• Mellcsodas_Leila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fél egy után pár perccel hívtam, két csörgés után felvette. Mondtam, hogy hol láttam a hírdetését és, hogy ma szeretném meglátogatni. Készségesen elsorolta a miért és mennyi kérdésekre a válaszokat és azt is, hogy neki egy órával később már például megfelelne. Nekem is tökéletes volt, így kértem volna a címet, hogy hova induljak. Az adatlapján van térkép és ott a Bornyák tér környékére van bejelölve, így kicsit meglepődtem, amikor közölte, hogy "Népstadion". Szerencsére tudtam, hogy az a Puskás Ferkó Stadion régiesen, de azt is, hogy ez így egy elég tág fogalom, így próbáltam kérni közelebbi infót. Erre közölte, hogy még hívjam fel egyszer, hogy fixáljuk az időpontot. Mondtam, hogy most fixáltuk és ahhoz, hogy én egy óra múlva ott legyek hamarosan el is kell indulnom és jó lenne tudni, hogy mi a célpont. Megerősítette, hogy jó a fél ketttő, de, ragaszkodott hozzá, hogy Stadionok és onnan hívjam majd. Így kicsit bizonytalanul, de nekiindultam a városnak.
  • Megközelítés:

    Szerintem ha azt mondom, hogy Stadionok úgyis tudja mindenki, hogy hol van és hogy hogyan lehet odajutni.
  • Leírás:

    Ahogy az a korábbi beszámolóimból is kiderül szeretem a nagyobb darab lányokat, de a kedvenc husi hírdetőm sajnos pár hónapja befejezte ezt a munkát. Hiányoztak a hancúrozásaink, így egyszerű kritériumokkal álltam neki a keresésnek az oldalon: megkeresem a legnagyobb darab lányt a városban. Leilát dobta a rendszer, aki a képek alapján (igen, tudom, retusáltak) megfelelőnek tűnt. De az oldal ellenőrizetlen részén hírdet és beszik sem voltak róla. A "másik oldalon" viszont volt kettő, így úgy voltam vele, hogy egye fene, megkockáztatom.

    Lehet, hogy már a furcsán végződött egyeztetésnél azt kellett volna mondanom, hogy hagyjuk ezt, de annyira vonzott a 110 kg tömör dögönyöznivaló gyönyör gondolata, hogy csak elindultam. 13:20 körül értem a Stadionokhoz, azaz bőven időben ahhoz, hogy megtaláljam a tetthelyet, ha tényleg a környéken van. Hívtam, csörgött egy percig kb. de nem vette fel. Itt már tudtam, hogy ebből biza nem lesz hancúr, de gondoltam adok még egy esélyt, hátha éppen fürdik, vagy más miatt nem tudja felvenni. Sétáltam egy kört azon a nagyszerű környéken, majd 8-10 perc múlva újra megcsörgettem. Természetesen most sem vette fel, így elindultam hazafelé.

    Régebben volt egy-két kalandom olyan lányokkal, akik újoncok voltak és nem volt még beszijük, akkor szerencsém volt, de a beszi nélküli ingyenes hírdető kombinációval szerintem ez volt az első és utolsó próbálkozásom.

    Ugyanitt: megbízható, nagy mellű, nagy popsijú és főleg nagy pocijú pesti lányokra tippeket "husimusi" jeligével várok üzenetben. :D
Happy Massage