• Pema

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A HÖLGY csak hagyományos módon, telefonon érhető el, így ez az egyetlen lehetőség a randevú időpontjának egyeztetésére a beszélgetés. Elérni, időpontot egyeztetni a jelzett " elérhető, most hívhatod " alkalmakkor a legcélszerűbb és a legegyszerűbb megoldás. Rendkívül rugalmas, kompromisszumkész, kedves, de határozott, kislányosan bájos hangján gyors egyeztetésre törekszik. Már- már olyan ,mint ama svájci óra, pontos, precíz. .
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A legegyszerűbb az Örs vezér terétől induló busszal, még átszállni sem kell. A HÖLGY készségesen és kiválóan navigál. Teljes mértékben érdemes útmutatàsára hagyatkozni, akkor a legegyszerűbb módon és a leggyorsabban juthat az ígéretes célhoz a kiéhezett vándor. Az utcában ingyenesen lehet parkolni, a cím könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Peremkerület, kertesházas övezet, csendes utcájában található emeletes épület. A földszinti részen az előszobában lehet a cipőtől megszabadulni, majd lágyan ringó csípőjét követve a lépcsőn fel az emeletre, ahol a randevú érdemi része következik. A szépen felújított lakásban minden ragyog a tisztaságáról. Probléma mentesen lehet lábbeli nélkül közlekedni. A babaszoba a tetthelynek teretadó franciaággyal, fogassal a ruhàzat részére, valamint egy nagyobb komóddal a szörpök, retró üdítők , csokoládék és cukorkàk társaságában egy ízlésesen berendezett kéjbarlang. A fürdőszoba jól felszerelt, a felfrissüléshez minden rendelkezésre áll a számtalan tusfürdővel, szàjvízzel, műanyagpohárral. Az illatos, frissen mosott fürdőlepedőre sem lehet egyetlen panaszos szavam sem, és még jó nedvszívó is.
  • Lány külseje:

    Az oldalán bőségesen található fotók elegendőek, esztétikailag azonosak a valósággal, csábítás felső fokon, ízlésesen tálalva. Sportos, formás testalkat, sötétbarna hajkorona, mely oly egyedivé teszi az oldalon hírdető több,mint ezer HÖLGY között, de erről a tényről érdemes személyesen is meggyőződni a korosztályát kedvelő MT- nak. Csillogó barna szemei már a kapuban megigézik a vándort. Formás keblei tenyérbeillő méretűek, kemények. Fazonra igazított, mégis retrós puncija a valóságban sokkal megigézőbb, kívánatosabb, mint a fotón látható. Hófehér, selymes bőr és a sok-sok ékszer ( fülbevaló, gyűrű, nyaklánc, derék és bokalánc ) teljesen kiemelik teste arányossàgát, született szépségét. Az időjárás nem hazudtolta meg magàt, hószállingózás közepette jött az én Hótündérkém kinyitni a kaput.
  • Action:

    A bővebb infót elolvasva előre kiválasztott egy órácskát szerettem volna ismételten minél action dúsabban eltölteni, melyben a HÖLGY érkezésem pillanatától, egészen távozásomig maximálisan odaadó csodálatos partnerem volt. Az egy órás alapprogram Pemával a boduàrjában a gyors zuhanyozást követően a hatalmas franciaágyon egész testre kiterjedő klasszikus svédmasszázzsal kezdődött, amihez hipperallergén krémet használt. A hasamon feküdtem, mesztelen testével rajtam ült, nyakamtól haladt lefelé egészen a sarkamig. Az alapos masszázsa visszaútban lassan átalakult erotikusmasszázzsá. Apró rejtett csókok, finom puszikák, és megérkezés a golyókhoz. Erről az élményről nehéz beszámolni, ezt a csodás élményt át kell élni. Gyengéd kényeztetés mesteri módon, mesterfokon. Szinte az élvezetek birodalmába repített, szájával ügyesen beöltöztetett, kezeivel mellkasomat, ágyékomat felváltva símogatta. A programnak megfelelően a kedvenc 69 következett. Nyalakodásomra megérkezett teste reagálása is, melynek eredményeként segédanyag használata nélkül misszionárius pózban, egymàst ölelve, gyengéden sîmogatva, ölelkezve az övé lettem. ( Neki lett egy kiskakasa, nekem pedig egy retro pennám. ) Most nem kellett rohannom, így értékes perceinket beszélgetésre, egymàs símogatàsára és kellemes ölelkezésre használtuk. Turbékoltunk, mint a gerlék, majd ismételten elkísért a fürdőszobába, beállította a kívánt vízhőfokot, rövid időre magamra hagyott, majd visszatérte utàn ismételten segített a szàrítkozásban. Személyes ajándékom átadása következett, melynek szemmel láthatóan nagyon örült is. Elköszönés, visszatérő vendége leszek, így nem kell búcsúzkodnunk.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerint történt, előre. A csokor távozásomkor is ugyanúgy a komódon volt, ahogyan letettem. A kapott élmény elérhetővé vált...
  • Összkép:

    Számomra az idei esztendő egyik legnagyobb felfedezettje: a kapunyitástól tàvozásomkor történő záródásáig velem van, együtt él abban az előre kiválasztott időtartamban! Rendkívül jó partner, felejthetetlen élmények átadója!
Happy Massage