• Napsugár11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Napsugár11 reagálása

    Kedvesem Lala29!

    Nagyon örülök hogy egy humoros, jó kedéllyel megáldott férfira leltem benned,aki ha kell egy húron pendül velem. Remélem a közel jövőben élvezhetem remek társaságod, kényeztetésed, és finom masszázsod. Várlak vissza sok szeretettel!

    Puszi Napsid! :)

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés itt az oldalon keresztül,picit rendhagyóan történt, teret és időt adva a találka megalapozásának. Napsugár nem oly' rég hirdet,de már a megjelenése napján sikerült szemet vetnem rá. Azóta vonzott valami hozzá,ami nem hagyott nyugodni. Csevegőben, majd privát beszélgetések során igyekeztem kipuhatolni mi lehet az oka.
    Nem sikerült megfejteni, így menni kellett...
    A múlt héten küldtem egy VTR-es bejelentkezést egy üzenet társaságában, melyre hamarosan a zöld utat jelző válasz is megérkezett. Még a centit vágtam,amikor két munka között, egy átlagos, nem éppen vidám napon eszembe jutott illendőségből felhívni telefonon. Nagyjából 10 perc önfeledt beszélgetés során, felvillanyozta a napom,így mint egy izgatott kisgyerek a Karácsonyt, úgy vártam ki, azt a még hátra lévő két napot,amíg eljött a várva várt pillanat.
  • Megközelítés:

    A visszaigazolás során pontos, X-el megjelölt térkép rajzolódott ki előttem, így nem jelentett problémát megtalálni a helyszínt. Újbudán, az osztrák benzinkút és a Nyéki uszoda szomszédságába kellett eltalálnom, a privát D-vitamin forrás után kutatva.
    Autóval érkeztem, a lakótelep bekamerázott parkolójában helyet is találtam a vasnak,méghozzá ingyenesen. A BKK kezelésében lévő villamos, kétféle számozással is jár arra,sőt majdnem a kapuban teszi le az ide érkező kalandorokat.
  • Helyszín:

    A lakótelep, "Giorgio Panello szoc-reál építész tervei alapján készült komplexum,mely meglepő módon,főként a lépcsőházat tekintve, karbantartott, tiszta épületbelsőt kölcsönöz. A tisztaság és modern külső jellemző a házi vonatra is,mely bizony jó célt szolgál,hiszen a napsugaracskákért magasra kell másznunk. A forrás szentélye ízlésesen felújított,minden igényt kielégítő,otthonos lakás. A találkának a kisebbik, matraccal,puffal, drapériákkal ellátott szoba adott otthont. A fürdő hordozza magán az ilyen lakások jellegét,de mégis a díszítés, a részletesség teljesen egyedi érzést adott. Kád, zuhanyfüggöny, száraz kilépő, teljes drogéria, szájvíz és műanyag pohárkák, szemetes, kis virágok, csecse-becsék alkották a Wellnes részleg felszereltségét. Mindenütt patika tisztaság, kellemes hangulatvilágítás,gyertyákkal díszített félhomály fogadott, no és természetesen a vágyott kis Napsugár...
  • Lány külseje:

    Őszintén szólva, életemben nem hordtam napszemüveget, most kellett volna...
    Az adatlapon található paraméterek teljesen a valóságot tükrözik,nincs mese azt kaptam, akit kinéztem magamnak. A fotókon huncut, kicsit félszeg, de csábító lány benyomását keltette bennem. Nem is csalódtam, mert a randi elején pontosan ez volt a helyzet. Azonban, amikor 4-5 D-ben szembesültem a valósággal, akkor csak a "Woow" jött ki a számon.
    A telefonban hallhattam édes, fiatalos hangját,ott sejtettem, a látogatási ötletem, nem volt elkapkodott döntés. A rajta érezhető frissesség illata, önmagában is bódítóan hatott rám. Kontyba feltűzött szőkésbarna haja ékes dísze volt, az ekképpen szabadon maradt mosolygós arcának. Az arc kitakarása a fotókon csak a diszkréciót szolgálja, nem kell tartani ettől. Tudom szubjektív vélemény,de számomra, a privát életben is utána fordulós, megszólítós kategória lenne. Csillogó kék szemekkel, szolid sminkkel, piros rúzzsal az ajkán várta érkezésem. Az egyszerűség, a báj fogadott a "ruhát" illetően, csakúgy, ahogyan a képei tükrözik. Egy rózsaszín szerű ( talán pontos választ is kaphatunk erre Tőle, mert ebben nem vagyok járatos), selyem köpeny volt rajta, alatta kék színbe öltözött erényőrök, jelesül col. melltartó és sgt. bugyi teljesítettek szolgálatot. Mellékesen jelzem, nem sokáig, mert kimenőre engedtem őket :)
    A csevegések során kiderült "magasan jegyzett" kedvessége és intellektusa, méltán helyezte a bakancslistám elejére.
    Amikor mindezt egyszerre a valóságban megkaptam, akkor ért a káprázat, ami a randi végéig elkísért.
    A többi részletet, szokásomhoz híven, időrendbe foglalva lejjebb találjátok...
  • Erotikus masszázs:

