a valós életben is ilyen lehet.lehet visszamegyek.
Happy Massage