• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Akellam :)

  Köszönöm szépen a beszamolot :) Hiba mindenkiben van bennem is tuti tuti :))) de ez igyis van jól :) Orulok neked mindig mindenkor :) köszönöm kedvessegedet amivel mindig elhalmozol engem :)

  Legyen szép napod ! :)

  Csokollak :)

 • Egyeztetés:

  Telefonon egyeztettük az időpontot, az akció előtt két nappal egyszerűen, gördülékenyen.
 • Megközelítés:

  Gépkocsival mentem. A GPS a ház előtt tett le. Parkolóhely mindig van és ingyenes. Belépés az épületbe a szokásos módon. Kaputelefon.
 • Helyszín:

  A lakás nagyon rendben van. Tisztaság, rend mindenhol. Belépsz és kérés nélkül leveszed a cipőd az előszobában. A fürdőszobában zuhanyozó a tisztálkodáshoz, tusfürdő választékkal. A tükör előtt szájvíz, odakészített műanyag pohárkával. A játéktérben egy méretes franciaágy tiszta lepedővel, asztalka mécsesekkel és egy szék, ahova a magadról pánikszerűen letépett ruhákat dobhatod.
 • Lány külseje:

  És hát TIA! Ő minden ami NŐ! Bennem egy költő veszett el, de úgy, hogy azóta sem találom. Így maradok a prózánál. A hirdetésében látható képek magukért beszélnek. Hogy retusáltak, vagy nem nincs jelentősége. Amit látsz az maga a hibátlan valóság. Amit nem látsz, egy bájos, mindig mosolygós gyönyörű arcocska, kis gödröcskékkel. Gyönyörű zöld szem, hogy még jobban elolvadj. És hát azok a gyönyörű mellek. Na és egy kis statisztika: Tia négy évvel ezelőtti hirdetésén a következő paramétereket vonultatta fel: 174/59/89 és most, 174/60/91. Hoppá négy év alatt, 1 egész kg felszaladt erre a gyönyörű lányra és mi lett belőle, hát cici! És nem is akármilyen! Két cm-t nőtt a mellkörméret. Hogy mit tesz az idő!? Na ezt csinálja utána valaki!
 • Action:

  Amikor beléptem, szokásához híven az ajtó mögül került elő. Széles mosollyal fogadott, egy falatnyi fekete egyben-ruhácskában. Több mint két hónapja nem voltam nála és persze megint kész voltam a látványtól.
  Ölelés, puszik, csókok és cipő le. (Elég nehéz őt az ölelésből elengedni.) Aztán a szoba. Rövid beszélgetés, majd a ruháimat vasvillával a székre hányva rohanás zuhanyozni.

  Visszaérve már ruha nélkül várt. Állva folytatódott az ölelkezés, csókolózás, simogatás. Majd az ágyra kerülve mondtam, hogy rábízom a kezdést. Hanyatt fektetett és fentről szépen fokozatosan haladt lefelé.
  Közben simogattam, markolásztam mert volt mit. Aztán amikor leért, nagyon gyorsan a fejem alá gyömöszöltem egy párnát, mert a látványból sem akartam kimaradni. Oldalra helyezkedett és leheletfinoman kezdett a kényeztetésembe, lehetővé téve, hogy mindenhol elérhessem. Csodáltam azt a gazella termetet és persze a kezem sem tudott nyugodni egy pillanatra sem. Közben Tia bő nyállal és csodás nyelv technikával gondoskodott, hogy ég és föld között levitáljak. Kértem, hogy forduljon úgy, hogy én se tétlenkedjek. Pozícióváltás, majd kezdődhetett az intenzív nyalakodás. Hát hamarosan gumit kértem. Hátulról indítottam. Aztán váltottunk pacira. Éreztem, hogy közeledik a vég. Kértem, hogy hajoljon fölém és csókolózás. Aztán kábulat és homály.

  Miután visszatértem erre a világra, egy kis beszélgetés, csókok és puszik után nagy nehezen leváltam Tiáról. Zuhany, öltözés fájó búcsú és tipli.
 • Elszámolás:

  Megérkezésem után a egy borítékot tettem a mécsesekkel kivilágított asztalra. Nem esett szó róla. Nem először voltam Tiánál.
 • Összkép:

  Tia komoly helyezést érhetne el egy nemzetközi szépségversenyen. Egyszerűen tökéletes. Habár, filozófiai értelemben felmerül a kérdés, hogy lehet e tökéletes, akiből hiányzik valami? Márpedig Tiánál ez a helyzet fennáll. Ugyanis nincsen benne hiba!
Happy Massage