• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Drága Kandúrom! :)

    Imádlak!!! De ezt tudod... meg azt is, hogy ilyen kreatív vagy és mindig tudsz nekem újat mutatni, ami lázba hoz. Van még mit kipróbálnunk ennyi csodás randi után is! :)
    Milliószor csókollak.... Mindenhol. :)

  • Egyeztetés:

    Már nagyon hiányzott a Barbivarázs, de még mindíg szabin volt a drága. Írtam neki , hogy epedve várom , és elárulta, hogy hétfőn kezd. Érthető okokból én szerettem volna felavatni , ami nem volt ellenére , főleg, mikor emlékeztettem a tejszínhabra , ami beindította fantáziáját . A 10 óra nem jött össze , de a 10.30 már igen.
  • Megközelítés:

    A Déli pu-t javaslom, ha vonattal érkezel, ha lóval a Vérmezőn ki lehet kötni , mert a háború előtt lovaspark is volt, de a villamos majdnem a ház előtt áll meg , de én össze vagyok nőve az autómmal, így öt percet mindíg ráhagyok a parkolásra . Fizetős, de az olcsóbbak közé tartozik.A Dérynében jó a torta, tudom javasolni. Én jól ismerem a környéket , jól tájékozódom.
  • Helyszín:

    A helyszínt már csukott szemmel is eltalálom, az utcáról is be lehet lőni, hol van leengedve a roló. Emeletenként csak két lakás van , diszkréció megoldva , a lányok szerint alig van lakó a házban. Barbi szobája tetszik a legjobban, mert hatalmas végigmenő tükrös szekrény van a hosszabbik falon és közvetlen fürdő is csatlakozik hozzá, csak a WC nyílik a hallból.Luxus felszereltség, a tatami szumóbirkózásra is alkalmas.
  • Lány külseje:

    Nekem fontos a bájos arc , Barbinak mindene meg van , ami vonzóvá tesz egy lányt , hosszú szőke haj , szív alakú arcocska , okos szemekkel , mosolygós széles száj amely többcélú, alma mellek erős gombokkal, karcsú derék , kis popsival, diszkrét puncival, amely csak örömében nyílik meg , imádok beszélgetni, viccelődni vele , szóval mindenben jó partner.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtóban már a nyakamba ugrott , tudja, hogy kell levenni a lábamról . Elvette a csomagomat , mobilom, amíg ledobtam a cipőmet , aztán usgyi a szobájába hátulról símogatva kormányoztam befelé. Barbi kipakolta az ajeszokat . Tényleg hoztál tejszíhabot? kérdezte csillogó szemmel. Browniet is hoztam azért , egy kis Asti pezsgőt, mert meg kell adni a módját, szerintem. A pipere táskámat és a friss törcsit a fürdőszobába készítette, és kirohant tányérért , pohárért , amíg megtisztultam.
    Egy bodyban várt , amit a puncijánál kell kipattintani , szerencsére már jól ismerem , csókolózás közben is megy. Hasamra fektetett és elkezdett a sarkamtól masszírozni , hogy meghallgathassam , mivel töltötte szabiját. A hangjaát is imádom, meg a tükörből nézni mozgását , arányos testét és mosolyát. Az alsó lábszáram, az Achilles szerkezetem a tenisz miatt különleges kezelést igényel , de Barbi már begyakorolta rajtam ezt is. Comb, popsi következett szépen , aztán rámült , hogy a hátamat is kezelésbe vegye . Persze , nem ő lett volna , ha a puncijával kéjesen nem fészkelődött volna a popsimon. A hátamat szétszedte és összerakta , ahogy a nagykönyvben írva vagyon , a meszesedő nyakamat a fejem forgatásával és két ujjal keményen kezelte , közben csókokat lihegett körém. Nem félsz, hogy kilyukasztom a tatamit ? Miiiii? De ekkor már kifordultam és megragadtam Barbi kéjes popsiját.
  • Levezetés:

    Megfordultam és egymáshoz tapadtunk mint két amőba ! Szorítottuk, csókoltuk egymást, ahogy értük, aztán Barbi kiegyenesedett és rám ült majd elkezdte olajozni Mirrmurrkát , aki csak erre várt . A tenyerembe is kaptam olajat , cickóit jól bekentem , a punciját hosszasan fényeztem , nyelves csókot is kaptam közben. A koreográfia már ki van dolgozva , nem beszélünk közben , csak a nyögdécselésből szűröm le , hogy jól csinálom-e. Barbi megint gumibotosat akart játszani , málnaízű botomat különösen szereti szopni és csapkodni magát vele. Én közben az ujjamat és a nyelvemet egyaránt használtam , Barbinak közben csurgott a nyála és boldogan mosolygott a szemembe. Mikor túl volt már egy-két örömködésen , óvatosságból pezsgőt kértem és sütit, hogy pihenhessek.Habot is nyomtunk rá, én meg Barbi melleire is nyomtam és le is nyalogattam , miközben a sütit majszolta . Koccintottunk, aztán vissza a tatamira és folytattuk a tejszíhabjátékot . Barbi mellei igen érzékenyek és imádja ha a gombokat kényeztetem , úgyhogy nyomtam a habot , nyaltam és szorítottam a melleit , ő meg az ujjamat szopta . Kitalálta, hogy Mirrmurrka is szereti a habot , telenyomta és körbeette , mint egy habos rolót , én meg az ujjaimmal honoráltam tevékenységét, a méze csurgott a kezemről.
    Egy percet pihent a hasamon , aztán következett az én Lingam játékom , az ölem tocsogott az olajtól , Barbi lendületesen mozgott a kezeivel a köldökömtől az ánuszomig , csókolóztunk is közben , szépen elnyújtotta orgazmusomat , Barbival egyfolytában élvezkedek . Aztán a szemembe nézett és rágyorsított , én meg üvöltöttem , és eltűntem a szájában, közben símogatott , szívogatott és hagyott a szájában lenyugodni. Hát, ez volt , fürdés és laza búcsúzás .
  • Elszámolás:

    Ázlagos. Barbi különlegessége , hogy nála az extrát csak kérni lehet , aztán vagy megkapod, vagy nem. Én mindíg másfél órára jelentkezem be , mert nálam kell minimum annyi a Barbivarázshoz.
  • Összkép:

    A helyzet , hogy nem tudok betelni Barbival , nem is titkolom. Ő éppen abban a korban van, amikor nem csak akarja, hanem tudja és érzi is mit kell csinálni , és ezt vissza is akarja kapni , én meg partner vagyok benne , ilyen egyszerű , a többi már kémia ! Szerinte is egyre jobb , én is így érzem ! Nem vitás, hogy ő az Istennőm !
Happy Massage