• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ment, szinte azonnal találtunk megfelelő időpontot.
    Telefonos gyorsan elsorolta a lehetőségeket és a legfontosabb információkat.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület rehabilitált részén , egy kivételesen jó parkolási lehetőséggel.
    Bkv -val is megoldható ha az ember nem restel 60-70 m -t gyalogolni.
  • Helyszín:

    Új építésű tömbház, könnyen megtalálható és igényesen megcsinálva, habár belül ha jól láttam még van egy kis meló. DE minden szép, hangulatos a célnak megfelelő.
    Fürdő tiszta , rendezett, tusfürdő és szájvíz kikészítve.
  • Lány külseje:

    Vékony, nagymellű sportos lány. Az arckitakarástól sem kell megijedni, azzal sincs gond, csak gondolom a diszkréció ...Ha ezt a lány mondjuk a Balaton partján látjuk napozni, simán rajtafelejtjük a szemünket, még akkor is ha az assszonypajtás vicsorog mellettünk.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor elég nehezen aklimatizálodtam, mivel a félhomályba semmit nem láttam az első percekbe. Illetve mégsem, mert amit mégis láttam az ajtóból azok az egész estét betöltő cicik voltak. Jó darabig nem is tudtam lejjebb menni a szememmel.
    Pár percet kellet várjak amíg bejuthattam a fürdőbe , ezalatt pár szót tudtunk beszélni.
    A masszázs rész nem volt túl hangsúlyos , inkább csak amolyan időkitöltő , de ez az én kérésemnek volt betudható. Ezalatt az idő alatt azért végigment a vállamtól a lábamig.
  • Levezetés:

    Fürdőből visszatérve , leültem a tatamira , ekkor jött a kérdés : 1 vagy 2 kényeztetést kérsz. Erre én nagyon mohó lettem: Hát persze , hogy kettőt. Így hát azon nyomban neki kezdett az elsőnek a legnagyobb örömömre és a szunnyadó kisöcsémet is pillanatok alatt felébresztette egy remekre szabott franciával. Volt ott minden , rúdi és zsacsinyalás, makk kényeztetés egybekötve a kézi gát és ánuszizgatással. Többször is elvitt a csúcs közelébe, majd vissza . Végül egy jót durrantotta a levegőbe. Ezután hagyott egy kis pihenőt amit ugye masszázzsal töltött ki. Majd szólt , hogy forduljak. Ekkor is dolgozott rajtam rendesen, de eredmény csak nem akart lenni, így szóltam , hogy feladom. Úgy néz ki , hogy a kis mohónak az egy óra túl kevés lett . Na majd, legközelebb hosszabbra tervezem.
  • Elszámolás:

    A budapesti átlag körül, talán inkább alatta. A végén lett lerendezve , sok szó nem esett róla, hisz a bővebb infoknál le van írva minden fontos info.
  • Összkép:

    Aranyos lány, és azok a csodálatos cickok , egy egész estés programot is kitöltenének.
    Sajnos az idő szűke miatt , rövidített programon voltam, hát az nem elég. Legközelebb minimum 1,5 óra lesz. Én inkább popómániás vagyok , de ezek a mellek.. Még most csak azon jár az eszem. Na... majd legközelebb.
Happy Massage