• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Wanda azonnal felvette és megbeszéltük az időpontot, pár órával későbbre. Kedves, jókedvű hangja még vonzóbbá tette az ötletet, hogy hozzá menjek.
  • Megközelítés:

    Forgalmas csomópont, bkv-val ezerfelől megközelíthető könnyedén. Parkolni nem tudom, milyen.
  • Helyszín:

    Modern építésű, szépen karbantartott házban fogadja vendégeit Wanda. A lakás maga is csinos és tiszta, hangulatosan van berendezve. Wanda egyedül van ott, nem találkozhatunk senki mással érkezve-távozva. A randiszobában az ágyat frissen szerelték be, nagy és strapabíró, meg kényelmes is. Olyan semmilyen rádiózene szólt, gondolom ha visz magával az ember pendrive-on zenét lehet azt is hallgatni.

    Sokféle tusfürdő férfiaknak is meg Wandának is, lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Wanda pici gömbölyű lány, de nem hájas, hanem rugalmasan gyömöszölhető és markolászható teste van. Makulátlan tisztán, finom illatosan várt rám és valamilyen fekete cucc volt rajta, de már nem emlékszem pontosan, nem arra figyeltem.
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogadott, átadtam neki némi déligyümölcsöt és nem déli gyümölcsöt, majd a szobába vezetett és elmentem zuhanyni. Jött, velem, mert megkértem és megmostuk egymás mindenféle testrészét. Simult, csókolt, dörgölőzött, , simogatott, én meg egyre jobban beindultam, aztán lemostuk egymást és irány a fészek.

    Az ágyon fekve csókolóztunk és kóstolgattuk egymást, én leginkább a száját a szexi melleit, ő meg a farkamat. Úgy tűnt, tetszett neki a bimbó nyalogatása, meg a punci ujjal gyömöszölgetése, nekem meg tetszett a szájjal kényeztetés. Idővel hanyatt fordítottam és kértem óvszert, valahogy pont kényelmes volt beleereszkedni, azt hiszem azért, mert nem vékony lány és így nem kellett olyan mélyen megtartani a csípőmet. Lassan, komótosan mozogtam benne, élveztem a testét, a punciját és a csókokat, meg próbáltam minél tovább visszafogni magam, hogy neki is legyen jó - de nem sokáig ment, ritkán vagyok nővel, úgyhogy nagyon beindultam.

    Orgazmus után magában tartott egy ideig, aztán feltérdeltem és törlőkendővel megtisztogatott. Kicsit elmentem a fürdőbe, aztán amikor visszajöttem összebújtunk, beszélgettünk, aztán megkértem, hogy masszírozzon meg. Nem tanulta, de attól még nagyon kellemes volt, majdnem el is aludtam.

    Magamtól néztem meg az időt, hogy már menni kell, nem sürgetett. Ismét kaptam gyümölcslét, igen jól esett, aztán felöltöztem.
  • Elszámolás:

    Telefonban nem kérdeztem, mert a "Bővebb info"-ban megtalálható és az valós. Utólag adtam, tulajdonképpen nem is kérte, csak elfogadta. Meghökkentően alacsony.
  • Összkép:

    Kedves, segítőkész, figyelmes lány Wanda, odafigyel a részletekre és talán élvezte is valamennyire a randit. Én nagyon jól éreztem magam, szuper levezetés és megnyugvás volt a vele töltött idő.
Happy Massage