• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Koszonom szepen a beszamolot, orulok, hogy jol erezted magad :)
    Mindig kellemes tarsasag vagy.
    Puszi, Enikő

  • Egyeztetés:

    Enikőről már régen nem hallottam, de mivel kedvenceim közt van elmentve, megörültem, amikor megláttam, hogy újra aktiválta hirdetését. Ezúttal egyből el is tudtam érni, bár azért nem mindig ennyire egyszerű, ő elég határozottan választja el a magánéletét a velünk közös életétől!
  • Megközelítés:

    Új rezidencia, de továbbra is a Marinán, ennél fogva gépesített cserkészést ajánlok. Parkolás sose gond.
  • Helyszín:

    Nagyon ízlésesen berendezett háló+nappalis lakás, egészen újszerű minden, ezen a téren (is) Enikő nekem mindig etalon volt! Fürdőszoba csili-vili, kényelmes franciaágy, pihe-puha takarók, nagy tükör is van, ha szereted nézni a műsort, amiben te vagy az egyik főszereplő!
  • Lány külseje:

    Enikő mindig elegáns koktélruhában és magassarkúban fogad, nagyon jól áll neki. Mintha együtt akarnánk menni színházba, pedig á dehogy... Régóta vagyunk ismerősök, a viszontlátás örömétől még édesebbek a csókok, amelyeket már az ajtóban rám zúdít, miközben karját a nyakamra fonja, tényleg olyan mintha több hónapja nem látott szeretőmhöz ugornék be.
    Ő egy kimondottan vékony és törékeny lány, finom vonású arcát vörösesszőkés haj fogja körbe, pici cicik szép bimbokkal, izmos test, lábak és formás kis popsi, simán 4-5 évvel fiatalabbnak látom a hirdetésében megadott koránál.
  • Action:

    A koktélruha hamar lehullott, miközben a pancsi és egy kis beszélgetés után újra állva folytatódott a csókpárbaj, nagyon-nagyon jól csókol, alig lehet abbahagyni. Az ágyba huppanásra már a fehérneműk is lekerültek, mindketten félig könyökölő helyzetben nyaltuk-faltuk a másikat, és mire pár perc múlva ölét mintegy véletlenül megsimítottam, az izgatottságot jelző nedvesség csalhatatlanul jelezte, hogy nincs ellenére a viszontlátás. Hogy nálam mi jelezte ezt? Na ne hülyéskedjetek, egy kamionszerelvényt is elvontattam volna merev rudammal.
    A francialecke minden pillanatát tökéletesen át lehet élni vele, lassan és érzékien csinálja a legizgatóbb szopizást, de előtte minden testrészedet behinti csókokkal, és már könyörögnél, hogy vegyen a szájába. Tökéletes a ritmus, a nyelvjáték és minden, sokáig nem akarnád abbahagyatni vele, de nem maradhat el a viszonzás! A punci az egyik legszebb, amit valaha láttam, szép szirmú virágocska, amely kitárul, ha ügyes vagy. Hosszan ügyködtem izmos combjai között, élveztem nyelvemmel, ahogyan kiemelkedett kis csiklója, nyalogattam ízes szexnedveit és örömmel nyugtáztam erotikus kis rángatózásait, melyek az orgazmus elérését nyugtázták.
    Az aktus hosszú és forró Enikővel, lassú és intim papás-mamás együttlét izgató szemkontaktussal, aztán a doggy style, amit viszont jó hevesen szeret, fejecskéjét elfordítva az ágyra fekteti, két karját oldalra nyújtja és igen, ha élvezi a szeretkezést, akkor ő az, aki közben markába fogva tényleg gyűri a lepedőt! Közben hátulról-felülről látod a neked kitárulkozott húsos puncit, amiben ki-be csusszan a kopasz ezredes, szédítő a látvány. Ugyanezt oldalt fekve is meg kell tapasztalni, közben egy kis cicimasszázst is príma végrehajtani.
    A lovacskázásnál újra megállapíthatod, hogy nagyon szűk punci fogadja be farkadat, ekkor már elég rendesen ki vagyunk melegedve mindketten, de ez nem akadálya annak, hogy lassú, majd egyre gyorsuló ütemben pumpáljam őt kőkemény farkammal. Miközben egyre erősebben lihegünk egymás arcába, és már csókot váltani se nagyon van erőnk, egyszercsak kitör a vulkán, végigfut rajtam a libabőr a lábujjamtól a tarkómig és talán egy-két pillanatra elsötétül a világ, mindkettőnkön végigfut a totális élvezet, hát asszem meg is dolgoztunk érte, a sokadik találkozás után is ugyanolyan jó a szex, mint mindig, hál'istennek ilyen is van.
    Az ágyból felkelni is baromi nagy kihívás ilyenkor, ezért még egy csomót dumcsizunk, ő egy kedvemre valóan okos és határozott lány, túl is nyúlunk már valamivel a szabott órán, de ez nem nagyon zavarja egyikőnket sem.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot utólag helyezem el a konyhapultra, annyi amennyi mindig is volt.
  • Összkép:

    Enikő a csodanő, ennyit hadd idézzek korábbi beszámolómból. Ha a vékony és erős erotikus kisugárzású intelligensen komoly lány a gyengéd, akkor az egyik legjobb választás, ez nem kérdés.
Happy Massage