• Norina

  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Flamex , Te Drága ...! :)

    Egyszerűen imádom ! Röviden tömören a véleményem a született írásodról!
    Külön köszönet jár a diszkrét , ám mégis minden fontos momentumot tartalmazó fogalmazásért, bár tudom , hogy a fiúknak ezzel nem okoztál akkora örömöt , mint nekem , de tudod az álláspontom , a kevesebb néha több ! :)
    Nagyon szeretek Veled lenni , azóta is minden alkalmat pillangókkal a pocimban várok ! :)
    Bár sajnálom , hogy az "igazi" masszőrödtől elcsábítottalak, dagad a mellem , hogy a szakmai tudásommal is elégedett vagy ! :)
    Érdekesség még az is , hogy az első találkozásunk alkalmával is olyan volt , mintha egy régi kedves ismerőssel összegabalyodtunk volna egy isteni , édes , epres csók után ... Ezért is történhettek fordított esetben a dolgok :)
    Köszönöm , hogy az emberi értékeimet is fellelted , na meg persze , hogy a múzsád lehetek !
    Millió epres csókót küldök ! :):*

  • Egyeztetés:

    Noncsit elérni nem volt egyszerű, de megérte a kitartás. Többször próbálgattam, de nem sikerült elérni, aztán egyszer visszacsörgetett. Gyorsan visszahívtam és megbeszéltük a pár napra előre eltervezett időpontot. Most látom VTR-en is be lehet jelentkezni, de persze előtte ildomos egy személyes elbeszélgetés. Nagyon kedves volt, diszkréten tájékoztatott mindenről, majd miután felfedtem kilétemet, már már szinte bizalmas hangnemre váltottunk, hiszen jól ismer már az oldalról, és örült, hogy végre személyesen is találkozunk.
    Örömmel és rajongással fogok hozzá a beszámolóm íráshoz, amivel Norina megihletett. O most ne egy pornóregényre számítsatok, akkor inkább olvassatok Ferét, én most ezt egy romantikus szerelmes novellának szánom, erős érzelmi töltéssel, és némi feszültségoldó humorral.
  • Megközelítés:

    A címet ismertem, mert már jártam barátnőjénél, így a belváros forgatagában is jól kiszámítható útvonalon a Waze segítségével jutottam el a Nyugati pályaudvar környékén lévő tetthelyre. Legkönnyebben persze BKV-vel lehet megközelíteni, főleg trolivonalak vannak a közelben, de a körúttól is csak pár perc séta. A parkolásért meg természetesen fizetni kell.
  • Helyszín:

    Klasszikus századfordulós bérház, körfolyosóval, hát nem egy lakópark, de nem kell aggódni a gangon beszélgető nyugdíjas nénikék vizslató szemeitől, hiszen úgy láttam, hogy többnyire irodák vannak itt. A kapuban megkaptam a szükséges kódot a bejutáshoz, izgatottan szaladtam fel a lépcsőn, éreztem Noncsika már nagyon vár, teával kínált én meg gyorsan átadtam ajándékomat egy tálca epret, ennek nagyon megörült, hiszen neki is kedvence, így gyorsan meg is kóstoltuk.
    Persze van fürdőszoba, zuhanyzó, kilépő, puha törölköző, szájöblítő, de ezt most nem részletezem, bevallom nem számolgattam ezeket, és nem akarom ezzel szaporítani a karakterek számát, de most ezt nem tartom lényegesnek. Bizton állítom, hogy mindenki elégedett lesz. Nem hiszem, hogy egy beszámolóban ennél többet kellene ezzel foglalkozni.
    A masszázs szobában tatami, tükrök, kanapé, és egy kisszekrény polcokkal, kellemes hangulatvilágítás. Semmi extra, de az az igazság, hogy Norina teljesen elterelte a gondolataimat, így részletesebb leírást erről sem tudok adni, annál inkább Norináról.
  • Lány külseje:

