• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Óha! Irulok-pirulok! :))
    Örülök, hogy mindkettőnknek átjött ez a természetesség, mert bevallom, a beszámolóid miatt icipicit lámpalázas voltam, de abszolút tudtam magamat adni most is, mint ahogyan szoktam. :) Pedig megsúgom, eldöntöttem, hogy én már csak azért sem vetkőztetlek le (mivel soha sem volt rá példa), de végül az is úgy adta magát, gondoltam egye fene.. :DD
    Szóval köszönöm szépen! :) "Akkor úgyis jössz majd." ;D

  • Egyeztetés:

    régóta szemeztem a képeivel és élt bennem az elhatározás, hogy nem teszek rossz lóra, ha meglátogatom. Kolleginánál tett legutóbbi látogatásomkor derült ki, hogy vele van párban. Már akkor szóba került, hogy bemutat neki, végül eltekintettem tőle, hogy ne bántsam meg és a mielőbbi személyes terepszemle mellett döntöttem. Privát egyeztetések sora következett, ahol volt egy kis félreértés is, de végül megállapodtunk egy jó időpontban. Utána gyors telefon és szimpatikus, mosolygós, vihogós beszélgetés után nagyon vártam a közelgő időpontot.
  • Megközelítés:

    ez könnyű volt, mivel nem volt már zsákbamacska a helyszín. Elsőre is minden simán ment, akik rendszeres látogatók, nem fognak meglepődni a cím hallatán. Autóval gyorsan a helyszínre értem némi késéssel, de biztosított, hogy nem gond, vár rám. Hétvégéhez méltóan akadt bőven parkolóhely a lépcsőház 100m-es körzetében. BKV-sok is könnyen idejuthatnak némi sétával kiegészítve.
  • Helyszín:

    új építésű épület egy nagyobb lakópark mellett, nagyon diszkrét helyszín. A lakás elhelyezése tökéletes, lehet a fürdőben is kurjongatni végre, nem hallatszik át a szomszédba. Rendkívül kevés momentumra emlékszem a lakásból, mert a fogadtatás és látvány teljesen lehúzta nálam a redőnyt. Talán a másik szobában voltunk, de itt is minden tökéletes volt, le tudtam pakolni, kényelmes volt az ágy. A fürdő tiszta, mindennel felszerelt és kerámia poharakból fogyasztható az Ouzo.
  • Lány külseje:

    megdöbbentően jól néz ki. Formás, szép lábak, karok, arányos testalkat, pazar természetes, kerek cicik. Mondanám, hogy mint a képeken, de élőben sokkal jobb, ahogy csillognak a szemei és széles mosoly jelenik meg azon a csókos száján. Gyönyörű párnázott punci, fazonnal a szeméremdombon, csodás kerek mellek és popsi. Helyes arca van, le kellett fognom magam már az elején, ahogy állt előttem mosolyogva egy leopárd mintás egyberuhában.
  • Action:

    szóval ezt nem elég egyszer leírni, ott állt mosolyogva előttem, a ruhája úgy feszült a melleken, hogy a vérem azonnal eltávozott az agyamból. Mosolygott és mutatta, mit hova rakjak, felállva azonnal átöleltem és elkezdtük finom csókokkal üdvözölni egymást. Nyelvünk hegyével kutattunk egymás szájában, közben markoltam a kerek részeket. Nálam leomlottak a sosem volt gátak és alig vártam, hogy belekezdjünk a főműsorba. Bementünk és azonnal folytatódott a csókcsata, majd szólt, hogy indulhatunk fürödni. Hát persze, csak kicsit túl sok ruha volt rajtam, ezért kértem, hogy szabadítson meg azok fogságából. Lassan mindent leszedett rólam hozzám bújva, közben a nyakát csókoltam és a popsit markolásztam. Lehúzta a nadrágomat és megsimogatta óvatosan a kígyót, ami már nagyon várta a közelgő folytatást. Ezután hátat fordított nekem és lehúztam a zipzárját, majd lehúztuk közösen a ruhát. Nem volt bugyi alatta és nagyon benyúltam volna, de kézmosás előtt csak a póznával dörzsöltem a popót, majd szembefordítottam és a kolbásszal simogattam a szeméremdombját. Mozgott ide-oda, így kínozta a répát, majd finoman beszorította a combjai közé. Közben nyelvjátékkal forralta tovább a vérem.

