• Tamara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk egy órával előtte. Kedves aranyos hangja már a telefonban megfogott. Mindenről tájékoztatott és már indultam is.
  • Megközelítés:

    Belvárosi frekventált hely. Kapuból hívtam hogy megjöttem, majd felmentem és az ajtó mögött várt. Bejutás diszkrét, nem találkoztam senkivel. Parkoló biztos van fizetős a környéken.
  • Helyszín:

    Régi felújított polgári lakás. Randiszobából nyílik a fürdőszoba. Tágas zuhanyzó és 3-4 tusfürdő áll rendelkezésre. A tetthelyen kényelmes francia ágy és led világítás adja meg az alaphangulatot.
  • Lány külseje:

    Vékony, kedves, mosolygós szemüveges lány. Szép arca van és kellemes puha szoli barna bőr néhány ízléses tetkóval. Nyilván ami elsőre megragadja az ember tekintetét azok a nem rég elkészült szilikoncicik. Feszesek, kellemes tapintásúak, formára közel csepp alakúak.
  • Erotikus masszázs:

    Erre az első levezetés után került sor. Hasra feküdtem és alaposan megmasszírozott. Masszázst krémmel kértem és a lehető legnagyobb erősséggel. Vádlitól indult és szép lassan haladt felfelé. Közben nagyon jól elbeszélgettünk mindenféléről, ő is sokat mesélt magáról oldott volt a hangulat. Masszázst textil nélkül végezte igyekeztem minél többet legeltetni rajta a szemem.
  • Levezetés:

    Fürdőből kijövet hanyatt feküdtem és láttam hogy a bugyi még rajta van. Kérésemre aranyosan visszakérdezett hogy a ,,bugyit is" és már dobta is le magáról. Meg is nyaltam a szám szélét és megkértem hogy feküdjön rám. Alaposan letapiztam és simogattam mindenhol miközben fekve ölelkeztünk. Pár perc múlva rátért egy kis krémes lingamra majd tíz perc után megkértem hogy váltson át franciára, amit örömmel teljesített. Intenzíven kellemesen csinálta közben a golyókat is simogatta kézzel. Kívánságaimra külön ügyelve különböző pózokban kényeztetett aminek meg is lett az eredménye megöntöztem a melleit.
    Második kényeztetés hasonló képen alakult . De nem nagyon akart összejönni a második mennyország, így hosszabbítottam egy fél órát. Felajánlotta hogy bemutatja az olajos lingam tudását, amire én is rábólintottam. Legmeghittebb talán az volt amikor egymással szemben, kézzel, pókülésben kényeztetett. Amikor éreztem hogy közeleg a vég elé álltam, ő előttem térdelve két kézzel kényeztetett, amíg egy nagyot nem lőttem a bal válla fölé. Lábam is beleremegett, nehéz volt állva maradni. Utána zuhany majd még kicsit még hozzám bújt és beszélgettünk. Amikor már tényleg csak pár perc volt hátra hirtelen felpattant az ölemből finoman jelezve hogy a jóból is megárt a sok és kezdjek el öltözni. Búcsúpuszik és távoztam.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztem a másfél órát, a végén a fél óra hosszabbítást, így két órát összesen. Minden rendben volt.
  • Összkép:

    Nagyon jól sikerült ez a találkozó számomra. Sok volt a közös téma, egy korosztály vagyunk és jól egymásra tudtunk hangolódni.
Happy Massage