    Jó alkalomnak tartom ezt a részt az ismerkedést illetően,mert nem csak a test feltérképezését de verbális kapcsolatépítést, valamint a kezdeti szorongósabb állapot feloldódását is szolgálja.
    Érezhetően nem iskolában, hanem gyakorlati tapasztalat útján szerzett tudás birtokában van. Napsit jellemzik a finom, apró fogások, puha érintések, így most svéd- és relaxmasszázs keverékét próbálhattam ki. Pici újait és a tenyerét is megfelelő finomsággal, ahol kell erősebb mozdulatokkal használja, feltérképezve a problémás helyeket. A sarkamtól egészen a tarkómig végig masszírozott, egyetlen pontot sem hagyott érintetlenül. Amikor a karjaim és a kezeim is megkapták a gondos odafigyelést, a mozdulatok simogatássá váltak. Ennek koronájaként puszikat véltem érezni a tarkómon és alig hallhatóan súgta a fülembe:
    - Megfordulhatsz!
    Elölről is megkaptam az alapos masszázst, picit már jelezgetve az erotikusabb rész közeledtét.
    A finom kezei, a folyamatosan zajló beszélgetésünk, a kölcsönös simogatások, a felhőtlenné vált hangulat igen kimerítették a 90 perces időkeretet, így alig maradt valamicske idő a végén, feltenni a pontot az "i"-re.
    Ötletek így gazdagon lettek, amit a továbbiakban meg lehet majd valósítani...
  • Levezetés:

