• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtti órákban hívtam fel, szinte egyből felvette. Nagyon kedves hangja van, elmondta amit kell, bár a levezetést nem részletezte, csak hogy kellemes lesz. Először feltételesre írattam be magam, majd mikor letisztult a napi teendőm listája véglegesítettem az időpontot. A második hívástól számítva fél órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerület, Amfiteátrum környéke. Villamos és busz nagyon közel tesz le, a HÉV-től kicsit gyalogolni kell. Parkolás fizetős, én csak kicsit messzebb találtam parkolót.
  • Helyszín:

    Mikor megérkeztem gyors kaputelefon, majd egy garázson keresztül lehet megközelíteni a célt. Egy lépcsőfordulót kell felcaplatni, ha ez nekem nem sok akkor senkinek nem az :) Maga a szentély nem tudom hogy lehetne jobb. Süppedős szőnyegek, masszív franciaágy, tatami,körötte tükrök a kukkolni vágyóknak, egy szuperkényelmes kanapé, szobainas, kikészítve csoki, és a fürdőben még egy marék cukorka. A fürdőben akkora zuhanykabin hogy három én is beférne, ami figyelembe véve a másfél mázsámat nem is rossz. Sokféle tusfürdő, többféle szájvíz, minden pancsihoz nagy és kényelmes száraz törölköző. Hibátlan.
  • Lány külseje:

    Blanka arcképpel hirdet, így nagy meglepetés nincs. Szép arc, bár szerinte nem, de szerintem nádszál vékony, bársonyos bőr, tenyérbeillő cicik, gyönyörű hosszú lábak, és harapni való fenék. Érkezéskor ha jól rémlik egy bugyi volt rajta, és valami áttetsző selyemszerű felső.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor leültetett,majd kis beszélgetés után, ahol rákérdezett arra mit szeretnék,illetve van e valami bajom amiről tudnia kéne elküldött fürdeni. Gyors fürdés (otthon már induláskor letudtam, így csak a szaharai port vertem le magamról) majd irány a masszázságy. Addigra ő hozott be vizet, és amíg elhelyezkedtem ő is nekivetkőzött,és csak a bugyi maradt. Lábnál kezdett, majd szépen végigment a láb-fenék - hát - csuklya nyomvonalon. Elég jól masszíroz, kedvem lett volna néha sikoltozni de ez inkább az előző napi mozgás okozta izomláz miatt volt. A masszázs illatmentes krémmel történt, és amit megemlítenék,és nekem nagyon tetszett, hogy amikor járt körbe engem akkor se vette le rólam a kezét egy pillanatra sem. Nem volt semmilyen benyúlka, egész jól szeparálva van a levezetés, igaz a hátmasszázs közben mikor elértem és cirógathattam a vádliját már attól izgalomba jöttem. Mikor végeztünk kérdezte mi módon szeretném, és én átkértem magam a tatamira.
  • Levezetés:

    Hanyatt fekvés után kis ismerkedésbe mentünk át, simogathattam selymes bőrét, és popsiját, majd csókokat helyeztem el kebleire. Ő közben mellettem féltérdelő poziban simogatott. Rákérdeztem a bugyira de azt mondta ez most rólam szól (közben leesett hogy vélhetően az a másfél órás program része, így annyiban hagytam, picit még cirógattam,majd hagytam hogy ő vegye kezébe a dolgokat. Elhelyezkedett a lábam közé, majd a tükörből szemkontaktolva rákérdezett hogy megpuszilhatja e. Nem tiltakoztam :) Kis puszikat kaptam a végére, majd finoman elkezdett franciázni, de tényleg olyan lágy volt,és olyan odafigyelő, hogy nem is bántam hogy nem érem el. Csak a tükörből néztem ahogy ténykedik, de lassan már azt se, mert küzdenem kellett a tudatomért. Jeleztem neki hogy jönni fogok, de nem ált le, így VSZ lett a vége, amire az elején nem számítottam, és lehet hogy az alapcsomag része, de hihetetlenül jól esett. Az meg különösen, hogy nem hagyta egyből abba, hanem addig folytatta amíg teljesen ki nem ürültem, így nem is kellett a takarítással vesződni. A végén pihegés közben kaptam egy pohár vizet, kicsit még beszélgettünk, majd újra irány a tus, öltözés, és búcsúpuszikkal elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Az elején raktam le a nagyon kedvező tiszteletdíjat,kicsit meg is toldottam, nememlékszem mikor voltam utoljára ilyen jó érték arányú helyen.
  • Összkép:

    Kicsit voltak fenntartásaim az elején mielőtt hívtam mivel idősebb mint én, de egy olyan jól tartja magát, hogy simán letagadhatna egy tízest. Az elején nem ártott volna tisztáznom hogy van e difi az óra és a másfél közt, de ezt se mondanám az ő sarának,én nem kérdeztem rá. Mindent összevetve nagyon ajánlom, mert bár csúszkarajongó vagyok és az itt nincs, de a levezetés az nekem bőven-bőven kompenzálta.
Happy Massage