• Vanessa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem kicsit letört voltam mert egy másik "kedvenc"szolgáltató félre vezetett. Telefont elsőre felvette vagány de kedves csaj hangja volt a másik oldalon. Elmondta az árakat és a lehetőségeket kicsit darálósan de minden érthető volt. 1,5 óra múlva tudtunk is találkozni. A címet megadta és kérte ha ott vagyok hívjam.
  • Megközelítés:

    Budapest III kerület Bécsi és Vörösvári út által bezárt háromszög legszélső tizenöt emeletes . Parkoló van mindkét irányból érdemes a Bécsi út felől parkolni, igaz fizetős de legalább volt hely a lakcím szerinti utcába nehézkes. Tömegközlekedés b1 Villamos kb. 200 méterre a bejárattól buszok tuti vannak de számokat nem néztem...
  • Helyszín:

    Tízen öt emeletes panel, Mikor oda értem bemondta a kapúkodott. Folyosó csendes több lift is van, nem találkoztam senkivel felfelé menet. Liftből ki jobbra kétszer és már hallom is a hívogató hangot. 2 szobás albérlet sajnos a tulaj nem újította fel. De Vanessa mindent megpróbál azért hogy szebb legyen, vett pár bútort amit ki is próbáltunk. A Fürdőszoba egyszerű kád zuhany 2 db férfi tusfürdő, a törölköző nem volt túl nagy de éppen megfelelt. A szoba teljesen alkalmas arra amire kell. A panel problémák miatt kicsit meleg van mert déli tájolás ha a szép naplementét szereted és fullosan látod a bevásárló központot. Amire kell a szoba tökéletesen alkalmas.
  • Lány külseje:

    Egy sárga hálos ruciba fogadott, más nem volt rajta, 165 cm magas kicsit husisabb mint a képeket de az én méreteimhez képest nekem tökéletes a nagy cici és a szilikon popsi is növeli is ezt az érzést. A cicik szilikonosak és nagyon izgatóak, és nagyon nagy!!! A szája sajnos fel van töltve( ezt átfutottam más beszámolónál) ezt nem annyira szeretem de jól szépen csinálták meg neki nem az a kacsaszáj de amikor Franciázik az azért jól néz ki.. Popsiját nemrég műtette és most még formásabb ahogy elmondta, nagyon sok műtéte volt mostanában azért ezek kicsit láthatóak de nem zavaró. Fotóihoz képest +4-6 év főleg a szája miatt.
  • Action:

    Jött a popsi kis síkosított kent magára és és a gumira, először dogyba kezdtük óvatosan kezével tartva szép lassan próbáltam betenni neki, de fájt ez a pózba neki. Kérte forduljunk misszibe, párnát tett a feneke alá. Itt már könnyedén sikerült ezt a szűk popsit bevenni. Közben kezemmel izgattam a csiklóját ekkor hihető hanghatásokat halottam így az összkép már fantasztikus volt. Vásárolt egy új kanapét na avassuk fel, a kanapé szélére a karfára fektettem háttal párnát tettem a popója alá lábai égnek és újból a pornós popsi na itt elindult a móka. Élvezet élvezet de még a popónyalás extrát akartam így mikor a éreztem hogy a vége felé vagyok kiszálltam belőle lefeküdtem az ágyra kértem nyaljon melyet szó nélkül elkezdett, nagyon jól csinálta, közbe vertem magamnak, elérkezett a csúcspont előtti pillant jeleztem neki most már itt az idő az durranásra, párat szopott még és a szájába részben az arcára részbe rám élveztem. Kicsi pihi segített a törölgetésbe, gyors zuhany vissza a szobába. Belekezdtünk egy beszélgetésbe, albérletekről családjáról, életről, munkájáról , többi lányról , nagyon jól el lehetett vele beszélgetni rendesen elment az idő egy órára jöttem de még egy utolsó szopás bevállalt. Utána ismét gyors zuhi öltözés éreztem rajta, hogy még beszélgetne de nekem sajnos dolgom volt., Több mint 85 percet voltam ott jó élményekkel jöttem el.
  • Elszámolás:

    Normál Budapesti átlag extrák popsi átlagos és popsi nyalás is
  • Összkép:

    Képek kicsit megtévesztőek korábban készültek vagy retusáltak , de szerintem Ő van rajta, de az élmény fantasztikus a cicik a popsik és maga a hölgy nagyon kívánatos. Helyírásom miatt elnézést ….
Happy Massage