• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Párszor próbáltam hívni, de többnyire ki volt kapcsolva. Amikor kicsöngött a telefon, akkor viszont elsőre felvette és meg is beszéltünk egy időpontot aznap délutánra
  • Megközelítés:

    A térképen megjelölttől néhány utcával odébb van, így a metrótól nem sétatávolságra van. A ház közvetlenül a villamosmegállónál van, így könnyebb már nem is lehetne.
    Kocsival ha nem is egyszerű, de azért lehet parkolni a környéken, raádásul ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Standard panel lakás, jó állapotban. A fürdőben van bőven tusfürdő.
    A kiírttal ellentétben nem egyedül rendel, hanem egy - amúgy szintén a terveim között szereplő - barátnőjével. Jól kezelték viszont a dolgot, ha volt is nála vendég, nem találkoztam vele.
    Mi a nappaliban voltunk egy nagy franciaágyon, a barátnő egy kisebb szobát használt.
  • Lány külseje:

    A képek sok mindent megmutatnak, és szerencsére élőben is azt kapja az ember, amit a képeken lát. Káprázatos teremtés: sportos alak, jól megcsinált szilikon mellek és egy nagyon bájos, mosolygós arc. Finom illata volt, de nem tolakodó, így nem kell attól tartani, hogy otthon észreveszik :)
  • Action:

    Érkezésemkor egy falatnyi fehérneműben fogadott, itt már tudtam, hogy nagyon jól választottam. Mire a zuhanyból visszaértem, a falatnyi ruha is eltűnt róla.
    Az első menetet NF-fel kezdtük (ügyesen csinálja), ami átment kölcsönösbe, majd a feje fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a velem egykorút. Amikor már közeledett a vég, kicsit beraktam a mellei közé, majd kérésemre a melleire verte, nagyon jó volt.
    Ezután kicsit pihentünk, beszélgettünk, amiben nagyon jó partner volt, majd javaslatára nekiálltunk a második menetnek. Franciával és 69-cel kezdtünk, kicsit megdolgozott szegény, mire hadrendbe állított. Miután ez megtörtént, szemből hatoltam be, majd némi idő elteltével azt kértem, hogy forduljon kutyusba. Fantasztikus élmény volt a feszes popsiját csodálva-markolászva döngetni hátulról. A látvány meg is tette a hatását, és telelőttem a gumit. Ezután még kicsit pihegtünk, lezuhanyoztam, majd némi csevegés után távoztam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban leírtaknak megfelelő ajándékot hagytam ott. Előre kérte, de mivel először voltam, ez természetes is.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, vidám lány, még biztosan vissza fogok menni hozzá. Jól lehet vele beszélgetni is, és remek volt a szeretkezés is.
Happy Massage