    Az ajtó résnyire nyitva, beléptem, a függöny mögött egy kedves mosolyú lány várt csini miniruhácskában. Kölcsönösen megörültün egymásnak, nagyot dobbant szívem. Az első benyomások fontosak, egyből tudtam, hogy a lehető legjobb dolgok fognak most történni velem.
    Norina nagyon kedves jelenség, kislányos bája rabul ejtett. Arca szép, csodálatos a mosolya. Tudom ezek mind relatív megítélések, és elfogult is vagyok már vele kapcsolatban.
    Szemei csodálatosak, és mélységes bizalmat keltenek, arca kerek., a hetyke cicik közepes méretűek, természetesen eredetiek, tapintásuk puha és egyáltalán nem gravitálnak, igen kívánatosan meredeznek. Tetkóval nem találkoztam, bőre hibátlan, illata elvarázsolt, tapintása bizsergető. Alkata vékony, de kellemesen nőies.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs és a kényeztetés fordított sorrendben történt. Úgy ítéltem meg, hogy ez most szintén fontos momentum volt, a lányok mostanában igen sokat fejlődtek ezen a téren, Norina azonban az erős mezőnyben is kimagasló szakmai tudással rendelkezik. Olyan fogásokat és technikát tapasztaltam, amik nagy gyakorlattal rendelkező csak ezzel foglalkozó szakembereknél tapasztalhattam. Külön élmény volt hogy a hátamon fekve is megmasszírozott, különösen a combizmomat vette így kezelésbe. Ezt a különleges kínzást nem sokáig bírtam, de ez úgy érzem sokat segített nekem, úgy gondolom, még sok - sok kezelésre lesz szükséges, hogy minden izomcsomóm elsimítsa.
  • Levezetés:

    Az eper csemegézés csinos fiatal lányokkal nagyon kellemes dolog. Ezért is állítottam be egy doboz eperrel Norinához. Még én zuhanyoztam, Noncsi tüsténkedett, eper egy tálba előkészítve, teavíz bugyog, Noncsi már egy szál bugyiban melltartóban várt kívánatosan a konyhában. Nem bírtam ki, hogy magamhoz ne húzzam, kacéran Ő is hozzám simult, kaptam egy édes eperízű csókot. No ezzel végképp levett a lábamról, és megalapozta a közeljövő kellemes eseményeit. A szobában folytattuk az ismerkedést, én bemutattam neki ficánkát, Ő bemutatta nekem csodálatos ikreit, közben az epret csemegéztük, és észrevétlenül levarázsoltam először a cicitartót, majd a bugyit is. Egyértelmű lett, hogy most nem a masszázs fog következni. A tatamira feküdtünk egymás mellé, Norina hozzám bujt, élveztem a pillanat hatását. Ficánka zavarta meg érzéki összebújásunkat, szerette volna Ő is kiélvezni ezeket a pillanatokat, lassan elkövetkezett az Ő ideje is, Norina simogatta, puszilgatta Ficánkát is, de persze rólam sem feledkezett el, engem is ellátott bőven igazi kellemes barétnős csókokkal, sokszor hozzám simult, lélegzetvételünk is összekapcsolódott. Simogattam, ölelgettem testét, csókjaimmal halmoztam el ajkát, pusziltam a csodás ciciket, kényeztetettem kelyhét. No de ez a beszámoló nem rólam szól, inkább arról írok mit csinált Noncsi.
    Mint már írtam Ficánkával is foglalkozott, ajkaival érintette, nyelveivel incselkedett vele, néha ki be csusszant csodás szájában, közben kezeivel is foglalkozott vele, hol erősen, hol gyengéden szorította, majd a cicik között siklott, de a lovacskás pózt is kipróbáltuk, persze a műfaj határait figyelembevéve, és a szigorú keretek között maradva. Közben Noncsi úgy helyezkedett, hogy simogatásaimmal elérjem popsiját, ágyékát, megcsodálhassam csodálatos punciját, Ficánka már nagyon a végét járta, de kitartóan bírta az izgalmakat, és Noncsi csodálatos kezei között jutott fel a csúcsra. Nagyon jó érzés volt karjai között megpihenni, ellazulni, Noncsi hozzám bujt én magamhoz öleltem és mindenféle butaságot súgtam a fülébe. Lassan magunkhoz tértünk, kicsit eltakarítottunk magunk után elszürcsölgettük a teát, majd elkövetkezett a masszázs.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban tájékozódtam, többet szóba se került. Pesti átlag egy kellemesen töltött 90 perces találkozóért. Átadás diszkréten.
  • Összkép:

    Napokkal is a találkozás után el kell ismerjem, hogy Norina, mind a szívemet, mind a lelkemet megérintette, nagyon jó érzés visszagondolni találkozásunkra. Már kutatom is az időpontot mikor tudnánk újra találkozni, és karjai között alámerülni az érzékek birodalmába, és csókjaival felrepülni a menyországba. No ez most nagyon líraira sikeredett, de nem húzom ki, mert úgy érzem ezen érzéseket Noncsi csalogatta elő, de nagyon élvezem ezen állapotot, mint mikor valakit a múzsa homlokon csókol, valahogy ilyen ez.
    Norina tavaszi kertecském egyik legszebb virágszála lett, így sokat kell Őt ápolgassam locsolgassam, hogy minél tovább virágozzon nekem.
Happy Massage