• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Édes Lalàm ! Köszönöm az újabb elismerő beszámolót és Köszönlek Téged!
    Nagyon megleptél a kis személyes meglepetéseddel melynek nagyon örültem és sikerült a meglepődöttségtől elpirulni!
    Köszönöm a sok sok csevegést és foglalkozást amit felém tanusitasz!
    Bíztam benne hogy függőséget okozok:)
    Várok minden pillanatot amit veled tölthetnek el!
    Várlak vissza sok sok szeretettel!
    Csókollak!
    A kis Origod ! :)

  • Egyeztetés:

    Legutóbbi találkozásunk óta,nem múlt el nap, hogy ne diskuráltunk volna itt az oldalon akár a csevegőt,akár a privát üzenet lehetőségét kihasználva. Beszélgetéseink közben küldtem egy VTR-es bejelentkezést,melyre hamarosan megérkezett az elfogadó válasz. Eddig mindig nagyon könnyen sikerült az egyeztetés, talán szerencsém is volt,de nem lehet kivetnivalóm egyáltalán.
  • Megközelítés:

    Pontos címmel a tarsolyunkban indulhatunk a randira, nekem már ismerős a terep, viszont aki először kerekedne útnak,annak sem jelent problémát a cím megtalálása. Változatlanul az Allé-tól pár percre, a Rákóczi-híd budai lábához közel található a "rendelő". Autóval mentem ismét, parkolót most is találtam,igaz péntek este lévén, azért kevesebb volt a szabad hely,de akadt lehetőség bőven. A fizetős parkolás díja a legalacsonyabb kategóriába tartozik, és 18.00-ig etetni kell a kasszát, érdemes figyelni erre. Tömegközlekedéssel a bevásárló központ könnyen elérhető (4-6-os villamos), innen egy kis bemelegítő sétát követően csengethetünk is.
  • Helyszín:

    Lakótelepi környezettel találjuk magunkat szemben, iskola, kollégium, vonzáskörzetében. Az ott lakók, kutyasétáltatók alkotják az elvegyülésre szolgáló közeget.Több lépcsőházból álló sorház utolsó kapuja, amely még ekkor akadályt jelent a felhőtlen boldog percek eléréséhez vezető úton. A házban működő lift van, de az alacsony emeletszám mostanra sem kúszott feljebb. Ebben az esetben is,a megszokott hangulatos világítással,félhomállyal találtam magam szemben.Barátságos,kellemes,otthonos környezet vár a látogatókra. A fürdőben kád, zuhanyfüggöny és száraz kilépő várt. Tusfürdő és szájvíz kikészítve várják sorsuk kimenetelét, szokás szerint a sajátomat használva, ítéltem őket további kényszerpihenőre. A szoba hangulatos, kényelmes, otthonos. A törölköző az ágyon formára hajtogatva várt, ebből adódóan száraz, frissen mosott és kettő darab is rendelkezésre áll. A hely a célnak tökéletesen megfelelő, megnyugtató és diszkrét benyomást biztosítva.
  • Lány külseje:

    Ezúttal már nem ért meglepetés,tudtam mire számíthatok. Egy pici, vékony, filigrán kis bestia nyitott ajtót nekem, önmaga bájával és lelkesedésével felvértezve. Szabadabb légkörbe érkezhettem,hiszen az első alkalom izgulós várakozása,már nem nyomta rá a bélyegét a találkára. A fotóin is látható, két színben pompázó, popsijáig érő haja, ezúttal kontyban volt feltűzve,amely tökéletes koronát biztosított a huncut és lelkes arcának. Enyhe,szolid Make-up díszítette, egyúttal kék szemeivel,86 D-s pilláival, "abraka-dabra" nélkül is elvarázsolt.
    A tenyérbe illő ciciket, fekete melltartó tartotta fogságban, ennek párjaként lejjebb, egy picike tanga töltötte be az erényöv szerepét. A formás lábacskái,a megszokott, vallatásra is alkalmas, fekete tűsarokban végződtek, kiegyenlítve kicsit a magasságbeli különbségeket, kiemelve az amúgy is formás, impozáns popsiját. A valóságban és a helyzetnek megfelelő kisugárzása, tökéletes balanszot ad egy bensőséges randihoz.
    Uraim!
    Aki esetleg ezt még kevesellné, a lejjebb található rovatokban, időrendi sorrendben talál még információt Szöszikét illetően.
  • Erotikus masszázs:

