• Niki_és_Bunny

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Drága oroszlán!
    Ha picit megkésve is ,de nagyon szépen köszönjük a beszámolót.
    Mi is jól éreztük magunkat,erre azért határozottan emlékszünk!;)
    Ha bármikor ismételni támadna kedved,szeretettel várunk!
    Sok -sok puszit küldünk :
    Niki és Bunny

  • Egyeztetés:

    Mindkét lány nagy kedvencem volt anno, és ma s nagyon bírom őket. Niki volt pályám kezdetén az első istennőm - fergeteges órákat töltöttünk együtt. Aztán egyszer csak eltűnt, de privátban időnként egymásra írtunk. Néhány napja is ez történt, viberen csevegtünk. Elmondta, hogy egyedül még nem de Bunnyval közösben visszatért.
    El is indult rögtön a nyálam amikor elképzeltem ezt a két szexistennőt együtt egy hármas buliban :)
    Szerencsére Bunny is benne volt, gyors vtr, még gyorsabb visszaigazolással.
  • Megközelítés:

    A Kelenföldi pályaudvartól egy köpésre lévő magasház. Most az útépítés okán nem olyan egyszerű mint régen - az Etele út a város felé egyirányú. A tömegközlekedés viszont hibátlan.
    Pont a ház előtt volt egy üres parkolóhely.
  • Helyszín:

    Jó magasra kellett menni a kissé elavult lifttel, hogy a kéjlak már nyitott ajtaján beléphessek. Kényelmes és kellemes lakás, egy nagy szoba strapabíró franciaággyal, pici de tiszta zuhany sokféle tusfürdővel, szájvízzel. Diszkrét félhomály és kellemes zene.
  • Lány külseje:

    A két lány külön-külön is gyönyörű - együtt pedig....elképesztőek. Bunnyról sok kép van, és élőben is pont olyan pazar, érzéki és szexre termett a teste mint az sejthető. Ez kiegészül még magávalragadó személyiségével, sziporkázó humorával, kedvességével és döbbenetes szexuális kisugárzásával, kielégíthetetlen falánkságával. Magas hőfokon izzik az ágyban, és úgy odateszi magát hogy bizony fel kell kötni a gatyeszt :)
    Mikor rajtad lovagolva egyik kezeddel kőkemény fenekét, a másikkal hatalmas kemény mellét markolod és közben gyönyörű szemével a szemedbe nézve zihálja hogy milyen jó vagy, hogy milyen jó veled - akkor azt érzed, hogy igen ez az etalon!
    Mikor hátulról meglátod szép kerek popsiját, azonnal a magadévá akarod tenni. Mikor mohó kezével egyre beljebb tolja két ujjadat lucskosan lüktetó puncijába akkor ha lenne szabad kezed, megcsípnéd magad hogy nem álmodsz-e :)
    És amikor a szádra ülve kemény feneke remegve és lucskos puncija a szádba robban, akkor azt mondod: igen, így akarok majd meghalni!
    Aztán odafordul hozzád Niki az angyali arcú szőke tünemény ( a telómban csak Angyal Nikiként van elmentve) s szép csillogó szemével huncutul néz rád és mosolyogva elvarázsol. Édes arcán a bájos mosolygödröcskékkel megbabonáz, majd a következő pillanatban szádba tolva bemutatja neked a gyönyörűséges ikreket: előbb Incit, aztán Fincit....vagy fordítva? Majd öxsszenyomva őket, hirtelen mindkét meredt bimbót a szádban érzed és csak habzsolni akarod "Anyucit" :)
    Aztán szoros és lucskos puncija rácuppan a főnökre, magába szippant és kifacsarni igyekszik, miközben igézetten csodálod szép szemének csillogását, hallgatod kéjes zihálását és igyekszel nem azonnal belerobbanni :)
    Hát ilyen ez a két pazar szexciklon :)
  • Action:

    Ahogy beléptem, a lányok a nyakamba ugorva csókkal üdvözöltek. Nem volt rajtuk csak egy-egy fekete kis ruci, de bugyi nem - így kezdtem el is veszíteni a fókuszt.
    Mikor a fürdésből visszatértem, Bunny az ágyra állva hatalmas cickói közé húzta fejemet: "ugye emlékszel még rájuk?" kérdéssel. Nem tudtam válaszolni, mert mohón fuldokolva habzsoltam csodáit miközben kezeim kemény popsiját gyömöszölték. Az a huncut Niki közben kihasználta éberségem lankadását, és az ágyra térdelve ismerkedés gyanánt tövig bekapta a már igencsak fickós kisorit.
    Majd Bunny tette ugyanezt miközben Niki bemutatta számnak a régen látott és dajkált Ikreket. Mohón habzsoltam bőségüket, szívogattam-rágcsáltam az egyre keményebb bimbókat - ezalatt Bunny alaposan bekeményített odalenn...és nemcsak a cerkám szerette, de olyan golyószopást adott elő hogy csak remegett a lábam.
    A lányok a hátamra parancsoltak és így folytatták a bulit, szinte egymás kezéből és szájából kapkodták ki a kisorit. Itt már éreztem hogy még nem vagyok impotens, csak jó kezekbe és szájakba kell kerülöm :)

    Niki a számra ülve zamatos punciját-ánuszát arcomba tolta miközben kezemet mellei gyömöszölésére biztatta. Gyúrtam is rendesen őket, s felnézve élveztem kéjben úszó arcát, élveztem nyögéseit. Bunny kihasználta hogy Niki igencsak lefoglalt, és suttyomban vv-t pattintott rám, majd azt éreztem hogy háttal rámcsüccsenve vágtázni kezdett rajtam - kőkemény feneke csattanva találkozott alhasammal. Közben a zacsit gyömöszölte, én meg a remegő fenekét csapkodtam finoman. Ezalatt Niki a csúcsra ért a számon, édes nedvével beterítette szakállamat.

