• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni sikertelenül, de aztán elég hamar visszahívott, így műris megbeszéltünk egy időpontot néhány órával későbbre, másfél óra időtartamra.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, 4-6-os villamos Mechwart-liget megállójához eléggé közel van az épület amiben Gabi is megtalálható.
  • Helyszín:

    Régi körfolyosós ház. Bejutás gyors egy zökkenőmentes. Nem találkoztam Gabin kívül senki mással az épületben. Maga a lakás kimondottan szépen felújított, hatlmas épített zuhanykabinnal - bár ezt most nem használtuk ki semmire. A fürdőben mindenből ami csak kellhet több is van. Körülményeket tekintve az egyik legjobb amivel eddig találkoztam.
  • Lány külseje:

    Szolid sminkben és egy bodyban fogadott, amit később egy fekete melltartó és bugyi párosra cserélt. Utóbbi nekem jobban tetszett. Röviden és tömören nagyon szép arca van. Hosszabban tetoválás mentes. hibátlan bőr és viszonylag alacsony, karcsú alkat jellemzi. Mint megtudtam rendszeresen sportol - nem is akármit - azt hiszem a genetikán kívül a sportnak is eredménye lehet ez a szuper testalkat. Műszempillája van, szerintem vannak lányok akik szebbek tőle, de az ő esetében ez teljesen fölösleges, alapból tényleg annyira szép arca van, hogy véleményem szerint mű dolgok csak ronthatnak rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Miután a szobába beléptem hasra is vágram magam a tatamira, Ő pedig elkezdett maszírozni a talpamtól kezdve. A masszázs szakszerűségét nem bátorkodnék megítélni, nekem elég tudatosnak és határozottnak tűnt, mindenesetre az biztos, hogy jól esett. Végefelé elkezdtek megszaporodni a benyúlások és cirógatások, ezeket titkolhatatlanul nagyon izgatónak találtam. Hamarosan Gabi mondta, hogy megfordulhatok én pedig örömmel éltem is ezzel a lehetőséggel.
  • Levezetés:

    A kényeztetésre lekerült a melltartó, majd felvezetésként a nyelvével a zacskót és annak környékét nyalogadta elég mohón. Kissé csikisnek is találtam ténykedését, de ettől még nem állítottam le a dolgot mert összességében tetszett, hasonlót ilyen intenzitással korábban még nem tapasztaltam. Ezután igen lágy franciával folytatta, közben pedig kezével gyakran izgatta a zacsi alatti részt. Eléggé technikás lány ;-), folyamatosan váltogatta a csak száj, kéz és száj, kéz és mellhez dörzsölés verziókat, csakúgy mint a sebességet. Olykor kézzel és szájjal együtt nagyon magas frekvenciára kapcsolt, máskor pedig nagyon lelasított és finoman, érzékien folytatta tovább. Szeánszunk végül úgy zárult, hogy hozzám bújt, simogattuk egymást, közben én a tükörben gyönyörködtem a látványban. Elélveznem sajnos nem sikerült - de ez rám máskor is jellemző - nem Gabin múlott.
  • Elszámolás:

    A nullákon kívül két ugyanolyan számjeggyel írható le. Előre odaadtam, ahogy szoktam.
  • Összkép:

    Nagyon jó csaj, ez nem kérdés. Néha picit mintha távolságtartónak éreztem volna, de a szolgáltatás jó volt és kerek, ha Gabi is úgy akarja még biztos meglátogatom.
Happy Massage