• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam, viszonylag spontán, és kevesebb, mint egy órán belül nála voltam. A telefonban készséges volt, mintha már ismertük volna egymást. Flott volt, ilyen kéne legyen mindenkivel.
  • Megközelítés:

    Hát eléggé madárcsicsergősen külső része a városnak. Családi házra számítottam, de társasház a tetthely. Tény, hogy nem fog elveszni senki, nem kell házszámokat kutatni és keresni a parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Teljesen átlagos minilakás. Más lánynak nem láttam nyomát, de a lakóknak lehetett hajbókolni rendesen. Egyébként tisztaság volt, kellemes illat. Kiemelni valami meglepőt ugyanolyan nehéz lenne, mint belekötni valamibe.
  • Lány külseje:

    Az a jófajta szomszédcsaj, akit dugnék. Pucsításra termett popsi, kellemes cicik, finom tapintású szép bőr, stb. De ami a legfontosabb, az a kisugárzás: közvetlen, értelmes, nyitott, és érezhetően szexelni akar. Korrekt.
  • Action:

    Szóval ott tartottunk, hogy szexelni akar. Imádom az ilyen csajokat, akik őszintén és velejéig szereti a szexet. Jó volt megcsókolni, jó volt az érintése, természetes volt a beszélgetés tusolás közben, és őszinte volt az öröme, amikor végre a szájába került a farkam.
    Kicsit még csacsogtunk a szexről felvezető szopás közben, ami tovább fokozta az intimitást és fesztelenséget. Elmesélte, hogy újabban milyen perverzebb élményei voltak, és hogy bevonzza a perverz embereket. Nos, megértem ezeket a perverz embereket.
    Mire felkeményedtem, már nem volt csacsogás. Az első érintésétől fogva elhittem, hogy élvezi azt, amit a szájába kapott. Hanyatt fekve kényelmesen hagytam, hogy finoman élvezkedjen, aztán gondoltam egyet, és a fejét torkig toltam a farkamra. Az átlagnál valamivel emberesebb farkam gond nélkül tűnt el a torkában, és bújós hümmögést kaptam cserébe. Na innen a finomkodást helyét átvették az ösztönök. Először hanyatt fekve szopattam és torkoztam, aztán ő feküdt hanyatt és és mellé térdeltem. Kifejezetten jó néven vette, ahogy kilétem a punci- és mellpaskolós fétisemet, időnként a torkát ragadtam meg, miközben szinte megállás nélkül dugtam a másik kézzel ellentartott orcáját. Eljött az a pont, amikor el kellett engednem a srácokat és ráélveztem az arcára.
    Után törcsi és újabb kellemes csevej az életről és a nemiségről. Tényleg értelmes lány, veszi a lapokat. Az első kör után másodjára is a száját vettem célba. Ezúttal leginkább én álltam, ő előttem térdelt, és kíméletlen módon megkúrtam a torkát. Élvezte, ebben kurvára biztos vagyok. Időnként előrehajoltam és rácsaptam a seggére, néha a beleköptem a szájába, a saját nyálát kentem szét a farkammal az arcán, markoltam a ciciket, vagy csak hátrafogtam a haját, és torkoztam rendületlenül. Pillanatig nem éreztem azt, hogy ez ellenére lenne, pedig lent tartottam, öklendezett, durván toltam stb. Tényleg nem kell vele finomkodni emberi határokon belül. Ez az adag újra az arcára ment, bennem pedig már nem maradt semmi. Azt hiszem, hogy kielégültem, de kurvára.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda. Semmi meglepetés nem ért.
  • Összkép:

    Fasza csaj, kurvajó szerető, ösztönös ribanc. Tudom, hogy ezt jó néven veszi. Barátnős fílingre gerjedők is megtalálják nála a számításukat, de igazi gyöngyszemre azok lelnek, akik szeretnek és tudnak is ösztönből baszni.
Happy Massage