• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Tájékoztatott a részletekről. Megjelöltem egy időpontot egy másfél órás programra ami neki nem felelt meg így ő ajánlott egyet amit aztán később elfogadtam. Címet is ekkor kaptam.
  • Megközelítés:

    Na itt volt egy kis probléma. Teljesen más helyszínt adott meg a google maps. Nem igazán értem, hogy miért. Már majdnem lemondtam az egészet amikor kaptam Freya-tól egy támpontot ami alapján eljutottam hozzá. A Praktiker közelében van a tetthely. Parkolásról nem tudok mondani konkrétat azt figyeltem, hogy a lehető legkevesebb késéssel érjek el hozzá. Így is sikerült a megbeszélthez képest 5 percet késnem. Nem problémázott rajta.
  • Helyszín:

    Teljesen korrekt a célnak. A kis szoba+ konyha szerűség a célnak megfelel. A fürdő felszerelt: tiszta, száraz törülköző és kilépő, szájvíz eldobható pohárral, tusfürdő választék is rendben.
  • Lány külseje:

    Formás, csinos nőről van szó. A cicik szilikonosak, feneke markolni való, dús ajkú, hatalmas, szép szemű, kedves arcú. :D A retusált képeit nem érdemes nézni szerintem mert azok túl elrugaszkodnak a valóságtól. Legalábbis az arcát illetően. Vannak valós képei az arcáról amik a valóságot mutatják és szerintem teljesen vállalhatóak. Belsőt illetően is igen vonzó nőről van szó. Legalábbis nekem határozottam tettszett a tapasztal, érett felfogása. Én úgy éreztem egy hullámhosszon voltunk.
  • Erotikus masszázs:

    Átlagos teljes masszázs. Nem igazán kérdeztem, de svéd masszázs félének tűnt. Hasamon fekve kezdtük. Vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok, fenék, derék, hát, vállak, tarkó, karok. Máskor jobban szoktam figyelni erre, sajnos most inkább a beszélgetésre koncentráltam. Nem szoktam nagy jelentőséget nyilvánítani a beszélgetésre, de vele tök jól el lehet beszélgetni. Megfordulás után kaptam még egy kellemes talpmasszázst majd rátértünk a 2. kényeztetésre. Csúszkamasszázs, és hasi oldali masszázs nem volt.
  • Levezetés:

    1.körben úgy éreztem, hogy tapasztalgatta mi is jön be nekem, ami azért tettszett mert nem adtam semmi támpontot neki. Igazából a hozzáállás és szakértelem is megmutatkozott. Száj- és kéz használat rendben volt. A második körben kértem prosztata masszázst is. Adtam egy második esélyt a dolognak egy másik masszázslánytól, de most sem jött be nekem a téma. Ettől függetlenül másodjára hamarabb végzett ki. Gondolom az 1. rész tapasztalatait hasznosította. Egy hiányosságot emelnék ki, de ennek tudatában látogattam meg, hogy nincs NFVSZ. Ezt nem negatívumként emelem ki, hanem csak megemlíteném, hogy a rendszeres visszajárásomat gátolja ebben. :D
  • Elszámolás:

    A megszokott idei átlagnak mondanám. Előre történt, mert így jobban szeretem. Teljesen megérte.
  • Összkép:

    Én meg voltam vele elégedve. Remélem más is meg fog. Egyszer még meglátogatom, mert látok benne fantáziát.
Happy Massage