• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokadszorra látogattam meg Nórát. VTR-ben javasoltam időpontot. Nem mindig van bekapcsolva, de az csak véletlen.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető hely, viszont a parkolás nem lehet könnyű. Alliteráló nevű feltaláló utcája a Combino közelében.
  • Helyszín:

    Az épület nem új, de kulturált. A lakás is teljesen rendben van, noha nem luxus. A baszoba viszonylag nagy, félhomályos, de nem sötét. Kissé puritán a berendezése. Egy színes LED-sor hangulatosabbá teszi. A tetthely franciaágy, jól bírja a strapát, de nem teljesen nesztelen, ami nem baj, mert fokozza az élvezetet. A fürdőszoba függönyös káddal felszerelt, van szájvíz és tusfürdő bőven, a kilépő száraz, minden rendben.
  • Lány külseje:

    Gazellatest, alig észlelhető párnácskával csípőtájon. Pici, kemény popsi és közepes méretű, ám egyáltalán nem közepes szépségű keblek. Egyáltalán nem gravitálnak, pedig van bennük anyag. Kedvenceim. Huncut mosolya elbűvölő. Fekete szeme ragyog.
    Puncija frissen borotvált, tükörsima. Higiéniája kifogástalan. Néha dohányzik, ezért bejelentkezéskor jelezni szoktam fóbiámat. Most is figyelemmel volt erre.
  • Action:

    Kapukódos beeresztés, néhány emeletnyi lépcsőzés. Világoskék, selymes tutajos egyenruhában fogadott. Alatta csupán egy falatnyi bugyi. Ölelkezve örültünk egymásnak.
    Egyedül fürödtem. Sajnos a közös fürdés újabban hiányzik az egyébként igen bőséges étlapról. A szobába érve öleltem, csókoltam, vetkőztettem. Visszaölelt, visszacsókolt, és bizonyára vetkőztetett volna, ha lett volna mit lehámozni rólam. Az alsónadrágomat hosszasan keresgélte rendeltetési helyén, de csak egy kukacot, egy kígyót, egy botot és egy kardot talált, ebben a sorrendben. Rögvest be is mutatta kardnyelő tudományát, amelyet sokkal inkább művészetnek neveznék. De nevezhetném telhetetlenségnek is, hiszen jó darabig nem sokat láttam viszont becses végtagomból, legfeljebb centiket. Lassan minden csepp vérem ott kötött ki, és hogy el ne szédüljek, fél kézzel meg kellett kapaszkodnom Nóra bitang jó cickóiban. Jó fogás esett rajtuk, nem mondom. Másik kezemmel haját, fejét simogattam. Még magamhoz is húztam, amikor az előadás tetőpontjához érkeztünk. Nem volt ez igazi kényszerfrancia, inkább csak jelzés. Nóra vette a lapot, nem állt ellen, és nem próbált meg lecuppanni, amikor telelőttem a pici száját, pedig éreztem, hogy kettőnk közül vitathatatlanul én élvezem jobban a helyzetet. De tűrte és munkálkodott hősiesen, hogy minél inkább a kedvemre tegyen, ami maradéktalanul sikerült is. Aztán egy pillanatra kilibbent a fürdőszobába, én meg az ágyra rogyva igyekeztem összeszedni magam.
    A tisztálkodószünet után vízszintesben simultunk egymáshoz, és ismét élvezhettem Nóra csókjait, és cickói utolérhetetlen szépségét. Később pedig babapopsi simaságú puncijának ízét és illatát. Előbb egy, majd másik ujjammal is beköszöntem. Végül a kettővel együtt is, de az már egy kicsit soknak bizonyult, így gyorsan visszavonulót fújtam. Átadtam a terepet szépséges partneremnek. Élt is az alkalommal. Még az elsőnél is finomabb, alaposabb és lelkesebb francialeckét kaptam. Eredményeképpen nem éppen diszkrét méretű nyáltócsa képződött alattam. A tetőponthoz közelítvén elkövettem azt a hibát, hogy nem hagytam Nórát beteljesíteni a végzetemet másodszor is, hanem mindenáron punciba akartam élvezni. Hiába öltöztetett föl egy pillanat alatt, kissé lankadni kezdtem. Épp csak egy árnyalatnyit, a punciszondázásnak nem is képezte akadályát, de többé már nem tudtam megközelíteni a csúcsot. Olyan nagyon mégsem bántam, legalább jó alaposan és hosszasan élvezhettem Nóra szorítását többféle testhelyzetben is, valamint heves vágtáját és a feledhetetlen látványt, amikor ő került felülre. Csodaszép melleinek tánca leírhatatlanul gyönyörű, kár, hogy két mohó marok folyton el-eltakarta őket szemeim elől.
    Bruttósított pásztoróránk elteltével elhúztam tusolni, majd fájó, de remélhetőleg ideiglenes búcsút vettem kedvesemtől.
  • Elszámolás:

    A különleges időszámításhoz speciális csokor illett, de összetételét ne tőlem, hanem Nórától kérdezzétek.
  • Összkép:

    Csodásan éreztem magam, mint mindig, Nórával. Szép, szexi, kedves, odaadó, és nagyon tud. Cicijei pedig fantasztikusak.
Happy Massage