    Bevonultunk a fürdőbe és bemásztunk a kádba. Előtte persze kezet mostam és muszáj volt kicsit megsimogatnom a kis fazonját. Jött a víz és nekilátott kezelgetni a műszert. Finoman nyúlt hozzá és simogatva mosta, amiből éreztem, hogy nagyon jól el leszünk a továbbiakban is. Sokáig játszott vele, én csak sóhajtozni tudtam. Mondtam is neki, hogy reggelig tudnám élvezni, ahogy bánik velem. Mosolygott, majd cseréltünk. Nekiláttam alaposan behabozni és mindent jól átmostam. Minden helyzetben nyomtam hozzá a dákót, mindegy mivel ért hozzá, totál felhúzott vele. Lemosáskor újból megcsapkodtam a popsiját a virgáccsal és megfordulva újból nekinyomta a dombját, majd a lábai közé került. Kicsit játszottunk így egymással, aztán megtörölköztünk.

    Alig vártam, hogy megkapjuk a magunkét. Hanyatt fektetett és fölém mászott. Elkezdett mindenhol puszilgatni, majd nekilátott az adótorony vizsgálatának. A környékkel kezdett és a zacsimat kezdte el finoman nyalogatni, mialatt a kezében tartotta a botkormányt. Feljövet végignyalta a rudat és óvatosan bekapva a felénél többet engedett magába, amikor kiengedte, az összes szájában lévő nyálat rácsurgatta. Finoman nyalókázott, majd rámarkolt a tövére és a puha ajkaival erősen, de nem fájóan megszorította a végét is és közben szívta. Sosem éreztem még ilyet, eszméletlen egyedi a technikája, ezt tanítania kellene. Az őrületbe kergetett a finomságával és azzal, hogy fáradhatatlanul csinálta majd egy órán át. Végig váltogatta a zacsikényeztetős szakaszokat, a szájba vevős részekkel. Folyamatosan mosolygott és ahogy nézett rám szinte végig, attól megőrültem. Olyan érzésem volt, hogy el akar kápráztatni, ami egyébként sikerült is maradéktalanul. Hülye beszólásokkal próbáltam kizökkenteni, de hangos röhögés után egyből visszavette a játékszerét és folytatta a vallatást. Rendkívül jól bírtam napom volt, de el akartam sülni, hogy a szex se 3 mp legyen egy ilyen felvezetés után. Említettem, hogy végezzen csak ki, ekkor intenzívebben kezdte húzogatni a bőrt, de a technika finom maradt és újfent jött a zacsis közjáték. Egy idő után ellentempóban toltam a szájába, de a mélységet nem befolyásoltam. Egyre közelebb kerültem, de csak szopott tovább, majd egy óriási üvöltés keretében durrantam nagyokat. Erősen érkeztem és hiába hajolt el, a szája szélével vette le az első hullámot, a többit szökőkútként lőttem magamra. Mosolyogva hagyta, hogy lecsöpögjön a szájáról a hasamra, aztán törölköztünk. Szinte egyből lesmároltam és a szokásos nyelvhegyek csatáját vívtuk.

    Vissza kellett adnom az iménti ajándékot és hanyatt fekve kértem, hogy várjon. Smárolás után rátértem a cicikre és vegyesen kézzel és szájjal izgattam a bimbókat. Gyúrtam a másikat mindig a szabadon lévő kezemmel. Nagyon kívántam, mindenét végignyaltam és eljutottam a punci közelébe, amit óvatosan környék simogatással és nyalással kezdtem, csak ritkán nyaltam a szirmok közé. Ahogy azonban benyaltam és folyamatosan játszottam a csiklóval, megjött a hangja, kapaszkodott a kezembe és simogatta a fejemet. Nem kellett túl sokáig foglalkoznom vele, nagyon be volt nedvesedve és éreztem, hogy jó úton járok. Kicsit megsimogattam a nyílásokat kézzel, miközben lefetyeltem, de hamarosan kezdett egyre hangosabbakat sóhajtani és próbált menekülni a nyelvcsapásaim elől. A fejemet is eltartotta, ahogy kezdett érzékennyé válni. Kéjesen nézett rám, így nem tudtam eldönteni, melyikünk várja jobban a folytatást.

