• Lívia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még szinte napsütésben tartottam hazafelé autómmal, mikor az Aldi (vagy Lidl?) -mindig keverem ezeket- parkolójában a főúthoz közel egy tábla nagy betűkkel hirdette az eper vásárt és valóban egy hevenyészett mobil standon mosolyogtak a piros eprek.
    Azonnal felelevenedtek bennem felejthetetlen eprezős-pezsgőzős kalandjaim kedves Tündérének emlékei.
    Nyomban félreálltam és kerestem telómban a már régen hívott számot. Talán a harmadik csengésre fel is vette és meghallhattam a régen hallott senkiével össze nem keverhető kedves hangját. Nevemen szólítva köszöntött és leplezetlen öröm, kíváncsiság keverékével hangjában érdeklődött felőlem. Elmondtam mit láttam és milyen tervek szövődtek egy pillanat alatt bennem, mire az volt a válasza: - Láthatnál sűrűbben is epret!
    Kellemes csevegésbe kezdtünk, miközben kiderült, hogy semmi sem változott masszázs programja, kedvessége, virágkötészeti elképzelése terén az elmúlt közel egy évben. De annyi változás van, hogy ugyan abban a házban csak más szinten egyedül rendel. Mivel ekkor nem tudtunk az időpont terén megegyezni, ezért abban egyeztünk meg, hogy VTR-en fogjuk a pontos időpontot fixálni.
  • Megközelítés:

    Mivel pezsgőzős terveink voltak, ezért tömeggel közelítettem meg az ismert címet. A Déliig metróval mentem és onnan tovább busszal, mi az "A" változatával együtt hegyi járat ellenére elég sűrűn jár. Azt hiszem hat megállót kell buszozni az Istenek útján a kanyargós hegyi úton és onnan talán 150 méter séta a címig. A GPS biztosan odavezet, parkolni (nem fizetős) pedig nyugodtan lehet akár a ház előtt is a széles járdán.
  • Helyszín:

    Budapest egyik legimpozánsabb környékén fogadja vendégeit Lívia. Elegáns házak, rendezett környék, jó kilátás és nem lévő kíváncsi nyugdíjasok a jellemző, mi a diszkrét bejutást teszi lehetővé. Mint már írtam: -ugyan az a ház, csak másik szint az új helyszín.
    Belépve kellemes illat, az alkalom meghittségéhez passzoló világítás hatnak rám elsőnek és lassan magával ragad az egész lakás hangulata. A szobában minden adott mi ilyenkor szükséges. A ruháknak szobainas a polcon friss , illatos puha törülközők és a masszázs kellékei, a földön megfelelő nagyságú tatami friss lepedővel leterítve a falon jól elhelyezett tükrök és itt is fontos szerephez jutnak a fények, mi lilás-rózsaszínes árnyalatával fokozza a hangulatot. A fürdő mint mindig makulátlan. Száraz kilépő, bő tusfürdő választék, szájvíz kis poharakkal.
  • Lány külseje:

    Had kezdjem egy elcsépelt közhellyel: Élőben szépségével, kedvességével, nőiességével sokkal elragadóbb, mint a fotókon.Az elmúlt időben semmit nem változott, hacsak nem nőcisebb lett és ezzel jellemét dicsérem.
    Széles mosollyal arcán, csillogó fürkésző szemekkel nyitott ajtó egy a gyér világítás ellenére is szinte teljesen áttetsző kombinéban és egy falatnyi tangában. Megjelenése, parfümjének diszkrét, frissen mosott hajának illata a lehetőségeken túlmutató gondolatokat generáltak bennem az üdvözlő puszi közben. Nem manöken alkatú, de a természet teste minden porcikáját a legvonzóbb vonalakkal, domborulatokkal ajándékozta meg. Popsi kedvelők biztos nem csalódnak, hisz mint mindenét kemény, izmos kötőszövet alkotja. Alkata, megjelenése tipikusan azé a Nőé, kin bármikor önfeledten jóllakatja a férfi a szemét. Hangja nyugodt, lágy és nevetése, mint galambok kacagása.
  • Erotikus masszázs:

