• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szimpi pasi vagy nekem az első pillanattól! Hisz amikor ajtót nyitsz belépve hozzám mindig szívesen mozdulok rád - mert tudom, hogy ha beengedlek egy kellemes együttlét lesz a vége. A sok ajándékról nem is beszélek, sok férj nem tesz meg olyan dolgokat a feleségükért, mint te az oldalon hirdető lányokért. Tudsz örülni a női szépségnek, és boldogságának, nem viselkedsz úgy mind egy Farkas, kivéve ha lyukasztásra kerül a sor :) Maradj is ilyen mert szívesen leszek/lennék még partnered az ágyban sokáig.
    Köszönöm az értékelést! Csókollak

  • Egyeztetés:

    Már előtte az oldalon levelezgettünk,próbáltunk időpontot találni.Picit nehezen ment miattam,de Angi ruganyosan megoldotta,és alkalmazkodott hozzám.Ezt utólag is köszönöm.Pontosan megbeszéltük.és VTR-en lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen rendel,villamos és buszmegállótól pár perc séta. Ezt Angi leirja az oldalán.A parkolás is jól megoldható.
  • Helyszín:

    Szépen felújított lakás,a folyosó végén szemben a fürdő,és jobbra a szoba.A szobában nagy ágy,és előtte egy tánc rúd.A fürdőben nagy és szuper zuhany,sok tusfürdő,szájvíz.Patyolat tisztaság,és rend mindenütt.
  • Lány külseje:

    Fekete csipkés átlátszó miniruhát viselt,falatnyi tangával.A bimbói szinte átszúrták a ruhát.Kidomborodó cicik,formás kerek popsi,és karcsú derék.
  • Action:

    A randi előtt küldött egy üzit,és jelezte kb. egy negyed órát csúszni fog.Már úton voltam mikor hívott ,és mondta ha ott vagyok mehetek a megbeszélt időben mert sikerült elintézni a dolgát.Sajnos még 5 percre voltam tőle,de mondta hogy ha megérkezem nem kell hívnom mehetek nyugodtan,és a hátsó ajtón menjek be,mert az első elromlott.Hátulról közelítettem,és kopogtam az ajtón,ami pár pillanat múlva ki is nyílt.Az ajtó mögül elém tünt Angi fekete szexi öltözékben.Hossza átölelve,megpuszilt.Átadtam az ajándékaim,és a szobába lépve már öleltem ,és csókoltam ahol értem.Fríssítővel kínált és leültünk beszélgetni.Beszélgetés közben a látvány hatására letérdeltem Angi elé és a ciciket kihámozva kezelésbe vettem a bimbókat és a punciját.Elküldött egy tusolásra,és mire vissza értem már csak tanga volt rajta.Egymáshoz simultunk,és Angit felkapva az ágyra fektettem.A tangát lehúzva belenyaltam a puncijába.Szétnyílt, benedvesedett a kelyhe,és megjött a hangja is.A csiklója elő bukkant,és mozgott a csípője.Rövidesen megszólalt most finoman,és én szót fogadtam aminek meglett a jutalma.Nagyot élvezett,és lenyugvás utána a szájába vett és keményre szopott..Beöltöztetett,és meglovagolt.A cicik ugrálni kezdtek,és nem sokára megtaláltuk a harmónikus közös mozgást.Szinte egybe forrtunk mikor Angi elélvezett,és pár pillanat múlva én is.Tisztálkodás után oda bújt hozzám,és egy picit át gyúrta az izmaim.Már előbb kértem hogy a kezdő képén látható pózban szeretkezzünk ,és most lefeküdt az ágy szélére a bal lábát felhúzta maga mellé,a jobb kinyújtva,,és a támaszkodott a kezén.Mögé térdelve beigazítottam a lompost ,és tolni kezdtem.Vagy 5 percig ebben a pozícióban voltunk,de Angi jelezte a lábát nyomja az ágy keret,így megfordultunk a másik oldalára és ugyan ezt a pozíciót tartva nyomultam tovább.Közben Angi sem volt tétlen és rázta is a popsiját rendesen,és tele is lőttem a gumit.Frissítő után egy közős zuhanyzásra vonultunk el.Angi le mosdatott,és le ülve a kádban elkezdte szopikázni a farkam.Mivel nem volt nálunk gumi,a szobába mentünk és rá húzta a gumit alexkára.A rudat megfagva Angi bepucsított,és én hátulról kúrtam a kis punciját.A szájába szerettem volna elmenni,ezért gumi le,és letérdelt elém.Megnyálazott és a cicik közé keültem.Angi két kézzel a farkamra szorította és én tolni kezdtem.Majd szopni kezdett és el durrantam.Tisztálkodás ,és még egy jó kis dumálás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrekt,mint mindig,Most előre adtam,mert ki volt számolva az időm,illetve egy program ami szerencsére csúszott.Gondolva rá hogy sietve kell mennem ,és ne hogy véletlenül elmaradjon.
  • Összkép:

    Angika mindig a felüdülést jelenti számomra,és a vele töltött randik mindig pozitív élményekkel gazdagítanak.
Happy Massage