    A mostani alkalommal pótoltam előző hiányosságomat a masszázst illetően, a fent említett csevegés közepette tettem említést egy húzódásomról, amit egy mosógéppel történt inzultus során szereztem, így a kényeztetések közé ékelve kerítettünk sort ennek kezelésére. A másfél órás randiból, nagyjából 25 percet engedélyeztünk a klasszikus masszázsra, mely tanulással és gyakorlati tapasztalattal szerzett tudást takar. A hozzáállása változatlan, alázatos, kedves és odaadó, profi "munkát" ad ki a kezei közül.
    Ismét masszázskrémet használt a lábaimtól kezdve, felfelé haladt, figyelmesen és gondosan vizslatva a problémás részeimet.
    Simogató, nyugtató mozdulatokkal indított, viszont amint a krém eloszlott rajtam, a fogások erősödtek. Az ujjaival eldolgozta a görcsös csomókat, a tenyerével az ehhez kapcsolódó területeket, valamint a picinyke súlyával is "ránehezedve", az alkarjával az egész felületet. Láb, fenék, hát csoportokra bontva oszthatom szét a kezelés menetét,ezután következett a már említett, problémás rész.
    A lábaim,főként a vádlik és combok ellazítása és frissítése után, megtapasztalhattam a frenetikus fenékmasszázsát,ahol bizony azok az apró, kis Női öklök is szerephez jutottak. Kellemes, hosszan nyújtott benyúlásokkal, simogató mozdulatokkal vezette át a hátam kezelésének bekövetkeztét.
    A fenekemtől a vállamig minden apró rész megkapta a megfelelő és alapos gondoskodást,majd mellém térdelve, a könyököm az ölébe helyezve állt neki a lapockám húzódásának eltávolításához. Ezután átszökkent a másik oldalamra és ott is az előző koreográfia szerint,rendbe rakta a jobb oldalamat is.
    - Ebből ennyi elég volt, megfordulhatsz...
    Már láttam sorsom újabb felvonását, midőn feltűnt az olajos flakon a látómezőmben, de erről majd lejjebb...
  • Levezetés:

    Megérkezvén telefonon hívtam tündéri vendéglátómat, engedélyét kérve a csengetésre. Egy ott lakó éppen akkor igyekezett be a kapun, emiatt csendesen jeleztem, várnék pár másodpercet, amíg vizslató szemek nélkül is bejuthatok. A lépcsőházi vonat most is ott várakozott a "peronon", így sokat már nem kellett küzdenem, hogy ismét megpillantsam vágyakozásaim Hölgyét. Belépve, magam mögött hagyva a külvilág forgatagát, Szöszike fehérneműben pompázó sziluettjébe botlottam. Átkarolta a nyakamat, én mocsok módon a karcsú derekát és ékességét, a szív alakú popsiját szkenneltem a kezeimmel, miközben apró csókokat kaptam üdvözlés gyanánt.A cipő levétele után, pár lépést megteendő a szobáig, magam elé engedtem, mert az illendőség előzékenységre sarkall, no meg hát ugye, Úri ember nem......., dehogy nem :)
    - Erre vártam egész héten át.
    A ringó csípőjének és egy vékony pánttal ékesített popsijának látványát égettem a retinámba, amikor is elhangzott:
    - Igeeen? válaszolta szinte vigyorogva,és betessékelt a szobába, ahova a fürdőn keresztül vezető utat jártuk be.
    Szokásomhoz híven, először átadtam a papírba gondosan becsomagolt csokrot, a kedvenc csokija és egy aprócska, személyes ajándék kíséretében.
    Puszik,csókok közepette vetkőztem és teli szájjal váltottunk pár szót arról, mi történt az elmúlt héten. Fürdőből visszatérve:
    - Épp akartam szólni,hogy sok a ruha, jegyeztem meg, mert Kedveském már meztelenül közeledett,hogy becsukja az ajtót.
    Ölelkezve,csókolózva az ágyra keveredtünk,ahol előkerült az olaj. A viszkóz anyag felvitele után, rögtön nyeregbe pattant és avval a selymes, tökéletes formájú, csodaszép puncijával, pacit imitálva csúszkálni kezdett a már meredező farkamon. Ebben a helyzetben folytattuk a jó hangulatú, kuncogós beszélgetést, tökéletes pozíció ehhez, nem húztuk az időt evvel és elterelte a figyelmem a lent zajló eseményekről.
    Elcsattanó csók jelezte a változást,ami cicis csúszkába torkollott. Midőn leért, újra érezhettem a érzéki száját is. Először puszilgatva, finoman körbe nyalogatva éreztette francia tudását, azután hol félig eltüntetve, hol a zacsit kényeztetve küldött feljebb a "lépcsőn". Nyelve végig siklott a rúdon fentről le, majd vissza, körbe nyalintva a makkom ismét eltüntette egy részem. Elmúlt az érzékiség, a puhaság és picit ütemesebb szájcsúszka, kézzel lekísérve volt látogatásom jutalma. Itt éreztem, ezt most nem fogom bírni a végéig és a franciás tanakodásunk végeredménye az lett, hogy eldurrantam a szájacskájában. Benne lenyugodhattam, nem ugrott le rólam.
    Engem pedig a megkönnyebbülés érzése kerített hatalmába,amíg a nyelve pártfogásában tartózkodhattam.
    - Pihenj nyugodtan,elmegyek fogat mosni, így azért nem puszilkodnék veled - hangzott az ocsúdásra késztető mondata.
    Letörölgettem magam, de nagyon nem volt mit, szökevény csapattal nem találkoztam.
    Szöszke nagyon rövid idő múlva visszatért,ekkor kerítettünk sort, a már fent említett masszázsra. Nagyon jól esett, visszahozott a valóságba és a fájós, görcsös részeimet megszabadította a béklyóiktól.
    A "megfordulhatsz" vezényszóval egyetemben, ismét előtérbe került az olaj. Kézi rásegítéssel, pacival Félkemény Henrikbe életet lehelt. A csípőm mellé térdelt, a cicikkel nyugtázta,hogy odalent megfelelő az állapotom. Kéz nélkül eltűntem ismét a szájában, az őrületbe kergetett,amikor csak a makkommal játszadozva, ütemes fejmozgással kísérve szívogatott egyre feljebb.
    - Most én jövök - azzal a lendülettel véget vetettem a henyélésnek, kedvesemet a hátára fektetve puszilgatni kezdtem a nyakát. Gondoltam egyet és egy két csók után, a fülcimpájától elindultam a gyönyörűséges részei felé. A tenyérbe illő cicijei, világos udvarral, borsónyi méretű bimbókkal ékesített, természetes szépségek. A nyalogatásra, finom szívogatásra és apró játszadozásokra, igen fogékonyan reagáltak.
