• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Napsugár11 reagálása

    Kedves AnakinS!

    Köszönöm a bizalmad, látogatásod és persze a jó társaságod!
    Örülök hogy meg volt köztünk az összhang és hogy jól érezted magad velem. :)
    Remélem hamarosan újra találkozunk és meg ajándékozhatlak újra ezzel az élménnyel!

    Puszillak Napsugár! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és szerencsémre el is értem , egyeztettük a lehetőséget árakat és az ilyenkor szokásos dolgokat.Számomra könnyen elérhetőnek tűnik de lehet hogy csak szerencsém volt nem tudom. A telefont ő kezeli , a hírdetést itt az oldalon láttamaz időpont foglalással kapcsolatban rugalmasnak tűnik .
  • Megközelítés:

    A tethely a Fehérvári úton található egy 10emeletes házban a ház mögött van parkoló is de a közelben rengeteg parkolási lehetőség van és ingyenes ! A villamos a ház előtt tesz le szinte nem lehet eltévedni a GPS is pont odavisz ahova kell. A kocsiból kiszáltam csörögtem kaptam a kódot majd az emelet és ajtó számát és már ott is voltam .
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szépen van berendezve mintha haza jönne az ember a szobák jobbra helyezkednek el a fürdő konyha balra. Jó hangulatú a lakás nem túl világos de nem is sötét a szobákból sejtelmes fény szűrődik ki ami fokozza a hangultot. A fürdő szépen rendbetartva sok tusfürdő közül lehet választani itt mindenki megtalálja a magának valót. Szájvíz is többféle van poharakkal aki sziszegő szappant is akar használni arra is van lehetőség.A kapott törölköző is jól működik, megfelelő mérettel van ellátva körbetekerésre is alkalmas. A szobába visszaérve már alig vártam hogy kezdődjön a masszázs.
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem a lakásba az ajtó mögött várt a vendéglátóm aki nagyon csinos szép arcú szép szeműfiatal leányzó. A tekintete magával ragadó ahogy az alakja is nagyon formás tini, tenyérbe illő cicik kerek feszes popsi simogatni való mindenhol. Már alig vártam hogy simogathassam őket mind a két kezemmel.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatértem és már alig vártam hogy még masszázs előtt megsimogassam, megpusziljam magamhoz öleljem csodás testét. Ezt követően hasra feküdtem a tatamin és vártm hogy elkezdődjjön a masszázs. Nagyon jó kezei vannak és nekem az erőssége is pont megfelelő volt de aki a csonttörő masszázst kedveli ne őt keresse mert az alkatából is következik hogy annyira erősen azért nem tud masszírozni.A bokától indúltunk felfelé szakszerű mozdulatokkal minden pontot éríntve ami szóbajöhet egy megfáradt testen.A combokon haladva néha lehetett érezni a finom simító mozdulatokat is hogy mi várható a második félidőben.A lábak után a hát a nyak majd a karok következtek sorba egymás után, mindenhol nagyon jól esett az átgyúrás kellemesen bizsergető érzés volt minden testrészenben.A karok után finoman indúlt egy simogatóbb masszírozás a lábaktól felfelé most már azért éreztetve hogy mi fog következni és jót is a kérdés hogy van kedved megfordúlni . Hát kinek ne lenne pláne ha már nem esik jól a fekvés .
  • Levezetés:

    Fordulás után ott folytattuk ahol abba maradt a simogatás, csak most még érzékibben először csak a környékén és a combok belső felén mint egy felhozatal.A kezek csak úgy siklottak testemen ide-oda ami nagyon jól esett és éreztem ha ez így folytatódik nem is fogom sokáig bírni kezeinek simogató, tekergető mozdulatait.Nagyon gyengéden feltérképezte testem hogy mi esik jól és hogyan utána néha bele csavart a mozdulatokba ekkor a szemeim is tekeredtek mert azt hittem itt a vég de ő is érezte ezeket a pillanatokat és ilyenkor elengedett majd megint megfogott. A hullámvasút során éreztem hogy ha akarja kicsinál pillanatok alatt de szerencsére nem így tett hanem addig húzott amíg csak tudott, megtapasztalhattam kezeinek szorító pumpáló mozdultait is ami leírhatatlan élményeket okozott. Majd a kétkezes ölelős mozdulatokat már nem tudtam nem érezni és hát lukat lőttem a falba szinte legalább is én így éreztem.Majd kis idő múltán összeszedtem magam megittam az italomat és irány a fürdő egy kevés beszélgetés után persze.
  • Elszámolás:

    Azokat a dolgokat vállalja amik ki vannak írva és amiket meg lehet beszélni vele, én a kézi sokáig elhúzott dolgokat szeretem mert ha jól kivitelezik sokkal jobb az érzés mint bármi más de ez csak a saját véleményem mert hát nem vagyunk egyformák ugye szerencsére.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem vele magam mert egy kedves lányt ismertem meg személyében, akivel jól lehet beszélgetni is a masszázs teljesen megfelel és a kényeztetés pedig tökéletes. Nagyon szép kis Napsugár ragyog ránk, az érték arány is megfelelő és a huncutság benne van a kezeibe a szemében és a lényében.Hogy fogok-e jönni hozzá hát biztos ha az időm engedi mert hát érezni kell a csít :)
Happy Massage