• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Hálásan köszönöm az őszinte véleményed!
    Én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban!
    Rémélem hamarosan újra találkozunk!

    Legyen csodás napod!
    Csók

  • Egyeztetés:

    A kapcsolatfelvétel üzenetben történt, amire gyorsan, részletesen válaszolt. Ezután felhívtam, ez szintén gördülékenyen ment, és hamarosan már az autóban ültem a célállomás felé hajtva.
  • Megközelítés:

    Lehel piac tőszomszédságába volt cél, tömegközlekedéssel is egyszerű elérni. Autóval picit kevésbé, viszont a parkolás meglepően könnyen ment.
  • Helyszín:

    Szépen felújított, igényes épületben van a tetthely. Bejutás egyszerű, világos instrukciók alapján könnyen ment, teljesen diszkrét a környezet. A lakás hangulatos, csöndes, a "szomszédokkal" kölcsönösen nem zavartuk egymást egyáltalán. A szoba is komfortos, a matrac kényelmes, jók az illatok...Rossz szavam nem lehet.
  • Lány külseje:

    Frenetikus. fantasztikus formák, álompopsi, szép cicik, kedves arc olyan gyönyörű, barna szemekkel, hogy még. Szexi öltözékben várt (részben mindezt ráadásul igény szerint, figyelve minderre). Azonnal levett a lábamról.
  • Erotikus masszázs:

    Csak keresem a szavakat... Tényleg különlegesen jó élmény volt számomra ez a találkozó. Mindkét része, a masszázs is, a kényeztetés is. Őszintén szólva nehezen tudnék különbséget tenni, melyik esett jobban.
    Evelyn elárulta, nem hivatásos masszőr; nos, akkor más magyarázat nem maradt, mint az, hogy ösztönös tehetség. Kellően kemény, kellően változatos, alapos; a sebessége is pont jó volt nekem. Átgyúrta a vállam, a hátam, a fenekem, a lábaim, mindezt kétszer is.
    Közben tök jó vele beszélgetni. Érdekes, amit mond, élvezetes ahogy beszél, kedves, figyelmes, közben az oldalsó tükrökben nézi az ember a mély, barna, csillogós szempárt...Hogy barátnő-feeling az nem is kérdés. Nagyon tetszett...
  • Levezetés:

    ...Aztán mikor eljött az ideje, elkezdte kiterjeszteni a masszázst a lábaim közé is. De hogy hogy...Valami elképesztő finomsággal nyúlt oda, olyan áthatóan, "mélyen", izgalmasan és élvezetesen, ahogyan nekem még nem volt módom átélni korábban. Teljesen átadtam magam annak, amit tesz.. Nem is csak erotikusan volt jó, de komolyan kifejezetten relaxáló hatást is adott.
    Hát még, mikor ezt puszikkal és csókokkal fűszerezte! Gyakran annyira alul, a gát résznél is, hogy többször is azt hittem, a végén még a fenekembe is belenyal. Persze nem, de az már tényleg infarktus közeli állapotot eredményezett volna. :)

    Aztán megfordultam, alaposan végigsimogattam (lefogdostam..), végigpuszilgattam, ahol értem és akartam, majd egy első osztály franciát kaptam, mélytorkos elemekkel, odaadóan, figyelve rám.
  • Elszámolás:

    Kérdeztem, hogy az elején vagy a végén, mondta, hogy elég a végén - pedig most találkoztunk először. Nem tudom mihez viszonyítani, masszázson most voltam így először. Ami biztos, hogy én teljesen reálisnak éreztem összevetve mindazzal, amit kaptam....
  • Összkép:

    ...Mert nagyon sok tud és akar is adni Evelyn. Egyrészt a technika is első rangú szerintem, mind a masszázs, mind a kényeztetés esetén. De mindez nem volna ennyire jó, ha nem lenne benne ő maga is, a személyisége, figyelme. Komolyan úgy éreztem magam bizonyos pillanatokban vagy helyzetekben, mintha a párom szeretne valami speckó kényeztetésben részesíteni. Egészen biztos, hogy visszamegyek.
Happy Massage