    Belépéskor szó szerint mosolyogva kilóra végigmértük egymást és szerintem meg voltunk elégedve egymással. A szobában kellemes hőmérséklet a már említett fények és halkan relax zene szólt. Egy tálcán a már bekészített poharak vártak, hogy szerephez jussanak és nem is hagytuk őket sokáig parlagon.
    Eper majszolás közben pezsgőzve beszélgettünk, majd egyszer csak a már odakészített törülközőt nevetve a fejemre terítette és kérdő tekintettel az ajtó felé biccentett. Gyors vetkőzés Ádám kosztümre és elkísért a fürdőszobába.
    Visszatérve már átöltözött "munkaruhába", egy fekete melltartó-tanga együttesébe , mi meg csak ott álltunk én és a férfiasságom és szívtam magamba látványát. Megkérdeztem nincs-e melege, mert hozzám képest nagyon is túl van öltözve, mire visszakérdezett. - Szeretnéd levenni? Majd haját összefogva hátat fordított. Mire a tangát is levehettem volna róla, addigra ott állt előttem anyaszült meztelenül. Egymáshoz simulva élveztem szoli barna bársonyos bőre érintését, illatát a keze el-el akadt miben el kellett, majd ott maradt, hogy kerülgessen a frász.
    -Nagyon feszült vagy, feküdj hasra! S kezdetét vette a teljes testű olajos csúszka.
    Csúszott, tekergőzött rajtam teljes testével mint egy sellő, keblei szánkáztak rajtam tarkómtól a fenekemig , olykor egy-egy puszi a nyakamba, máskor izgató szuszogás a fülembe. Felettébb élveztem a helyzetet, de merev férfiasságommal kezdet egyre kellemetlenebbé válni a hason fekvés. Nem is állt le mikor megfordultam alatta. Ebben a helyzetben keblei bimbóival hol a számat ingerelte, hol férfiasságom volt az élvezetes halmok között. Kezeimet nem is kellett mozgatnom, csak teste bársonyos bőrén lazán tartanom és így is bebarangoltam velük a legizgalmasabb domborulatokat.
    Jó érzékkel vette az adást és bekucorodott combjaim közé és lágyan érzéki lassú ESZO-val kiverte bennem a biztosítékot. Mire magamhoz tértem megtisztogatott és tartotta felém a pezsgős poharat. Míg ittam Ő átrendezte a tatamit a masszázshoz.
    Kérdezés nélkül tudta, hogy a lágy citrusos illatokat kedvelem e téren és ezzel kezdett gyötrődött testemnek kedveskedni. Tökéletesen emlékezett minden kritikus pontomra, mert a teljes testemre kiterjedő masszázs közben ezeken hosszasan elidőzött és addig nem ment tovább míg el nem érte a kellő hatást. Mozdulatai határozottak és az emberi test anatómiájának ismeretéről árulkodnak. Arra is jól emlékezett, hogy bírom a gyötrést és e szerint kellő erővel "kínzott" meg. Mikor fel-fel szisszentem csak ennyit mondott. - Tűrj, holnapra jobb lesz!!!!
    Szóval a tarkómtól a talpamig kíméletlenül, de szeretettel alaposan átmasszált.
  • Levezetés:

    A talpaimmal fejezte be és kiment kezet mosni, én megittam a maradék pezsimet és hanyatt fekve vártam.
    -Így szeretnéd? -kérdezte és állva csorgatta is magára az olajat és leste milyen hatást gyakorol rám a nem mindennapi látvány . Majd terpeszállásban fölém állt és rám is csorgatott a meleg olajból. Én meg csak mozizta, mint piknikus napközis a matinén és nem győztem betelni, magamba szívni a vérforraló látványt.
    Szinte az ágyékomra ült, rám hajolt, puszik, szuszogás, simogatás oda-vissza jobbról-balról és szép lassan átváltott csúszkába. A tükrökből még olykor-olykor lestem, de egy idő után már ehhez sem volt erőm, csak élveztem mit e gyönyörű masszőz magából ad.
    Hamar újra olyan állapotba kerültem, hogy rendre elakadt "valamiben" és mint már korábban a combjaim közé ülve lágy, de határozottabb mozdulatokkal kielégített.
  • Elszámolás:

    Telefonon említette, hogy e téren sem változott semmi, de mivel vagy fél órával túlcsúsztunk a megbeszélt kettő órán, e szerint rendeztem a csokrot, mit az elfelejtett meglepivel együtt a a polcra tettem.
  • Összkép:

    Hiába korlátozottak a lehetőségek még sincs hiányérzetem. Masszázsa napokig tartó pozitív hatással bír, csúszkája fantasztikus, kézi vezérlése észvesztő és az a Nőiesség mi belőle árad megnyugtat.
Happy Massage