• Pamela

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje figyeltem a hirdetését. Elsőre itt az oldalon érdeklődtem a lehetőségek felől. Készségesen válaszolt. Majd a kiválasztott napon felhívtam, ekkor sajnos nem tudtam elérni, írtam sms - t, 10 perc múlva válaszolt, felhívtam és egyeztettünk. Nagyon pozitív, kedves, megnyerő volt a hangja már teloban is. És az is nagyon tetszett, hogy az ember vele tud egyeztetni.
    Megbeszéltük az időpontot, szerencsém volt, mert kb egy óra mulva már ott tudtam lenni nála.
  • Megközelítés:

    Megkaptam a pontos címet. M3 végállomástól nem messze. Pótlóval mentem, ami talán csak nagyon kevéssel tarthat tovább, mintha járna a metro, szóval ezt talán érdemes bekalkulálni. Én így is tettem. (Parkolásról nem tudok nyilatkozni.)
  • Helyszín:

    Annak ellenére, hogy világosan megkaptam a pontos címet, és időben érkeztem, az épület megtalálása kicsit nehézkesen ment, de amugy logikus, csak én bénáztam. MIndenesetre szóltam, hogy talán pár percet késni fogok. Ezt is nagyon kedvesen kezelte. Később mondtam, hogy megértem, ha emiatt rövidül a randink (mert vannak olyan lányok, akiknél késés esetén ez történik), de Pam nagyon kedves volt. Mondta, hogy 5-10 perc késés belefér, és nincs semmi gond.
    Helyszín amugy egy magas panelban található, van lift, a bejutás teljesen diszkrét. A lakásban többen rendelnek, de a szervezés abszolút profi, csak vendéglátommal találkoztam. Szobában levetkőztem, cuccaimat egy székre tettem, kaptam törcsit, gyors zuhany. Furdőben egyékbént minden teljesen okkés, több tusfürdő, szájvíz is található. Majd siettem vissza Pamhez.
  • Lány külseje:

    Bejutáskor, alig vártam, hogy az ajtó mögé bújt leányzóval végre találkozzak. Beléptem, kaptam puszit és megláttam Pamet, aki szerintem egy csúcsszuper MILF. A képeken látható valamelyik fehérneműt viselte, de erre már nem emlékszem pontosan, illetve nem is volt időm mejegyezni, mert nemsokáig viselte ;)
    Pamen leginkább a tökéletes szilikon cicik tetszettek, valami fenomenális! De amugy az egész teste is! Szolis - nagyon feszes, kemény gazella teste van, amit később behatóbban tanulmányoztam.
    Arca is nagyon kedves, fehér fogak. Illetve tetkó is van, ami szerintem nem zavaró. Szóval összességében egy nagyon kívánatos nő, akit minden férfi elkapna.
  • Action:

    Tusból visszatérve már az ágyon várt (fehérneműtől megszabadulva), ez a látvány nagyon tetszett, így gyorsan csatlakoztam is ;)
    Elsőként muszáj volt azokat a fantasztikus melleket megvizsgálnom, jóvolt fogni, nyalogatni... ennek hatására rögtön hadrendbe álltam, amit Ő is elégségesen nyugtázott kezeivel, majd megkértem, hogy behatóbban foglalkozzon férfiasságommal, amit készségesen teljesített is. Nagyon jó a franciatudása, amikor makkom nyalogatta, talán az tetszett legjobban, isteni volt. Közben kérésemre úgy helyezkedett el, hogy teste mellettem legyen, így megtudtam feszes testét vizsgálni, és a szilikon cicikkel sem tudtam betelni, simogattam - puszilgattam, ujjaztam is - nagyon szűk ;)
    Ezután gumit kaptam, amit Ő helyezett fel, majd meglovagolt, és így is lett végem - természetesen a ciciktől ezalatt sem tudtam szabadulni ;)
    Megtörölgetett, elmentem egy gyors tusira. Ezután egy kis szusszanás, majd gyorsan jött egy ujabb élvezetes francia lecke, majd missiben és kutyusban folytattuk, de végére egy francia bejezést kértem végig gumiban, majd ismét megtisztogatott.
    Ezután a hátam is megtörölgette, mert a nagy hajszában megizzasztott, majd egy nagyon jóleső - kellemesen erős - krémes hátmasszázst kaptam a maradék időben.
    Közben kellemesen elbeszélgettünk, a diszréció keretein belűl elmeséltünk ezt - azt egymásról. Nagyon tetszett, ahogy elmesélte, s ahogy bizonyította is, hogy mennyire vendég orientált, sok - sok lány tanulhatna a hozzáállásából. Illetve elmondta, hogy azért szokott szün napokat is tartani, és nem nyomja 0-24 ben, mert nem akar unott lenni (mint sok lány), ebben is nagyon igaza van, és látszott is a hozzáállásán, hogy jól teszi. Szóval nagyon jól ellehet vele beszélgetni (is).
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda boritékban az előre megbeszétek szerint. Én az elején szeretem rendezni, de Ő nem kérte. Egy órára mentem, ez az új átlag alatt van két virágszállal. Nagyon kedvező, megérte.
  • Összkép:

    Egyértlműen pozitív. Nagyon kedves, türelmes, odaadó. Látszik, hogy van érzéke a vendéglátáshoz, és máshoz is ;)
    Mivel én kalandozó természet vagyok, és még sok feltérképezésre váró terület van, így nemhiszem, hogy visszatérek, de itt egyértelműen pompás emlékekkel gazdagodtam :))
Happy Massage