    Bunny talán megirigyelte Niki örömét, mert Nikit a farkamhoz parancsolta és most Ő ült a számra és tempósan dugni kezdte nyelvemet. Igyekeztem mindent megadni neki, miközben Niki a lábaim között térdelve szájalta észbontóan a kisorit. Egyszer csak Bunny combja és feneke vadul remegni kezdett számon, néhány obszcén szó is elhagyta ajkát a sóhajok mellett, majd úgy szájbarobbantott hogy kishíján "belefulladtam" puncijába-ánuszába. Mikor aztán remegve előre dőlve rámhajolt már én is elvesztettem a fonalat hogy éppen melyik édes mohó száj vallatja farkamat :)

    Niki el nem eresztette volna zsákmányát, így Bunnynak kellett "cselekedni" hogy elvegye ami jár neki: hanyatt feküdt éppen a kezem ügyében, megnyalta két ujjamat és lüktető puncijába nyomta kezem. Egyre mélyebbre húzta magába egészen "addig a pontig", s aztán mozogni kezdtem benne addig míg a csúcsra nem ért. A térdben felhúzott széttárt lábai között mohón lüktetett kívánós puncija, miközben kezével Niki mellét gyömöszölte.
    Közben Niki sem tétlenkedett, mert mialatt kis kezével a kisorit dajkálta, hol a mellét hol a kutató kuszka nyelvét dugta számba huncutul mosolyogva.
    Bunny közben háttal nekem feltérdelt és most így "követelte" puncijába ujjaimat. Nem volt neki elég hevességem, így kezével magába húzva mutatta meg mit is kíván. Ujjazva dugtam keményen és itt már nem nagyon tudtam mi történik velem...csak Bunny csodásan vonagló pazar fenekét láttam...és nagyon megkívántam hogy kutyusban a magamévá tegyem.

    Gyorsan mögé térdeltem és már benne is voltam tövig, olyan vehemenciával tolta rám magát. Tekergett-vonaglott-sóhajtozott és folyamatosan irányította élvezetét.
    Niki megint a számba nyomta a csodás ikreket, majd csókolt veszettül. Nagy iramban toltuk Bunnyval, csak úgy remegett az a kőkemény feneke a lökések hatására. Éreztem, hogy lassan itt a vég, ezért kibújtam Bunny szorításából és kezdetét vette a pazar buli végjátéka.

    Bunny a lábaim közé feküdt és alulról a zacsit meg az ánuszt nyalta-falta. Megkértem a mellettem térdelő Nikit, hogy segítsen Bunny érzékien remegő testére, cicijére és pocijára robbannom. Niki csak huncutul bólintott, a számba nyomta újra valamelyik mellét és fokozta a kisorira "nehezedő" kézi nyomást. Egyik kezemmel Niki kemény fenekét markoltam, a másikkal Bunny reszkető pociját gyúrtam és igézetten bámultam ahogy "üresben" is ritmikusan mozog csípője-puncusa, majd az 50 perces édes gyötrésemnek megadva magam hörögve Bunny mellére robbantam.
    Nem volt egyszerű a normál életfunkcióimat újra indítani, de ebben sokat segített a kezembe adott kóla és az hogy a lányok szerető gondoskodásukkal körülölelve támogatták visszatérésemet :)
  • Elszámolás:

    Páros randi lévén az új pesti átlag duplája dukál, mit az elején tettem a kis asztalkára lila csokik kíséretében. Az ajándék rózsa messze nincs arányban azzal a pazar kalanddal mit a lányokkal átélhettem.
  • Összkép:

    Mikor megláttam páros hirdetésüket úgy voltam vele, hogy akkor is elmegyek hozzájuk ha ez lesz "az utolsó bevetésen" mert beléjük halok :)
    Így, utólag visszagondolva többször is a szívroham roham határán voltam úgy meghajtottak és kifacsartak a lányok :)
    Döbbentesen intenzív szexparti volt, egyetlen pillanatra sem tétlenkedett egyetlen kéz vagy száj sem. Közel 50 percig bírtam a két szexhurrikán tombolását testemen, és elégedetten állapítottam meg, hogy a korábbi néhány kudarc még nem az impotencia jele - csak megfelelő kezekbe-szájakba-puncikba kell juttatni a kisorit:)
    Köszönöm Csajok ezt a felismerést és a mai fergeteges partit!!!!
Happy Massage