• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága WillieKeith !
    Nagyon köszönöm ezt a beszámolót és az azt megelőző randevút ! Igen finom volt az eper kavalkád amivel megleptél ! És meg finomabb a kényeztető masszázs programod amellyel sikerült elvarázsolnod!
    Várlak egy újabb kis játékra !
    Csokollak!
    Szöszi

  • Egyeztetés:

    Szyszykét illetve Dr. Szöszit figyeltem egy ideje, de sajnos tőlem elég messze dolgozik. De azért sikerül néha a környékre eljutni. Felhívtam, a hangja nagyon kedves volt. Váltottunk személyes üzenetet is, Nemsokára mehettem is, teljesen gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedőknek elég egy számjegyet megjegyezni és ez a négyes. M4 és 4-es villamos van a közelben és van még busz is. A parkolás sem okozhat gondot. Kicsit bekavarhat, hogy a cím ismeretében a Google maps a szomszédos házhoz navigál (rosszpont a Google-nak), de ez sem okoz két percnél hosszabb fennakadást.
  • Helyszín:

    Szyszy egy panelházban dolgozik, azon belül a lakás nagyon szép. Nem a máshol szokásos pici masszázs szoba volt a helyszín, hanem egy szép lakás berendezett nappalija és azon belül egy francia ágy. Onnan nyílik a fürdőszoba, ami szintén rendezett.
  • Lány külseje:

    Szyszy 35-nek hirdeti magát, de elhittem volna, ha 30-nak vagy még kevesebbnek adja ki magát. Szép az arca, dús a hajkoronája, nagyon jó az alakja, a képek cseppet sem csapnak be. Most csak közhelyet tudnék puffogtatni, hogy a valóságban még szebb. Tényleg kellemes jelenség. Emellett kedves, de kellemesen csipkelődő a humora. Nem lehet mellette unatkozni. Az általam előre dícsért fehér baby dollban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a találkozásunk második részében történt.

    Még pihegtem és nem e világon jártam, amikor megkínált egy pohár vízzel. Hasra fordultam és egy teljesen szakszerű masszázs kaptam, amiben egy testrészt sem hagyott ki. Leginkább a derekamnak, hátamnak és a nyakamnak esett jól a masszázsa. Ahol látta, hogy különösen szükséges, oda többször vissza is tért. Ránézésre törékeny lánynak tűnik, de van benne erő is, ha kell. Ahogy kezdtem visszatérni, jót beszélgettünk és nevetgéltünk. Ahogy közeledett az idő vége, még egymással szemben is feküdtünk egy picit simogatva, puszilgatva egymást. Elkísért a fürdőszobába. A fürdés után pedig felöltöztem és elköszöntünk egymástól
  • Levezetés:

    A találkozásunk kényeztetéssel kezdődött. A fürdés után az ágyon puszikkal, csókokkal, simogatással kényeztettük egymást. Javasoltam hogy először én hadd masszírozzam meg. Hamar áttértem a kényeztetésre, amikor még hason feküdt. Jól eset neki a puncijának simogatása és kértem is, hogy forduljon meg. Végig simogattam és melleire, majd a puncijára koncentráltam. Nem kapkodva simogattam, majd kölcsönös franciával csúcsra juttattam.

    Mondta hogy ezután nálam csakis erotikával tudja folytatni. Hanyat fekvést kért és kaptam csúszkát, csókokat, simogatást. Hamar extázis közeli állapotba jutottam és sokáig ott is tartott. Nem is emlékszem, hogy történtek az események. Kezével és ajkaival is kényeztetett, de párszor visszafogott. Nem beszéltük meg előre a végét, rábíztam magam. Elvezéshez az ajkaival juttatott, amely több hullámban a szájába történt. Ekkor megtisztogatott lassan és következett az előbb leírt masszázs rész.
  • Elszámolás:

    Átlagon felül volt az élmény és az ajándék teljesen korrekt. Előre megbeszéltük, utólag csendben elhelyeztem a szekrényre.
  • Összkép:

    Szyszyke egy gyönyörű, vonzó nő, telve erotikus kisugárzással. Szívvel, lélekkel végzi az erotikus masszázst és juttatja élményhez a vendéget. Felejthetetlen élmény volt, köszönöm szépen!
Happy Massage