• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedvesem! Nagyon szèpen köszönöm a vèlemènyed megìràsàt örömmel olvasgatom vissza :)
    Várlak szeretettel màskor is ha kedved van a lazìtàshoz èlvezkedèshez töltődèshez... :)
    Remèlem mihamarabb ujra elvaràzsolhatlak ;-) Csòkollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. A hangja picit kimért volt a telefonban, de úgy döntöttem, hogy meglátogatom. Másnapra kértem időpontot, összességében könnyen ment.
  • Megközelítés:

    11. kerület könnyen megközelíthető része, a parkolás ingyenes, így picit nehéz helyet találni, de akad a közelben fizetős is, ott mindig van hely, én is ezt vettem igénybe.
  • Helyszín:

    Odaérkezésem után hívtam, elmondta, hogy hova menjek és hogyan jutok be, minden egyértelmű volt. Egyedül van a lakásban, ami nekem nagyon fontos, így sokkal meghittebb a randi. A lakás pici, de rend van, fürdőben sok tusfürdő. A nappaliban van egy masszázságy, itt zajlik a program ezen része, a hálóban franciaágy a kényeztetés pedig itt. A falon sok oklevél/bizonyítvány, de erről képek is vannak Ingridnél.
  • Lány külseje:

    Itt azt hiszem nagyon ledöbbentem! :) Egy kis hálós body, magassarkú kombóban nyitott ajtót, az állam pedig a földről kellett összeszedni! Picit talán le is fagytam egy időre, ezt Ingrid is észrevettem szerintem :) NAGYON csinos, sokkal jobb, mint amit vártam. Izmos test, gömbölyű popsi és cici (kis sebészi rásegítéssel), nagyon formás lábak, szóval nekem no1!!!
  • Erotikus masszázs:

    Elsődlegesen amiatt választottam Ingridet, mert picit be volt állva a hátam és szerettem volna, ha valaki szakszerűen masszirozza meg és egy kis kiényeztetésre is van lehetőség. Az okleveleket látva gondoltam ez lesz a számomra megfelelő hely. Mint ahogy vendéglátom külsejében, ebben sem kellett csalódnom! Gyors fürdés után, kaptam pár puszit, majd a masszázságyra parancsolt. Megszabadult az aprócska body-tól és kezdetét vette a teljesen szakszerű masszázs. Nagyon jól esett, nem simogatásról van szó, hanem tényleg átgyúr rendesen. Néha picit erősebben, de számomra nagyon jól esett. A szakszerű masszázs része a csúszka is, ami nagyon fel tudja dobni a program ezen részét is! Rettentően élveztem Ingrid ;)
  • Levezetés:

    Miután jól átmaszirozott, közölte, hogy, akkor ezennel véget ért a masszázs rész, menjünk át az ágyra. Itt hanyat fektetett és bekente a mellkasom olajjal. Picit masszirozott még, de hamar az ekkor már ágaskodó farkamhoz ért. Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :) Ekkor kérdeztem rá a kölcsönösségra, amit csak egy mosollyal jelzett, hogy szabad az út, így belenyaltam Ingrid csodálatos puncijába. Kényeztettük egymást még jó ideig, majd átadtam magam Ingridnek, aki szájjal kivégzett. Nem tudom hol landolt pontosan a végtermék, mert csak az érzéseimra figyeltem.

    Miután végeztünk egymás kényeztetésével elmentünk együtt zuhanyozni, ugyanis a program végén egy közös zuhany is van. Ekkor lemostuk egymás testéről az olajat. Megjegyezte, hogy lehet az elején is kényeztethetett volna, de mivel én nem tudom, hogy akár 2 levezetésre is van lehetőség így csak a végére kértem. Ezt utólag nagyon bántam, ha legköelebb visszamegyek tuti így fogom kérni :)
  • Elszámolás:

    Utólag, a telefonban mondottaknak megfelelően, semmi kavarás, részemről páratlan érték arány!
  • Összkép:

    Imádtam a randink minden percét! A végén megjegyezte, hogy van lehetőség erotike-mentes masszázsra is, de jeleztem neki, hogy a mai randink után nálam ez kizárt :) Nagyon elégedetten távoztam és biztos, hogy még vissza fogok térni Ingridhez :)
Happy Massage