• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquilam ! :)

  Mindig egy csodás élmény beszamolot olvashatok tőled , ami nagyon jol esik nekem :) Ilyen kedves és ertekes szavaktól marad az ember szép testileg lelkileg :) Baratsagomat kedvességemet és “egyebeket” :P hidd el nagyon is megerdemled, e felől ne is legyen kétséged !

  Ne haragudj rám , hogy nem tudtam neked tojáskát adni a locsolásért ! Viszont nagyon jól esett figyelmességed! :) Örülök , hogy nem fogok elhervadni :P

  Sok-sok csók neked !

  Mint mindig legyen csodás napod és mosolyg sokat ! :)

 • Egyeztetés:

  Telón hívtam. Kicsöng, semmi. De mielőtt bármit is gondolhattam volna megcsörren a telóm. Látom Ő . Vissza hívom és csacsog és mondja és gyorsan meg is egyezünk. Mit egyezünk, ahogy kértem. És már küldtem is a Vtr-t, mit szinte azonnal vissza is igazolt.
 • Megközelítés:

  Behunyt szemmel. Csak bemondom a nevét: Tia és Baltazár már hörögve indul is. A fene egye meg. Jobban siet mint én. Még szerencse, hogy benne ülök. A XIV.-ben a Szentmihályiról egy bal kanyar és máris a megadott címen vagyok. A hirdetési térkép szinte halál pontosan jelzi. Parkoló hely bőven és ingyenes.Tömegközlekedés is jó.Az említett úton troli jár sűrűn és az Őrs is közel.
 • Helyszín:

  Az utca nem forgalmas. Leginkább célforgalom. Csendes szépen parkosított környezetben egy fölújított panel sor egyik lépcsőháza. A lakás is friss illatú. rendbe tétele nem régi. Uralkodó, mint már többször írtam, kedvenc színem a fehér. Patyolat tisztaság. Minden csillog, villog. A szoba tágas. Nagy francia ágy, Friss lepedővel, össze hajtogatott törcsivel, komód szerű hosszúkás asztal gyertyákkal, éjjeli szekrény, ruháknak kis szófa vagy valami hasonló tünemény. Fürdő zuhany kabinnal és fölszerelve mindennel, mit csak elképzelsz.Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Csak csóválom a fejem. Mit is írjak sokadjára. Nekem Ő az etalon. Úgy tökéletes ahogy van.Ahogy ígértem meglocsoltam és ajándékaimat gyorsan kezébe nyomtam. Tojás helyett Őt kaptam. Huncut zöld szemével, mélyvörös hajával, mosolygós szájával, gödröcskés arcával, ahogy oda hajol és kapok egy üdvözlő, köszönő csókot kész vagyok. Megfogom kemény fenekét, erre nekem dől és úgy csókol. Erre már lompim is mozdul. Fekete minije mindent kihangsúlyoz mi kívánatos egy nőn. Érzem a bugyi hiányát és javaslom menjünk a szobába. Ahogy lebeg előttem gyönyörködöm formás lábaiban. Michelangeló faragott hasonló szobrokat. Bőre illatos, selymes és fehér, akár a Carrarai márvány. Na elég, mert még megmerevedik, pedig Tia egy izig, vérig csodás , jó mozgású, bomba nő. Pont.
 • Action:

  Szobában az ágyra ülünk, majd eldőlünk és meghitt beszélgetés és csóókok. Pörgős nyelve enyémet keresve kutászkodik. Föl és fürdés. Mire vissza megyek anyaszült meztelen. Beleszédülök olyan szép. Szó szerint majd elesünk, de szánk azért össze forr.
  Kezeink járják útjukat. Nem bírok betelni vele. Egyszer itt, egyszer ott markolom simogatom. Ő száműzi a törcsit és farkam kényezteti. Finoman, de határozottan hergeli.
  Ágyra akar ülni, hogy szájába vegye, de terelem és elém térdelve kezdi a franciát. Semmit ki nem hagyva kezdi, mint egy leltárellenőr. Mindent rendben találhatott, mert figyelme egyre jobban lompimra összpontosult. Egyik keze az ágyon támaszkodott, másikkal a golyókat masszírozta. Hol nyalogatta, hol bevette farkamat. Nyelve pedig pörgött körülötte. Ezt így csak Tia tudja. Simogattam, dicsértem és le - le hajoltam, hogy elérjem kínálkozó csodás melleit. Hosszan elvoltunk így, míg nem fölhúztam és újabb csodás csóókcsata, minek vége egy vízszintes lett az ágyon. Ekkor már én voltam fölötte. Csókoltam hol értem. Szemeit behunyta és így kínálta mindenét. Szép ívű nyakát ki nem hagyva, mellein bolyongtam. Adta számba egymás után őket, én pedig szoptam, szívtam, csókoltam őket. Bimbók kemények, udvartartás mint fodros szoknya öleli őket körül. Rásandítok és látom neki is nyitva a szeme. Gyönyörködünk egymás kéjsóvár képében. Kicsit körömmel simogatom ( mindég tanul valamit az ember fia), majd fölnevet, de abba hagyom , hogy újra folytassam. Bőre enyhén libabőrös lett. Kezem pedig elért puncijához. Finoman simogattam. Lábai egyre széjjelebb és mint rózsa kezdett kinyílni puncija. Lábai közé helyezkedtem és végig nyaltam puncusát teljes hosszában. Feje mozdult csak jobbra balra. Folytattam finoman. Egyre jobban nedvesedett és mozgott. Ujjammal hüvelyének bejáratát és a gátat izgattam. Az együttes ténykedést csodás eredmény követte. Még ennyire egyértelmű orgazmust nem éltem át vele. Mindene érzékeny lett és hosszasan remegett karjaimban. Rá is kérdeztem. Igeen, suttogta.
  Ezután én következtem újfent. Nem kérdezett semmit. Rácuppant és szopta lomposom. Nyelve pörgött, aztán megnézte és újra eltűntem szájában. Kézhasználat nélküli isteni franciában részesített. Egyik keze folyamatosan a golyókkal foglalkozott. Úgy helyezkedett, hogy mindenét elérjem. Éltem is a lehetőséggel és közben dicsértem. Technikája tényleg megismételhetetlenül egyedi. Kértem kegyelem és már nyúlt is és fölhelyezte a védelmet. Mosolyogva, csókolva igazította útba lompimat. Lassan egyvégtében tövig nyársalta magát. Aztán beindult a betonkeverő. Feneke őrült táncba kezdett. Cifrázta mint csárdában paraszt a csűrdöngölőt. Közben rám borult, átkarolta nyakam, csóók és már melle a számban. Az Iguacu zúgott így. Dübörgött a vér a fejemben. Lompi remegett mint bombázáskor a villanypózna. Pózt kell váltani, mert rögvest végem. Kutyusba váltottunk. Egy pillanatra segített, de a látvány ahogy tolta magát mindent fölül írt és erőteljes szeretkezés közepette hatalmasat élveztem. Remegve borultam rá és csókoltam hol értem. Hosszan hagyott lenyugodni magában. Tökéletes volt.
  Kicsusszantam és ekkor már Ő vett kezelésbe. Megtakarított és hozzám bújt egy egy csók és folyt a beszélgetés parttalanul, mindenről. Fölvetettem egy ötletet. Remélem megvalósul.
  Éreztem az időt egyikünk sem nézte, ezért rákérdeztem. Jó az időérzéked válaszolta miután az órára pillantott. Gyors fürdés, hova kikísért, mert még folyt a szpícs.
  gyors öltözés, csók legyen szép napod stb. és el.
 • Elszámolás:

  Számomra nincs jelentősége. Mit nyújt, mit kapok tőle átlag fölötti egy átlagért.
 • Összkép:

  Szokás szerint betyáros jókedvvel távoztam Tiától. Csodálatos nő, igazi barátként kezel. Nem is tudom megérdemlem e? Minden alkalommal úgy megyek és úgy távozom mintha tényleg a barátnőmhöz ugrottam volna föl. Elvarázsol és bearanyozza a napom.Haza felé tiszta csillogó autómra vad zivatar hullott. Oda a tegnapi gondoskodás, de csak nevettem. Semmi nem tud fölbosszantani, ha vele voltam. Ezt úgy hívom magamban: Tia varázs! Remélem még sokszor lesz benne részem.
Happy Massage