• Norina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Drága "Apex" ! :)

    Nagyon nagyon hálásan köszönöm , hogy "tollat ragadtál" és leírtad a randink történéseit !
    Remélem , hogy a hátad azóta jobban van , igyekeztem meggyógyítani ! :)
    Igen , pontosan azt mondtad , hogy huuuu ! :D meg is kérdeztem , hogy mi a baj ?:)
    Nagyon aranyos vagy, köszönöm a dicsérő szavakat ! Még a pocimról is ... :)
    Remélem , hogy a régi istennőd után én lehetek az új ! :)
    Az én ajtóm előtted mindig nyitva áll !
    Millió puszit küldök Neked !

  • Egyeztetés:

    Először pár héttel a tali előtt hívtam fel, mert egy fontos kérdést szerettem volna tisztázni vele mielőtt elmegyek hozzá. Örült neki, hogy jeleztem a dolgot, végig kedves és aranyos volt. Mikor elérkezett az idő megint hívtam, páradjára vette fel (emlékezett rám!), de utána könnyen megbeszéltünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Megy arrafelé sokfajta BKV, a troli pont a kapu előtt áll meg; én villamossal mentem, Oktogontól pár perc séta, nagyon könnyen megtalálható.
    A bejutásnál figyelni kell, hogy mint mond Noncsi, mert ha ismeretlen vagy, akkor nem magától értetődő, de így nem nehéz a dolog. Sőt, kijött a gangra is és úgy instruált :)
  • Helyszín:

    Az ajtó résnyire nyitva volt, beléptem egy - ha jól emlékszem - két szobás lakásba. Jobb oldalt a szoba, ahol lesztek, előre a fürdő zuhanykabinnal, ezernyi tusfürdővel, szájvizzel, dezodorral, előtte egy vékony folyosón egy kisebb konyha, ahol a finom teát készítette.
    A szobában hangulatvilágítás, közepesen halk zene, egy polcos bútor, kanapé, ahová a cuccaid leteheted, és egy matrac, lepedővel fedve. Két oldalt és elöl tükrök vannak. Ha fázol, be lehet kapcsolni a fűtést, mint nálam is.
  • Lány külseje:

    Hú! Asszem ezt mondtam először, amikor megláttam, nagyon szép lány. Ha jól emlékszem egy szép utcai ruhában fogadott, én csípem, mikor így vár egy lány. Aranyos, szép arca van, mosolygós, barna szemekkel, és ő maga is folyton mosolyog, biztos, hogy senkinek nem fog csalódást okozni. Fekete hosszú haj, ami hátra volt fonva, lentebb közepes méretű, formás mellek.
    Picike hasa van, amivel ő nem elégedett, de én nagyon az voltam, szerintem nagyon szexi és formás tőle, akárcsak a feneke. Nagyon dögös összességében és külön-külön is :)
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezéskor innivalóval kínált, majd törcsit kaptam és irány a zuhi, közben aranyosan csacsog végig, masszázs közben is majd. Ha valaki szeret beszélgetni, akkor vele biztosan jókat fog. Közvetlen, érdeklődik, kérdez, és nagyon értelmesen lehet vele beszélgetni bármiről. Én is örültem, hogy elpanaszolhattam neki gondom-bajom, megértette, jól esett :)

    A masszázs maga lentről halad felfelé, a talpakat sem hagyja ki. Kellően erősen csinálja, nem csak simogatást, nem rendes masszázst kaptam, még a befeszült izmokat is fellazította. Kértem, hogy a hátamra fektessük a nagyobb hangsúlyt, mert az a fájó pontom, és rendesen megnyomkodta, közben a tükrökben figyeltem a szép alakját, amin ilyenkor még rajta volt a fehérnemű. Szépséges, mikor néha állva, lehajolva nyomkodja az ember hátát, vagy amikor elölről guggolva csinálja és a szemed előtt van a puncija. Persze fehérneműben van még ekkor, de nekem így is tetszett a helyzet :)
    A karok azt hiszem kimaradtak, de lehet, hogy csak azért, mert a hátamra kértem a nagyobb odafigyelést.
    A végefelé visszatért a lábamhoz kicsit, simogatta, és már be-be nyúlt a farkamhoz is, ami elkezdett izgalomba hozni és rávezetni a következő részre.
  • Levezetés:

    Mikor végzett a masszázzsal levette a melltartót, beolajozta magát és csúszkált egy kicsit a melleivel a hátamon, puszikat nyomott az arcomra, majd mellém állt négykézláb és megkérdezte, hogy leveszem-e a bugyiját, amit nagy örömmel tettem :) Megsimogattam a formás fenekét, háttal elém térdelt, magamhoz húztam és úgy csókolgattam a nyakát és fogdostam a melleit. Szembefordult velem, egymáshoz bújtunk, puszilgattuk egymást, és egy valódi, nyelves csókot kaptam tőle, a tali alatt később is nagyon sokat.

    "Visszaparancsolt" kézzel a matracra, rámfolyatta az olajat, finoman érintgette a farkamat, én meg a melleit gyömöszölgettem, meg ahol értem; majd lement, megnyalta a barátomat és a szájába vette. Először egy gyengédebb franciában volt részem, miközben felültem, hogy elérjem itt-ott, és nagy örömömre ezt érzékelve direkt úgy fordult mellém, hogy könnyen elérjek és lássak mindent.
    Simogattam a fenekét, csókolgattam miközben dolgozott rajtam, amiben elkezdtett egyre vadabb és gyorsabb lenni. Rábukott, folyatta rá a nyálát néha, időnként kézzel is csinálta, majd vissza szájjal, volt, hogy szinte teljesen eltüntette (átlagos méret vagyok).
    Kértem, hogy majd kézzel csinálja a végéig, mert úgy könnyebben elmegyek, és úgy folytattuk tovább, csókolózással és egymáshoz bújással karöltve. Változatosan csinálta a kézimunkát, aztán a kedvenc módozatom szerint, és mikor éreztem, hogy közel a vég felültem hozzá, és a melleire élveztem egy nagyot, puszilgattam és újra egy hosszú csókot váltottunk.

    Pihegésem közben még rám mosolygott, puszit adott, aztán papírt kaptam, hogy letöröljem magam és ő is magát. Kiment egy-két percre; vizzatértekor megkérdezte, hogy kérek-e teát. Igent mondtam (én választhattam ki a konyhában, hogy milyet szeretnék), és addig ő megcsinálja nekem, amíg én zuhizok, de előtte segített lemosni a hátamat. Mikor kijöttem, a finom teával fogadott, leültünk a kanapéra és dumcsiztunk egy kellemeset. El sem hittem, hogy mennyivel túlléptük már amúgy is az időt, és még erre is szánt pluszban. Nagyon kedves teremtés :)
    Öltözködés közben beszélgetés, viccelődés, majd az ajtóban még hozzám bújt, adott egy szájrapuszit és ezzel lett vége.
  • Elszámolás:

    Átlagos, az élmény miatt simán megéri. Az időt ráadásul jócskán túlléptük, de ez szerintem szimpátia kérdése is, hogy kinek engedi, kinek nem, úgyhogy nem lehet követelni rajta semmi ilyesmit, mert ez nem lehet alap elvárás, valljuk be.
  • Összkép:

    Azt hiszem megtaláltam azt a lányt, akihez vissza fogok menni, mert mindent megkaptam, amit akartam és vártam. Megérte annyit válogatni és kivárni előtte, de szerencsém volt, hogy már második alkalomra megtaláltam.
    Végig lesi a kívánságaidat, bújik, csókol, semmi kapkodás, sürgetés, és ha egy amúgy nagyon rossz kedvet és hangulatot képes volt eltüntetni és szebbé tenni, akkor nem lehet kérdés, hogy vissza fogok térni hozzá, amint tudok.
    Köszönöm :)
Happy Massage