• Vivienn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, talán háromszor csengett ki, felvette. Kicsit álmos hangja volt, de az álmosság mögött azért megbújt a kedvesség is. Minden flottul ment, megtudtam mindent, amit kellett, mi-mennyi-merre.
  • Megközelítés:

    Belváros, régi bérház nem túl magas emelete. Jár erre minden, busz-metró-villamos. Kocsival a parkolásra lehet, hogy szánni kell egy kis időt, de nem vészes. Ajtó előtt felhívtam, kódot megkaptam, meg az itinert is, az alapján pikk-pakk bejutottam a lakásba.
  • Helyszín:

    Nekem nagyon bejött a kecó. Szépen, modernül van berendezve. Több lehetőséget is kínált az akció helyszínéül. Fürdő nagy, és szépen fel van újítva. Törcsi száraz és illatos volt. 1-2 ötletet lehet le is nyúlok a fürdőből, ha felújításra kerül sor nálam. :)
    Kutyafóbiások figyelem: Van egy cuki kis fehér vakarcs is a lakásban, de csöndes, nem zavaró. (Nah jó, tusolás után megpróbált egyszer kigáncsolni, de ezen csak nevettünk mind a ketten :) )
  • Lány külseje:

    Képek alapján kicsit vékonyabb testre számítottam, de abszolút nem volt zavaró. Feszes, formás, arányos rajta minden. Az arca nagyon tetszett, huncut, mosolygós volt végig. Tetoválás van, ahogy ezt az adatlapon jelzi is, de ezzel semmi problémám nem volt. Jól áll neki. Egy szál törcsiben fogadott, nekem ez is bejött.
  • Action:

    Kicsit fáradtan mentem, ami rá is nyomta a randi elejére a bélyegét. Tusolás után a "hátsó" szobában kezdtünk el apró csókokat váltani, aztán rácuppantam a cickókra, nagyon jól reagáltak, a bimbók keményedtek. Aztán átvette a kezdeményezést, és először kézzel, aztán szájjal is elkezdett dolgozni rajtam. Itt bukott ki a fáradságom, mert nagyon jól dolgozott, kis nyálcsorgatás, makkal játszadozás, de csak félárbócig jutottam. Aztán megbeszéltük, hogy akkor legyen egy kis masszírozás, hátha helyrerázódnak a dolgok. Masszírozás után megfordultam, és megint elkezdett rajtam dolgozni, akkor már egész jó állapotba kerültem, így gumit húztunk, miután sikerült a zacsiból kiszabadítani, mert az egyikünknek se ment elsőre :) Hátulról támadtam meg, szép gömbölyű popsiját markoltam. Próbáltam óvatosan kezdeni a méreteim miatt, 1-2-szer mintha fájt is volna neki az elején, de nem mondta, pedig szóltam neki, hogy ha para van, akkor szóljon nyugodtan. Aztán fokoztam a tempót, nagyon tetszett, ahogy a lábfejével feszítette közben a combjaimat. Közben elkezdett szépen homorítani is, én pedig ráhajoltam, előre nyúltam és elkezdtem a cickókkal játszadozni. Még jobban fokoztam a tempót, apró nyögésekkel konstatálta, hogy talán már neki is tetszik, amit művelünk. Végül már nem bírtam tovább, és a gumiba durrantottam. Óvatosan kihúztam, letisztogatáshoz adott nedves törlőt, közben dícsérte(?) a méretemet, hogy nem nagyon találkozott még ilyennel. Kértem egy pohár vizet, a maradék kb. 15 percben pedig jót beszélgettünk utazásról, munkáról, pizzáról :)
    Végén dobtam még egy gyors tusolást, aztán irány haza.
  • Elszámolás:

    Telefonban mindent elmondott, annyit is adtam távozáskor. A pesti átlag felett egy kicsivel. Bevallotta, hogy ha nem látja meg, hogy előveszem a tárcám, lehet el is felejti. :)
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott kategória, aki szereti a kicsit teltebb lányokat. Nem volt zavaró telefonálás, flegmázás vagy bármi ilyesmi, végig kedves volt, és figyelt rám.
Happy Massage