• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már sokszor próbáltam hívni, de eddig sosem jártam sikerrel. Most viszont megtört a jég, igaz ezúttal is csak többszöri próbálkozás után értem el. Ez valószínűleg az egzotikussága miatti népszerűségnek tudható be. Egyértelműen elmondta a tudnivalókat, majd pár óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    A címet nem is kellett mondania, hiszen a kolléganőnél már több alkalommal voltam. BKV-val és autóval is jól megközelíthető a hely. A parkolás ingyenes és mindig van hely, én legalábbis eddig mindig találtam helyet 1-2 percnyi távolságra a háztól.
  • Helyszín:

    Ezúttal újabb zugait ismerhettem meg a tiszta, hangulatos és rendezett lakásnak, hiszen Jessycával a lakás másik szobájában került sor a randira, mint amit eddig ismertem. Egy kb. másfél tucat nagyságnyi alapterületű szobába mentünk, ahol leraktam a holmimat, miközben szemügyre vettem a teret. Csak a legszükségesebb bútorok vannak, mégsem hiányzik semmi. Jó nagy franciaágy van, ahol kényelmesen el lehet férni. A ledes fényfüzérek pedig még hangulatosabbá teszik az összképet. A fürdő is megfelelő, van benne minden, többféle tusfürdő szájvíz stb.
  • Lány külseje:

    A képei is jók, de meg sem közelítik a valós szépségét. Szerintem még csinosabb és talán karcsúbb is lett, mint a fotókon. Az arca nagyon szép, vadítóan csábító szemei vannak, amik egyszerre mosolyognak, de sugárzik belőlük a kacérság is. A cicik szilikonosak, nem túl nagyok, de pont jó méretűek, arányosak lettek. Sajnos a hegek azért láthatóak. Cserébe viszont nagyon jól állnak, akár melltartó nélkül is, de erről majd később. Fekete melltartó-tangabugyi kombóban fogadott, legalábbis ha jól emlékszem. A látvány ugyanis szinte letaglózó, amikor rádöbbensz, hogy nemsokára egy csodaszép csoki lánnyal lehetsz együtt, hogy megszűnik a külvilág és az apró részletek. Nagyon régóta terveztem a vele való találkozást, mondhatni már-már bakancslistámon volt a látogatás, hiszen azért valljuk be minden nap még találkozni sem találkozunk itthon mi férfiak ilyen gyönyörű csokilányokkal, nemhogy…
  • Action:

    Nem első alkalommal voltam ilyen helyzetben, de eleinte valahogy mégis kicsit feszélyezve éreztem magam. Ezen nem segített az sem, hogy Jessyca kérte, hogy mivel először járok nála így az elején rendezzük le a rendezni valókat. Ez meg is történt, nem csináltam belőle problémát. Majd irány a fürdő. Mire visszatértem a kis csoki bombázó már anyaszült meztelenül várt az előszobában. A szobába érve berakott valami zenét és elmondta, hogy mit lehet és mit nem. A cicikkel óvatosan kell bánni. Itt térnék vissza, arra, hogy melltartó nélkül milyen fantasztikusan néznek ki a fekete mellbimbók. Érdekes ezt eddig egyik korábbi besziben sem olvastam. Hanyatt fekve kényelembe helyeztem magam felkészülve a franciára. A csók valahol a csók és a puszi közt félúton van, ezt nem nagyon erőltettem. Jessy a mellkasomat majd a mellbimbóimat puszilgatta kicsit, amitől keményedni kezdtem, ekkor pedig elindult lefelé. A franciája kellemes, nem tövig, de elég mélyen beveszi magától és jó nyálasan keményen szívja közben. Azért, hogy az utolsó centik is a szájába kerüljenek megfogtam a haját és kicsit rányomtam a farkamra, amitől kapcsolt és magától is nagyobb tempóban kezdett el bólogatni, néha pedig szinte teljesen elnyelt. Ilyenkor hihetetlenül szexi módon öklendezett kicsit majd egy nyálpermetet prüszkölt rám. Kis idő után 69-be fordultunk, mert meg akartam kóstolni a csoki puncit. Nem semmi látvány ám, gyönyörűek az ajkacskák, és amilyen rózsaszínű a puncika olyan finom is. Próbáltam viszonozni Jessy ténykedését, aki néha-néha felegyenesedett és a számba nyomta magát. Ekkor gumit kértem, és misszibe fordultunk. Egy ideig így csináltuk, majd átfordultunk doggyba. Ebben nagyon ügyes. Mikor érzékelte, hogy kicsit elfáradtam attól, hogy magamra húzzam, elkezdte rázni a fenekét rajtam. Nem beszélve persze a látványról, ahogy eltűntem a csokikelyhében. Nagyon jól kiegészítettük egymást. A végére az ágy mellé álltam és kértem még egy kis franciát, kis ciciszexxel fűszerezve majd befejezésképpen egy jó nagy adagot spricceltem a cicijére. Fantasztikus volt, ahogy a csokibarna bőrén a combjáig folyt le róla a fehér cucc. Amíg kiszaladt egy gyors zuhanyra én is rendbe szedtem magam. Kis beszélgetés után rákérdezett a második körre, de most nem éreztem magamban ennyit. Az órára pillantva, mint később kiderült nem is fért volna bele csak max. egy francia. Így inkább én is zuhanyoztam egy gyorsat, aztán léptem.
  • Elszámolás:

    Szokásos órás. Van egy-két extra is, ezek egyértelműen fel vannak tüntetve. Azt viszont érdemes lehet tudni, hogy az óra az valamivel kevesebb időt jelent. Az élmény viszont maradéktalanul kárpótol és bőven megéri.
  • Összkép:

    Jessyca egy igazi kuriózum. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel vagy nyitott az ilyesmire. Kedves, közvetlen jó fej csaj, akivel lehet beszélgetni is, ezzel együtt kicsit távolságtartó volt. Bár az is lehet, hogy csak épp rossz passzban volt, vagy én nem voltam szimpatikus neki.
Happy Massage