• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Szia kedves!

    Sajnálattal olvasom a rossz tapasztalatod.
    És ezúton mégegyszer elnézésedet kérném!
    Te lettél volna aznap az első vendégem,de a reggeli forgalom teljesen ki***tt velem.
    Amikor beszéltünk és kértem a megtisztelő türelmed,sietve próbáltam betartani az ígért időcsúszásomat-amit természetes módon honoráltam volna neked ilyen-olyan formában.
    Nem stílusom a késés,ez nálam nem fordult még elő és a jövőben sem fog előfordulni soha.
    Mikor hívtál és a kolléganőm vette fel éppen készülődtem a fürdőszobában a randinkra,ezért mondhatta azt neked,hogy elfoglalt vagyok.
    Amint készen lettem,az ígért időn túl pár perccel - egyből hívtalak,hogy jöhetsz is-elnézést-és várlak szeretettel.
    Nem tudtam,hogy dolgod van - sietsz - menned kell időre.
    Ember vagyok-így én is hibázhatok.
    Azt,hogy honorálom természetesen a történteket már mondani sem tudtam,hiszen az "így jártunk,Szia" elköszönésed után már nem volt arcom még ezt gyorsan belemotyogni a telefonba.
    Tehát összegezve, elnézést kérek a kellemetlenség miatt. Remélem válaszom után a haragod irányomba csökken és talán adsz egy második esélyt a randinknak,ahol el tudom feledtetni ezeket a negatív történéseket.

    Legyen szép napod!

  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon egyeztettünk és egy másnapi első vendég időpontban állapodtunk meg, de aznapi egy órával korábbi megerősítő telefont kért.
  • Megközelítés:

    Ezzel még semmi gond nem lett volna, mind BKV-val, mind autóval elérhető. Parlokó hely a piac miatt volt bőven.
  • Leírás:

    Amikor reggel hívtam telefonon, kért 5-6 perc csúszást. Ajánlottam 1/4 órát, de Ő ragaszokdott az eredeti elképzeléséhez.
    Időben érkeztem, de a barátnője vette fel a telefont. Türelmet kért, mert Evelyn foglalt volt. Ennyit az első vendég kitételről. Ez van gondoltam és sétáltam 1/4 órát, majd visszaültem az autómba és elindulásomkor visszahívott, hogy mehetek. Temészetesen nem fordultam vissza. Némi elnézés kérés mellett folytattam a napomat.
    Biztos bennem van a hiba, de ha kicsit megbánóbb lett volna vagy valami kompenzációt felajánl akkor a lelkem is helyre kerül, de nem. Így jártam!
Happy Massage