    Megérkezvén, az előzetesen megkapott címre, pontosan, időben hívtam az áhított Kedvesemet. Megkaptam a szükséges instrukciókat és repülhettem is a galaxison keresztül, ama ölelő sugaracskák közé.
    A fent leírt szerelésben és külsővel találtam magam szemben, ez homlokon vágott, lehúzta a függönyt, ami a hazaérkezésemig, kábulatot okozva, lent is maradt.
    Bemutatkozás,puszi, cipő le, irány a szentély és átadtam a papírba csomagolt
    csokrot ...
    - Így előre? hangzott el a kérdés,
    - Jobb ezt most! a válasszal a figyelmességnek szánt desszert és egy doboz eper is megtalálta méltó gazdáját. Ölelés és puszi volt a jutalmam,amikor is Napsi letérdelt a matracra, a friss lepedőn legyező formára hajtogatott, nekem szánt törölközőmet és a rajta díszelgő Raffaelló meglepit átadva hozta tudtomra, hogy Ő is készült.
    Fürdőből visszaérkezve az öltözete változatlan volt, megkértem egyenlítsük ki az esélyeket, ami ellen nem volt kifogása. Megszabadítottam a köpenytől, közben ölelkezve megegyeztünk a folytatásban, miszerint tartsunk egy ismerkedős első randit.
    A szolgálatos erényőröket is eltávolítva Napsi hasra fekve kényelembe helyezte magát a matracon, így én kezdhettem a csodás kis testének, masszírozásnak álcázott, letapogatását. A bokájától egészen a kézfejéig megvizslattam a tökéletesen sima és hamvas bőrét, amikor is az impozáns, kerek popsihoz visszatérve, az olaj sisteregni kezdett, a kezeim szikrákat szórtak minden felé, jött a megváltó "Cseréljünk helyet" kérés. Már biztos voltam benne, hogy Napsugarunk birodalmában én elvesztem.
    Hasra feküdtem, ha nem is könnyedén és a finom Női kezek, alapos gondoskodásában részesülhettem. Miután ezt elölről is megkaptam, többek között a folyamatos incselkedésének is köszönhetően, elszakadt a cérna.
    - Nem bírom tovább..., ezen mondat kíséretében magam alá fordítottam.
    Az eddigi beszélgetés a csendes feszültség áldozatává vált, a felhőtlen nevetgélésünk mosollyá szelídült, midőn puszikkal majd csókban összeforrva indultunk el a beteljesülés felé vezető úton. Mámorító hangulatban kezdtem foglalatoskodni a termetéhez tökéletesen passzoló, formás, feszes cicikkel, igyekezve magasabbra emelni az amúgy sem alacsonyan poroszkáló hangulatot. Pici csiklandozásokkal tűzdelt út végén megízlelhettem a szépséges formájú, illatos és tükörsima punciját.
    Eleinte helyezgettem a lábait a tökéletesebb hozzáférés érdekében, viszont rövid időn belül bizalmat szavazott nekem. Nyalakodás közben kézzel már a ciciket is kezelésbe vettem, ekkor éreztem a jobb talpát a hátamon és azt, hogy jó úton járok. Napsi belemarkolt a hajamba, a csípőjét emelgetve húzott magára jelezve, "Abba ne hagyd!"
    Pár pillanat múlva megkaptam a jutalmam, remegve, nyögdécselve megérkezett. Simogatással és a nyelvem finom mozdulatainak kíséretében nyugtattam le.
    Leteperve csókkal köszönte meg, miközben a nyelvével feltérképezve engem, leért a farkamhoz. Sok időnk nem maradt, Ő mégsem akart így elengedni. Pici puszikkal üdvözölte a makkom, majd apró nyelvecskéje végig siklott a rúdon le és fel, többször egymás után. Ebben a felhúzott állapotban, két hete tartó cölibátus után, nekem egy tavaszi fuvallat lengedezése is a végemet jelentette volna, nemhogy az az igazi lágy, puha , valódi kényeztető francia, amiben részesített. Felhúztam magamhoz, ismét csókban forrtunk össze, a kezét a farkamra helyeztem és közösen tettünk pontot a randi végére.
    - Úgy látom, én kérem készültem...
    Nevetve fogtunk neki a romeltakarításnak, nem kevés száraz és nedves törlőkendőt elhasználva :)
    Mivel már így is csúszásban voltunk és ekképpen letisztogattam magam, nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretettel, az otthoni fürdést választva öltöztem és búcsú puszik kíséretében, reménykedve a mielőbbi folytatásban, szárnyalva indultam haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó megfelelő tájékoztatást biztosít mindenki számára.
    Ezt igyekeztem a telefonon történt beszélgetés során is tisztázni. Az olvasott, a hallott és a helyszínen tapasztaltak tökéletesen azonos csokorról szóltak.
    Az elején rendeztem, némi desszert és gyümölcs társaságával kiegészítve. Talán átlagosnak mondható, talán picit alatta. Az élmény amiben szerencsém volt részt venni, jóval túlmutat a csokor méretén, így az nem kérdés, hogy nagyon megérte.
    Az időtúllépés miatt felajánlott kompenzációt nem fogadta el, ez talán még fokozta az amúgy is pompás estét.
  • Összkép:

    Napsugárban egy őszinte, korrekt, valóban cserfes,tüneményes Nőt ismertem meg.
    Kellemesen irányítható de természetesen megvannak a saját elképzelései és keretei is.
    Vannak számomra felfedezésre váró képességei,hiszen egy alkalomba nem lehet belesűríteni mindent a repertoárból. Ez több indokot is szolgáltat arra, hogy visszamenjek és felkutassam a lehetőségeket Vele.
    Drága Napsim!
    Nagyon köszönöm, hogy beengedtél a birodalmadba! Pompás estét szereztél nekem és talán az én belépőm sem volt méltatlan hozzád. Reménykedve a folytatásban, hálás vagyok, amiért személyesen is ismerhetlek! Köszönök mindent! millió Csók :)
    Uraim!
    Nyugodt szívvel tudom ajánlani azoknak, akik egy igazi barátnős, finom érintésekkel tarkított, testi, lelki felüdülésre vágynak.
Happy Massage