• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végre én is meglátogattam ezt a kis tündért. Az egyeztetés egyszerű volt elsőre sikerült elérnem, és még aznapra sikerült egy időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik frekventált helye. Még ingyenes parkolás. És elég sok tömegközlekedési eszköz találkozási pontja is.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeleti lakása. Tisztaság van mindenhol. Valószínű esetenként többen is vannak, mert eltakart részei is voltak a kéglinek. Kényelmes ágy és minden igényt kielégítő fürdő.
  • Lány külseje:

    Alacsony kicsi lány. Mindene ott domborodik, ahol kell. Helyes pofi és azt kapásból le lehet venni nála, hogy szeret csacsogni. Nekem nagyon bejönnek az ilyen kis "popó-cici" típusok.
  • Action:

    Bár fürödtem indulás előtt, de azért az illendőség úgy kívánja, hogy egy könnyed fürdést ejtsünk ilyenkor is. Megtettem. Majd az ágyra helyezkedtem, mert egy pár percre ő is elment felfrissíteni magát. Mikor megérkezett finom csókokkal kezdtünk, amelyek nem voltak ugyan nyelvesek, de a puszitól is távolabb állnak. Aztán huncut mosollyal elindult ágyékom irányába és egy isteni franciában részesített. Mielőtt még ez aktushoz fogtunk volna, kértem, hogy én is had nedvesítsem be kelyheit, amit hallhatóan élvezettel fogadott. Mikor már eléggé be voltam gerjedve kértem egy gumit és először misszi-ben hatoltam belé. Majd következett a kedvenc "kutyus-póz", ahol ki is végeztem magam. Külön élvezet az akció közben gyönyörű fenekét markolni és annak mozgását látni. Miután visszaállt a pulzusom, ittam egy kis vizet és kihasználva a maradék időt egy kicsit beszélgettünk is (biztos hülyeség, de ez nekem fontos és azt vettem észre, hogy így a lányok sem érzik használati tárgynak magukat). Amit elfelejtettem az elején azonnal kínál üdítővel.
  • Elszámolás:

    Tulajdonképpen én akartam az elején, ő fel sem vetette a dolgot. Szerintem kicsit kedvezőbb az ajándék aránya a pesti átlaghoz.
  • Összkép:

    Nagyon kedves lányt ismertem meg benne. Valóban szomszéd lány típus, akit addig-addig kerülgetsz, míg sikerül megdugnod. Aztán ha már egyszer sikerült, szokássá változtatod. Hogy szokásom lesz-e Wanda még nem tudom, de ha visszatérek hozzá, akkor biztosan tudhatom, hogy jó kezekbe kerülök majd.
Happy Massage