    Lejjebb haladva, picit megállva a pocakjánál és játszadozva a köldökén, a szeméremdombon keresztül a combjai csókolgatása után, elérkeztem a sima, illatos, pazar látványú puncihoz. Egy nyalintással beköszönve éreztem,hogy a kellő nedvesség feltüzelt állapotba kerítette Őt. Nyelvemmel végigpásztázva teljes hosszában, már érezhettem megnövekedett gyöngyszemét, egy ideig onnan nem tágítottam. Halk sóhajok, majd aprócska remegés jelezte, jó úton járok. Nyalakodva elindultam és leértem a hüvelyhez, majd vissza, combjaival lágyan megszorította a fejem.
    Kicsit végigsimogattam a nedves punciját, lenyugtattam és újra kezdtem az előbb már bevált repertoárt, kiegészítve a mellek simogatásával. A sóhajokat megkaptam dicséretként, amikor is a háttérben szóló zene ütemesebbé vált,hát ezt lekövetve a nyelvemet a hüvelyébe dugva, a csípőjénél fogva húztam a számra. Egy újabb kis remegést követően megfogta a már szabadon lévő kezem, megszorította és kis idő múlva ismét satuba került a fejem,de ez már egy kiadósabb szorítás volt.
    Féloldalt fordulva letolt magáról és euforikus csókkal köszönte meg az igyekezetemet. Sokáig nem tartott lenyugtatni, mellém térdelve franciázni kezdett és módszeresen felvezette, végem lesz mint a botnak. Elértem mindenét, simogattam is, nem voltam rest. Megkértem, kutyus helyett pacizzon most inkább háttal nekem, nem kedvence, mert faroktól felfelé szereti látni a férfi embert, de eleget tett a kívánalomnak. Bődületes mozi volt, ahogy siklott rajtam, ráfogva a csípőjére húztam a ritmusára. A makkhoz érve kitolta a popsiját, láthatóvá téve a puncit. Az ájulás kerülgetett. Leszállt rólam, megmarkolt, rászorított a farkam tövére és energikus franciába kezdett. Olyan erővel és intenzitással szívott,hogy a szemeim düledeztek, sok esélyt nem adva a talpon maradásnak. Már nem adott kegyelmet és lehetőséget, így orbitálisat lőttem a szájába. Nem hagyta abba,még ha finomabban is kísért, kiszedett belőlem még egy kicsit. Nem engedett el, amíg megnyugodtam velem maradt. A vitaminkészlet most is méltó gazdára talált, én pedig konstatáltam,nem is emlékszem mikor volt ilyen franciában részem. Térdelve, a sarkán ülve elhelyezkedett némi romeltakarítást követően és 1-2 perc csevegéssel zártuk a randinkat. A dicséretemet kiosztottam neki, hiszen pazar élménnyel ajándékozott meg.
    Friss törölköző,fürdés,öltözés és a szokásos törölközőbe csavart, csókban összeforrt búcsú jelentette ennek a találkának a végét.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon, a bővebb infók fül alatt megtalálható az összes erre vonatkozó adat.
    Odaérve borítékban, az extrával és ajándékkal kiegészítve az elején adtam oda, ami a végén sem változott. Számomra ez így kellemes belépő,megteremtve a felhőtlen hangulatot. A megítélésem alapján, budai átlag, nyilván az extra növeli a csokor méretét.
  • Összkép:

    Mit írjak még ide? Szerencsésnek érzem magam,hogy ismerhetem. Pár perces ismerkedés és izgalom után, úgy kezeltük egymást, mint akik évek óta találkozgatnak.
    Sikerült, szinte rögtön ráéreznie, hogy mire és hogyan van szükségem, ezt bőséggel ki is merítette. Elhitette velem, hogy ez a játék bizony nem más, mint behatolás nélküli szeretkezés. Visszahozta ifjú korom petting élményeit, ami ugyanúgy vágyakozással teli élmények voltak, várva a beteljesülést, hogy na most, na most...
    Szöszke az empátia, a kedvesség, a gondoskodás etalonja, amit én kaptam Tőle, az kitörölhetetlen élmény számomra.
    Drága Szöszke!
    A függőség ódiumát vállalva, köszönöm ezt a csoda élményt Neked! Reménykedve gondolok vissza,hogy sikerült nekem is, egy kis örömöt becsempésznem hozzád.
    Urak!
    Bátran merem ajánlani, nem is lehet kérdés!
    A Doktor néni ugyan nem tud mit kezdeni avval,hogy nekem is van olyan részem, ami élő szövet fémvázon, így talán stílusos a zárszavam: "visszatérek..."
Happy Massage