• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fel keltette érdeklődésemet Amy francia tudása.
    Már csak azt vártam mikor lesz itthon egy kis hiszti, aminek ürügyén már pötyögtem is a számát. Elsőre felvette, úgy beszéltük meg a találka részleteit mint ha összeszokott páros lennénk.
  • Megközelítés:

    Zugló külső végén társasházi környezet, parkolni akár a ház előtt. Bkv-ról nincs fogalmam.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház emeleti lakása, ahogy írni szoktátok, a célnak megfelel.
    A fürdőszoba és a baszoba átlagos színvonalú, van minden ami szükséges. Amit nagyon szeretek előttem és utánam is lepedőt cserélt Amy. Szép nagy nedvszívó törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Nem szeretem a szomszéd lány jelzőt, de nehéz jobbat találni.
    Kis szexi hacukában nyitott ajtót, kedvesen mosolyogva köszöntött. A képeken nincs semmi eltúlozva, tini cicik, kemény kerek popsi, van egy kis tetkó is, a mosolya a stílusa, lenyűgöző.
  • Action:

    Elkísért a fürdőszobába, és végig csevegtük amíg lecsutakoltam magam.
    Állva kezdtük puszilgatni, simogatni egymást, nagyon jó kezdés volt, hogy nem csak hagyta, hanem igen aktívan kereste az erogén zónáimat. Jó érzékkel meg is találta szinte mindet.
    Miután levettem róla a kis csipke fehérneműt, leheveredtünk az optimális méretű francia ágyra.
    Nem terveztem, de szenvedélyes csókkal indult a gyönyör. Végig csókolgattuk egymás testét, különös figyelmet fordítottam a játékos cicikre, a bimbócskák igen jól reagáltak.
    Egy keveset 69-be is fordultunk, de nem bírtam sokáig.
    A hátamra feküdtem és átadtam magamat Amynek, lassan kéjesen kezdett a szájával kényeztetni. Amit ez a lány tud, azt még csak filmen láttam, pedig nem ma kezdtem.
    Bő nyállal teljesen ráhúzta magát(bocs nincs rá jobb szó) és bármeddig lent tartva,
    a torkával masszírozta a makkomat. Természetesen nagyon élveztem, az külön inspirált, hogy amit később el is mondott, imádja csinálni. Ezt több pózban hosszasan csinálta, majd gumit húzott az egyik ujjára, be síkosította, és finoman játszani kezdett az ánuszommal.
    Addig torkozott és játszadozott, míg hatalmasat nem élveztem a szájába. Lassan csillapodtunk le, törölgetés, majd összebújva beszélgettünk még egy kicsit.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban leírtak szerint, a búcsúzkodás közben, azt hiszem átlagosnak mondható.
  • Összkép:

    Vágytam egy természetes kedves lányra, aki majd elvarázsol. Jelentem megtaláltam, elképesztő francia tudása van Amynek, nagyon szórakoztató, laza, őszinte nyitott lány.
    Pompás élményben volt részem.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-04-11 14:36:15
Happy Massage