    Acélosabb szoktam lenni ilyen látvány után, de ahogy hozzáért, marokra fogta, majd újból elkezdett finoman játszani vele, 1 percen belül tökéletes állapotba került a reszelő. Megkaptam a menetfelszerelést és indulhatott a lovaglás. Nyeregbe pattant és a tempót diktálva kezdett galoppozni rajtam. Csak gyúrtam a cickókat és fogtam az arcát, ahogy meglovagolt. Közepes tempóban csinált meg és végig a szemeimbe bámult mosolyogva. Megmarkoltam a hátsó lökhárítót és kísértem a mozgását. Sokat smároltunk közben, majd egyszer csak előre-hátra csúszkálásra váltott és erősen dörzsölte magát a hozzám. Hamarosan a hangján is hallottam, hogy sikerült megérkeznie a végállomásra, ekkor picit lassított és kifújta magát. Ahogy teljesen lelassult, szinte szó nélkül átfordultunk és szemből nyomtam be a szondát. Szemeink tüzében folyt tovább az ismerkedés és rendesen megdolgoztuk egymást. Fejét felemelve tartottam alulról, miközben határozottan nyomultam az egyre jobban elázó punciba. Jó kis menet volt, ráhajolva csókoltam közben, amikor nem a kezeimen támaszkodtam. Ezután jól felhúztam a lábait a kezeimmel és úgy feküdtünk egymáson, majd a levegőbe emelt lábait feltolva jártam ki-be a barlangban. Kicsit elfáradtam a hosszú etap közben és egyszerre jött az ötlet, hogy forduljunk másik pózba. Hason akart feküdni, de megállítottam félúton és oldalra fordulva, a lábait az ágyra rakva kerestem meg újból a helyemet. Betoltam és pár percig dolgoztam a combjaival összeszorított puncit ebben a pózban. Kapaszkodott a kezeimbe közben, vagy amit éppen el tudott érni. Ezután megnéztük a hason fekvős pózt is, ami talán a csúcspontja volt az amúgy sem gyenge tornának. A popsin csattogva hajoltam rá és egymás fülébe lihegtünk, majd benyomtam néha az ujjamat a szájába, amit szó nélkül kapott be és kezdett szopogatni. Ahogy eleget melegítette az ajkai közt, kihúztam és lenyaltam róla a nyálát, majd jó nyálasan visszanyomtam a szájába. Miközben az ujjaimmal játszott, végignyaltam az arcát és a száját, majd teli szájon csókoltam. Mivel ebben a pózban a fúrótorony elég nagy részét éri levegő és mélyebb érzésekre vágytam, átfordultunk kutyusba. Finom behatolás után közepes tempóban hajtottam tovább a fogatot és markoltam közben a kerek popsit. Egy-két kisebb csapás azért landolt a hátsón, de nem vittem túlzásba. Inkább a kapaszkodás, a ringó mellek szorítására koncentráltam, így is maratoni hosszúságúra nyúlt a dolog. Az idő elkezdett szorítani és próbáltam gyorsabban, majd lassabban csinálni, hogy beinduljon a kitörés, de nem akart megjönni. Néhány tempóváltás és szögváltoztatás után, felajánlotta, hogy szájjal megpróbálja befejezni. Féltem, hogy nem fog menni, úgy éreztem, valami szoros meleg barlang lenne a legideálisabb, mégis felálltam és az ágy elé állva adtam a szájába. Szopogatta és nyalogatta felváltva, kicsit kézzel is besegített, majd átvettem és próbáltam magamon segíteni. Legnagyobb segítség mégis tőle jött, ahogy érezte, hogy kezdek ráfordulni a célegyenesre, lehajolt és felnézve a szemembe kezdte el nyalogatni a zsákot, majd feljebb hajolt és az alhasamat kezdte puszilgatni. Ez meg is hozta a várt eredményt és óriási adagot termeltem ki a cicikre, a hasára és a dombra is jutott egy kevés. Beborultam az ágyba és kifújtam magamat. Eléggé elment az idő, kiittam a maradék üdítőt és irány zuhanyozni. Búcsúzáskor csak annyit mondott, hogy „akkor úgyis jössz majd”. Naná!
  • Elszámolás:

    ami az adatlapon szerepel, az mind jön magától, nem kell kikényszeríteni, vagy rákérdezni. A végén rendeztük a részleteket, az idő megcsúszás miatt kért egy kis kiegészítést, ami messzemenően korrekt volt és szó nélkül raktam le a polcra.
  • Összkép:

    verem a fejem a falba, hogy csak most ismertem meg, hiszen lassan szögre akasztja a bugyiját. Hihetetlen kedves, mosolygós, jó vele minden pillanat. Őrület francia, tartalmas szex, rendkívül odaadó és nagyon helyes, természetes lány. Annyira játékosan fogja fel az együttlétet, hogy még a 2 óra is kevésnek tűnik nála. Első látásra óriási kedvenc és bármikor jönnék újra.
Happy Massage