• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    Wooow, szuper gyors voltál az élménybeszámolóval :) , amit nagyon szépen köszönök!!! Ahogyan a tegnapi csodás estét is ;)!
    Remélhetőleg hamarosan folytatás is lesz! Várlak visszaaaaa Édes ;) :*
    Csókjaim :*

  • Egyeztetés:

    Még más néven kezdte piszkálni a szememet Zírisz hirdetése, de valami miatt nem éreztem sürgetőnek a kapcsolatfelvételt. A napokban újra végigolvastam a beszámolókat, és lassan teret nyert bennem a gondolat, hogy márpedig meg kell látogassam Zíriszt. Amikor aztán végül múlt héten felhívtam először, azonnal felvette, de nem tudtunk aznapra időpontot egyeztetni, bár szinte rögtön visszahívott, és csilingelő hangjával megígérte, hogy ha még megoldható, akkor küld egy sms-t. Ez így is történt, de aznap én már úgy véltem, hogy nagyon késő van egy hancúrozáshoz (és milyen igazam is volt, mint később kiderült). Aztán napokig kergettem, de igazából nekem nem volt alkalmas időpont a randi nyélbeütésére, de ma estére sikerült időt szakítanom. Előző este azért még leadtam a "ruharendelést", amit készségesen teljesített is.:) Délután egyeztettük a pontos időpontot, kérésére kicsit korábbi kezdéssel. A címet SMS útján hozta a tudomásomra.
  • Megközelítés:

    Újlípótváros széle, van troli, busz, nem túl messze metró, még parkolóhely is akad, napközben fizetősen. Én este, autóval érkeztem, viszonylag egyszerűen találtam 100 méteren belül parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Nemrég épült, elég nívós épület, magasabb szintje. A lakás gyakorlatilag másfél szoba, a nappaliból nyíló hálóval, a hálóból nyíló fürdővel. Teljesen rendben van, rendezett, tiszta, mondhatni, aki ebbe bele tud kötni, az menjen Dubai-ba. Talán csak a zuhanyfüggöny hiányába lehetne belekötni, de mivel én megtanultam nem kipacsálni a vizet, ezért nem zavart. Tusfürdőből, dezodorból volt bőven, kikészítve várt a fogkefe, fogkrém, többféle szájvíz, műanyag és üvegpohár, törülköző - ha nem tetszett volna a színe, volt még bőven miből válogatni, és erre felhívta a figyelmemet is :)
  • Lány külseje:

    A megbeszéltek szerinti ruhában (jelmezben) várt, zseniálisan kisminkelve, lobogó szőke lobonccal, és édes mosollyal. Puszival fogadott, majd csókot is kaptam hamarosan. Az előzetes várakozásaimmal szemben sokkal vékonyabb, magasabb (ez persze a magassarkúnak is volt köszönhető), bármikor utánafordulnék az utcán.
  • Action:

    Amikor beléptem, lepakoltam a lepakolnivalót, egy percre lekattantam, h Húúúúúúúúúú. Nő a javából, nagybetűsen. Leültünk, innivalóval kínált, beszélgettünk is egy keveset, elmeséltem az előző napi kálváriáimat, ami blokkolta a randinkat, ő is mesélt néhány dolgot. Közben puszikat, finom csókokat váltottunk, simogattuk, érintgettük egymást. Már itt éreztem, hogy jó helyre jöttem, és közben végig a nőiessége dominált, néha kislányos ökörködéssel. Szerencsémre én is tudok tiniként hülyülni, úgyhogy nem volt egyáltalán kínos :) Egyszóval egymásra hangolódással kezdtünk, aztan elküldött a fürdőbe. Miután végeztem az külső belső higiéniai eljárásokkal, már a franciaágyon várt, és azonnal csókkal fogadott, a törülközőnek is alig volt ideje lehullani. Pillanatok alatt a nemesb testrészem után mart, és rövidesen már az édes ajkai között jártam. Az első pillanatokban azt hittem, hogy egy percig se fogom kibírni, de sikerült erőt vennem magamon. Uraim, az origin franciák vehetnének nyelvleckéket tőle, volt itt minden, amit bele lehet vonni egy bőnyálas szopásba. Mélyre vette, megköpködte, csavargatta, golyókat izgatta, verte, szopta, nyalogatta... egyszóval full service. Egy idő után azért megérdeklődtem, hogy én is kényeztethetném-e, amire készségesen lehúzott magáról minden zavaró textilt, és pozíciót vett fel. Egy kevéske csók, egy kevéske bimbóizgatás - megjegyzem, karcolnak ám! dudorodnak úgy igazából, és érzékenyek is, lehet itt sokféle módon foglalkozni velük -, kevéske simítás a fenéken, a combokon, a combok között, és le is vetettem magam a gyönyörök völgyébe. Ahahaha, mézédes, csurog, és jajj, pillanatok alatt elélvezett. Meg még egyszer. És nem halkan. Ezzel azért alaposan meglepett. Jött a gumi, kézzel-szájjal, majd szemből rávetettem magam. Felhúzta a combjait, dugjál meg felszólítással, kis igazítás, hogy ne a popsiba kerüljek, kis röhögés, h én nem oda terveztem, te irányítottál, és benn is voltam. Szűk. És élvezős. Pillanatok alatt csúcsra jártunk, hamar meg is volt az enapi testedzés adag, nem is volt erőm, hogy sokáig bírjam az iramot. Átfordultunk, lovaglósba, csókokkal, gugolósan, pacizósan, mindenfélén. Többszöri eredménye is volt, aztán nem akartam már tovább tartani... Még megkérdezte, hogy most én tényleg szeretnék elélvezni, mondom, hát naná! Ha még egy menetet szeretnél, akkor lassan kellene :) Picit belegyorsított, még egyszer elélvezett, és már robbantam is.
    Kis tisztogatási szünet, ívek húzása egymásnak, röhögés, társalkodás, röhögés, mintha dugóscimbik lennénk. Szomszédok kitárgyalása, egyezkedés a következő etap helyszínéről és pozíciójáról (dugj meg hátulról is!). Egy idő után késznek éreztem a folytatásra a főnököt is, úgyhogy rávetettem magam a bimbókra, egyszerűen ezek a bimbók hosszadalmas kényeztetésre termettek. Simogatás, csókolgatás, szopogatás, harapdálás, whatever, mindenhogyan tetszett neki. Oldalról közelített, és elkezdett keményre szopni, de kértem, hogy én is szeretném közben kényeztetni, hát ez sem volt ellenére, sőt, újabb hangos pontok kerültek az eredményjelzőre, nem kicsit felkeményítve ezzel engem, majd most már követelőzően jelezte, hogy Hátulról!
    Gumi, kézzel, szájjal, ágy szélére térdelt, felpucsított, kis igazítás, na és megint a nagysebességű dugattyúzás, amit - most már menetrendszerűen - az orgazmusok kísértek. Kimentünk a nappaliba a kanapéra is - csak halkan, hogy a szomszédok ne hallják - de hát ezt ne nekem mondd, te vagy a hangos - ja tényleg, magamnak mantrázom - szemből, lábfelhúzva, hátulról, szemből, majd vissza a franciaágyra, mert a kanapé nekem annyira nem volt kényelmes, egy idő után mondtam, hogy inkább az ajkait és a kezét kérem. Kezdtem elfáradni, saját kézbe vettem az irányítást, de a nyálas kezei közben sem hagyták békén a golyókat, néha elvette, és szopogatta, nyalogatta, majd benyálazta a mutatóujjait, és ráment a mellbimbóimra. Ettől teljesen készen lettem, és hatalmasat lőttem a cicikre.
    Nedves szilvia, pihegés, csacsogás, csókolózás, majd közös tusolás, alapos tisztogatással mindkét résztvevő által.
    Egy cigi a teraszon, még egy kis ölelkezés a nappaliban, még egy kis csacsogás, egy pohár víz, egy kis csacsogás, és el kellett búcsúznom
  • Elszámolás:

    A randi végén, a pohár mellé került. Bár nem voltam képben a két órásra duzzadt randinkra érvényes virágszálak mértékével, de egyszerű matematikai műveletet végezvén, megkérdeztem, megfelel-e, azt mondta, oda sem nézve, hogy ha nem elég, majd megkeres. Álltam elébe :)
  • Összkép:

    Sejtettem én, hogy ha egy nő már nem tini, akkor azért van hozzá érzéke is :) Nos, ezt fel kellett szorozzam sokkal. Az egész randink nevetős, ugratós, de szexualitással erősen túltöltött volt. Le a kalapommal, sokkal jobb randi volt, sokkal jobb nővel, mint ami az előzetes "várakozásom" volt. Teljesen kifacsart testileg, lelkileg teljesen feltöltött, és nagyon örülök, hogy megismerhettem CukiNyuszit.
    Nagyon kommunikatív, vicces, és a kémiával sem lehetett kifogás. Azt gondolom, hogy Zírisz egy elég magas színvonalat képvisel, és szerencséjére elég jól meg is tudja válogatni a vendégeit. Előzetesen elég nagy félsz volt bennem, hogy meg tudok-e felelni az általa hozott színvonalnak, remélem, ez úgy sikerült, ahogy az én számomra érzékelhető volt. Zírisz baromi jó nő, igényes, szexi, szép, nagyon magas szexuális, értelmi és érzelmi intelligenciával, és a humorérzék osztásakor sem a sor végén kullogott.
Happy Massage