• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg nem Jessyhez szerettem volna menni,de az elsőnek kiszemelt lány nem vette fel.Később ennek már csak örültem,mert így megismerhettem ezt a kis csokit. :D
    Egyébként Őt másodjára sikerült elérnem.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerűen el lehet jutni hozzá,a villamos gyakorlatilag a háztömb előtt rak le.Aki autóval közelíti meg a helyszínt szerintem meg tudja oldani,hogy talál szabad parkoló helyet.
  • Helyszín:

    Egy egész jó állapotban lévő háztömb sokadik emeletén található a rendezett,pici lakás,ahol Jessy a barátnőjével rendel.A fürdő teljesen jól felszerelt. Sokféle tusfürdő,szájvíz található.A hálóban egy nagy franciaágyon történik az akció.A ruhákat egy fotelbe lehet lerakni.
  • Lány külseje:

    Ha egy szóval lehetne csak jellemeznem egyszerűen azt mondanám,hogy gyönyörű.Szerencsére itt azért írhatok róla bővebben is.Na szóval mindenféle túlzás nélkül mondhatom,hogy az egyik legszebb lány akit életem során megpillanthattam.Fantasztikus csoki barna bőr,szép szilikon cicik,cuki arc és mivel rendszeresen sportol nagyon jó testalkat.
  • Action:

    Mikor kiléptem a fürdőből Jessy már az ajtó előtt várt ruha nélkül.Bementünk a szobába váltottunk pár csókot,majd elkezdett kényeztetni.Nem kapkodósan csinálta,először a mellkasomat kezdte el csókolgatni,csak utána vette kezelésbe a főnököt. Hú fantasztikusan ügyködött,folyt rendesen a nyála,jó párszor elég mélyen bekerültem a kis szájába.Egy idő után 69-be fordultunk.Fantasztikus íze volt a nunijának,egy párszor úgy rám nyomta magát,hogy alig kaptam levegőt.:D
    Aztán újra csak ő franciázott,mikor már éreztem,hogy hamarosan elsülök az ágy elé álltam és a cicijeire engedtem az utódokat.A szünetben kicsit összeszedtük magunkat a fürdőben és Jessy megkínált egy pohár vízzel.Kaptam egy jó kis lábmasszázst,közben beszélgettünk minden féléről. Pl. a származásáról,mióta hirdet,kicsit az én minden napjaimról meg ilyenekről...
    A második menetben szintén kölcsönös franciával kezdtünk,majd gumit húztunk és hátulról támadtam be.Fantasztikus érzés és látvány volt így magamévá tenni Jessyt. Egy pár percig így "tornáztunk" majd misszibe fordultunk.Ebben a pozícióban is nagyon ügyes volt,csak sajnos megszólalt a telóján az időzítő,amire Jessy csak annyit mondott,hogy le telt az időnk.Kiment a fürdőbe tisztálkodni én meg ott feküdtem álló farokkal.Már csak kíváncsiságból is megnéztem az időt és ekkor szembesültem azzal,amit már korábbi beszámolóiban is olvastam,hogy nála sajnos az egy óra amolyan tanítási óra hosszúságú.Csalódott voltam,de természetesen nem mondtam semmit Jessynek egyrészt mert sok értelme nem lett volna,másrészt meg nem szerettem volna megbántani.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlagnak felel meg,mivel először találkoztunk előre kérte.
  • Összkép:

    Alapvetően nagyon jó élmény maradt számomra a kis találkozónk.Fentebb már írtam,hogy az egyik legszebb lány akivel találkoztam életem során.A hozzá állása is teljesen rendben volt,talán néha egy nagyon picit azt lehetett érezni,hogy rutinból mennek nála a dolgok,amin nem is csodálkoznék,elmondása alapján már jó pár éve hirdet.Összességében még egyszer leírom,hogy Jessy egy gyönyörű,kedves kis tünemény.Viszont én nem leszek törzsvendége a fentebb már említett TP miatt.Nagyon sajnálom,hogy ezt kell írjam,de én ezt átverésnek gondolom,ugyan olyan mit,ha én a rózsacsokornak csak a háromnegyedét adtam volna neki oda.Egyszeri látogatást mindenkinek ajánlok,mivel Jessy tényleg miden tekintetben egy csúcs kategóriás hírdető,viszont rendszeres látogatója csak az legyen,akit nem zavar,hogy csak egy tanítási órára lehet a hölgy vendége.
Happy Massage