• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután jött az ötlet ,hogy meglátogatom őt , elsőre felvette a telefont és kora estére sikerült is megbeszélünk a randit .
    A telefonban tulajdonképpen minden lényeges információt megkaptam, nem maradt nyitott kérdés , úgyhogy bizakodva vártam a találkozót.
  • Megközelítés:

    Angyalföldön az épülő Vasas pálya közelében található az a kis négy emeletes panelház , ahol Niobé fogadja a vendégeket.
    A GPS pontosan a háza elé navigált , meglepő módon a parkolás fizetős, amit nem gondolna az ember egy olyan a környéken, a lakóházak között.
  • Helyszín:

    Mint ahogy már említettem egy négy emeletes panelházban fogadott, a bejutás egyszerű volt , de mégis olyan érzésem volt a rácsos ajtón való bejutás után, mintha egy erődbe kerültem volna.
    Feljutottam a megfelelő emeletre és ott várt a fehér ajtó, ami hamarosan kitárult és egy nagyon szép lakásban találtam magam. Szépen festett falak ,felújított környezet, amiből külön ki kell emelnem a fürdőt , amely egy minden igényt kielégítő zuhanykabinból állt , többek között . Nagyon szépen dekorált masszív masszáspad és egy tatami s volt a szobában . Az ügyesen elhelyezett tükröknek később- a vizuális élmény szempontjából - nagy hasznát vettem.
  • Lány külseje:

    Amikor az ajtón beléptem, a legnagyobb, legszembetűnőbb különbség a képekhez képest a tetoválások voltak. Sok és nagy méretű tetoválás borítja a testét csípője tájékán , valamint a bal karja szinte végig tetovált , úgyhogy akiknek ez zavaró vagy nem jön be , azoknak mindenképpen ezt figyelembe kell venni. Persze tudom hogy jelezve van az adatlapon , de érdemes utána érdeklődni. Nekem nem volt zavaró , bár nem vagyok a tetoválások nagy híve. Mindezektől eltekintve a hölgynek csodálatos alakja van. Szép magas lány , akinek izmos karjai és lába ,szép csípője minden férfinek megmozgatja a fantáziáját és beindítja az érzékszerveit. Nagyon kedves természete is van , mosolygós és barátságos ,keresi a kontaktust és értelmesen lehet vele beszélgetni sok témában is. Nem lehet elmenni szó nélkül a nagyon szép , formás mellei mellett. Ugyan orvosi kéz nyomait viseli, de alig észrevehetően és az összkép természetesnek hat . Szép hosszú fekete haja van amely csak meg jobban kiemeli sudár termetét.
  • Erotikus masszázs:

    Korábban a másik oldalon hirdetett, más szolgáltatást nyújtott , most a masszázson van a hangsúly és a szokásos levezetési formákon túl más extrát nem vállal. Elmondása szerint azt tervezi, hogy nem is tér vissza a korábbi állapothoz. Az látszott a mozdulatain , hogy a masszás terén sem teljesen kezdő , de azért nem egy vér profi sportmasszőzhöz volt dolgom. Az átlagnál erősebb mozdulatokkal operát, de nem alulról halad fölfelé , hanem különböző szakaszokban fenéktől kezdi , msjd fel a derék hát váll következnek, majd lejjenn megy a vállra. A vége fele lehet minimális erotikus elemet érzékeltetni , de az sem egyértelmű .
  • Levezetés:

    Aztán következik a fordulás és hanyatt fekve és maszíroz egy kicsit. Aztán az egész fokozatosan de végülis viszonylag gyorsan átmegy kényeztetésbe. Először csak simogatja majd elkezdi csókolgatni és a farkamat. És itt meg kell állni egy pillanatra !!!
    Mert ez a tevékenysége igazából minden előzetes várakozásomat felülmúlta . Elképesztő ügyességgel és odaadással kényeztetett, nem volt gyors vagy túl intnzív , a kezeit szinte nem is használta és olyan mélytorkos elemeket mutatott be , hogy szinte éreztem a makkom a garatban. Az ajkaival professzori módon szorított, miközben a nyelvével tovább fokozta az izgalmakat . Kérésemre többször megálltunk , majd újra keztük , de aztán eljött a vég és egy nagyon különleges pózban , a szájában lett végem . Percekig nem tértem magamhoz csak próbáltam felfogni , hogy mi és hogyan történt . Volt már pár jó élményem ezen a téren , de ez biztos hogy maradandó lesz.
  • Elszámolás:

    A telefonban mindent leegyeztettünk, tulajdonképpen semmilyen meglepetés nem ért , az **közelít az új környékbeli átlaghoz.
    Az ** érték arány viszony igen magas , úgyhogy nagyon elégedetten távoztam és bármikor szívesen visszatérek majd hozzá . Vissza is fogok !
  • Összkép:

    A képek alapján egy nagyon szép hölgyet reméltem és ez tulajdonképpen igaz is volt úgyhogy ez már megalapozta a sikert.
    Amire csak rátett a masszázs rész és a koronát az egész tevékenységre a befejezés tette fel. Nagyon elégedetten távoztam és bármikor szívesen visszatérnék majd hozzá . Vissza is fogok !
Happy Massage