• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Koszonom szepen az irast :)
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Réggenben próbáltam elérni de egy ideig inaktív volt a hírdetése. Amikor újra aktívvá vált akkor próbáltam hívni telefonon és sikerrel is jártam. Még aznapra sikerült egy nagyon kellemes hangú hölggyel időpontot egyeztetni. Mindenről kedvesen és részletesen tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület ismert lakóparkja. Autóval nagyon könnyű odatalálni. Bőségesen van maximum pár perc sétára parkolóhely ami fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon tágas. Minden célra tökéletesen megfelel. A fördő kádas és tág, minden tisztálkodószerrel el van látva. A berendezés illik Enikő kifunomult lényéhez. A nappaliban kanapé ahol el lehet beszélgetni, a tetthely pedig egy külön szoba ami tágas, hatalmas franciágy található benne megfelelő mennyiségű párnával. A fények aki ahogy szereti, tetszés szerint állítható.
  • Lány külseje:

    Ahogyan a bemutatkozó szövegben is írja, mindig csinosan, illatosan, koktélruhában fogadja a vendégeket, ami az esetemben is így volt. Egy rövidebb, hátul kivágott fekete tuhácska volt Enikőn, valamint fekete magassarkút és élénk színű rúzst viselt. Haja közepesen hosszú vöröses színű, bőre selymes, testalkata inkább vékony, feneke kemény és formás, cicje tenyérbe illő, a testalkatához pont arányos. Arca bájos, nem kell félni az arckitakarástól, senki nem fog csalódni. Ha kategóriába kellene sorolnom akkor azt mondanám hogy az egyetemi tankörben az a lány akit mindenki meg akar kapni mert olyan kisugárzása van.
  • Action:

    A helyszínre kicsit előbb érkeztem hogy el tudjam intézni a parkolást majd hívtam Enit. Bejutáshoz minden infót megad a telefonon így könnyen megtaláltam az egyik magasabb emeliti tágas lakást. Ahogy odaértem diszkréten kopogtam és megpillantottam a választott hölgyet a már fent említett ruhaköltményben. Kedvesen beinvitált és elkezdtük az ismerkedést. Cipő levesz, és a nappaliban leültem a kanapére és kaptam közben egy kellmes frissítőt. Közben beszélgettünk és leegyeztettük a részleteket ismét, mit és hogyan szeretnék. Ezután elmentem zuhanyozni hogy készen álljak egy csodálatos élményre.

    Szobába be, ekkor még minden ruha rajta volt Enikőn, annyit kértem hogy vegyük a fényeket feljebb ha már ilyen szép lányhoz jöttem a vizuális élmény is legyen tökéletes. Kisegítettem a koktélruhából majd szépen finoman elkezdtünk csókolózni. Igazi nyelves szenvedélyes csók, nem az a szájrapuszi jellegű.

    Ezután ágyra le és elkezdtem felfedezni a testét, felülről lefelé. Szépen lassan megszabadtottam a buyitól is, a combfixes harisnya az maradt végig mert szeretem, nagyon szexi kellék egy nőn. A puncinyalásra nagyon jól reagált, élvezte a nyelvjátékom. Jött a csere és kaptam egy totál barátnős ám egyben profi franciát, közben kérdezte hogyan szeretem és eleget is tett amikor mondtam hogy kéz nélkül jobben szeretem valamint a lágyabb helyett lehet kicsit erősebb is. Eljöttnek láttam az időt hogy behatoljak szűk, gyönyörű formájú puncijába.

    Felgumizott és először missziben kezdtük. Mivel kértem popó extrát mondtam hogy váltsunk kutyusba és kezemmel elkezdtem izgatni a popóját is, majd átkéreckedtem, ám előtte kentünk rá némi sikosítót és szépen lassan be is hatoltam, de első körben nem doggyban hanem Ő ült bele hogy kényelmes legyen. Nagyon jó ahogyon a szűk popójába belcsusszantam. Némi bemelegítés után jött a misszi plusz popó kombó és kértem a vibrátort hogy a 3 testnyílásából 2 izgalmi állapotban legyen. Valami eszméletlenül jó érzés volt, szépen közepes tempóban dugtam a popsiját és közben vibrátort toltam a puncijába. Ettől a kettőstől kezdtem a végét érezni azonban mondtam hogy a cicijére szeretnék elmenni így felé térdeltem és kézzel végzett ki, jó adagot lövellve a mellkasára. Letisztogattuk egymást és kiültünk a nappaliba kicsit felfrissülni és beszélgetni. Enikő ebben is nagyon jó partner. Beszédes ls inteligens lány. Kis idővel nekiszegeztem a kérdést hogy jöhet-e még 1 kör amire örömömre a válasz igen volt.

    Ismételten kaptam egy kellemes franciát itt már minden instrukció nélkül érezte mit szeretek. Hamarabb kértem a gumit mert ismét a popsijában akartam lenni. A korábbi koreográfia, kis sikosító azonban most már mehetett elsőre a doggy. Gumicsere és a puncijában is voltam a vibri pedig ment be a popóba hátulról. El is engedtem a vibrátort és a csípőjénél fogva erősebb tempót diktálva dugtam a punciját a hasam pedig nyomta be párhuzamoson a lökésekkel a vibrit a fenekébe. A tempónak aztán meg is lett az eredménye a gumiba lőttem a második tárat.

    Szépen lassan lenyugodtunk, ittunk egy frissítőt és elmentem egy második kör zuhanyra. Mikor kijöttem Eni egy fekete köntösben várt. Pár percet még beszélgettünk és elköszöntem tőle, azzal a megjegyzéssel hogy jövök még hozzá biztosan.
  • Elszámolás:

    A helyi átlagnak megfelelő (új bp-i átlagnak is szoktátk mondani) az ajándék mértéke a popó extrával kiegészitve. Utólag tettem le az asztalra. Szó sem esett róla a randevú alatt, pedig először voltam nála.
  • Összkép:

    Enikő egy nagyon kedves és bájos hölgy. Minden amiért mentem megkaptam nála, az elképzeléseimet kicsit felül is múlta. Újabb kellemes élményekkel gazdagodtam személyének köszönhetően. Maximálisan ajánlott kategória. Biztos még visszatérek hozzá egy hasonló szeánszra.
Happy Massage