• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Édes Kedves Macikám!
    Köszönöm a kedves értékelésed! Köszönöm hogy megtiszteltél a jelenléteddel és engem választottál egy kellemes masszázsra! Nagyon örültem mikor meg láttalak mert ugye a randi előtt nagyon sokat és kellemesen elcsevegtunk , de izgalommal vártam ki is fog majd ott állni az ajtóban!
    És egy édes kis Mackot kaptam, aki igen szereti a mézes csuprot és a málnást is ! Imádtam ahogy foglalkoztal velem! Várlak vissza az utógondozasra! Édes kis medvém várom a következő randinkat! Csokollak Dragam és Köszönöm!!!

  • Egyeztetés:

    Nos ez Szöszi esetében nagyon egyszerű. Minden csatornán elérhető, és minden esetben készségesen válaszol is. Először csevijében, majd telefonon, majd több üzenetváltás telón, és végül a bejelentkezés. Nagyon kommunikatív a Hölgy, elég aktív az oldalon is.....tehát aki igazán akarja az eléri.
  • Megközelítés:

    A térkép jól mutatja, Petőfi híd után egy balos, és pár száz méter a lakópark jobb oldalon. Én kocsival mozogtam, parkolás megoldható. Egyszerűbb nem a főúton letenni a vasat, hanem jobbra tartva a házak előtti parkosított részen. Természetesen 18h-ig fizetős a mutatvány, de a közepes árfekvést kell bedobálni az automatába. Tömeget nem igazán figyeltem, de a 4-es villamostól szerintem egy egészséges pár perc séta, hogy a ház előtt izgatottan kérd a kapukódot!
  • Helyszín:

    Sok emeletes ház egyik lakása. Régebbi építés, annak megfelelő belső elrendezéssel, gondolok itt a fürdőn áthaladással, ha a szobáig szeretnél elérni, de ez egyrészt praktikus is volt. Rendezett, tiszta minden, ha jól emlékszem volt pár kép elkattintva a szobában is. Nagy ágy, tágas hely, szekrény kis dolgoknak, gyertyák, zenedoboz, vállfa a kabátnak, kis asztal többféle ücsive, mi kell még?..ja hát persze ami a lényeg... a szoba legszebb kiegészítője maga a vendéglátód, Dr Szöszi!
  • Lány külseje:

    Szöszi olyan mint a képeken. Ami jellemzi inkább az a kisugárzás ami belőle árad. Egy okos, vagány Nő, aki borzasztóan kedves, és azt figyeli ottléted minden percében, hogy Neked mi a legjobb. Teste formás, punci szép, cicik nagyok és kemények. Csókja érzéki, de egyben szenvedélyes is, mozdulatai könnyedén, rutinból jönnek.....nagyon profi a Hölgy! Egyszóval nem hiszem, hogy bárkit csalódás érne, aki szereti a hasonló korosztályú Csajokat, mint például én is!
  • Erotikus masszázs:

    Volt az is...de csak egy negyed órácska a másfélből. Szöszi tanult masszőz, az egész hátam, derekam, és vállaimat kértem alapos, nem kímélő átgyúrásra, melyet profi kivitelben meg is kaptam. Nagyon szakszerű fogásokat alkalmazott, a vállaimra külön kérésemre nagyobb hangsúlyt fektetett, jól esett minden mozdulata. Folyamatosan használta az olajat, amit nem spórolt egész ottlétem alatt, de szükség is volt rá!
    Itt már túl voltunk az első oda vissza kényeztetésen, és szép lassan, apró benyúlásokkal, gát, popsi besimításokkal kezdtünk áttérni a második etapra....amit a megfordulnál?..szó elhangzásával szép lassan el is kezdődött!
  • Levezetés:

    Megérkezve az ajtó mögé bújva várt Szöszike...egy fekete szexi szettben, jól nézett ki! Vártuk a talit, én is, Ő is...és mindkettőnknek tetszett amit látunk! Gyors ismerkedés, ölelés, első csók...és ruháim hátrahagyva irány a fürdő. Visszatérve Szöszi mosolyogva várt, dumcsiztunk...mondjuk Vele nem nehéz, folyamatosan csacsog amitől még cukibb...és ölelkezve Őt kicsomagolva az ágyon landoltunk. Én hanyatt, Dokinő jobb kezemnél locsolta magára az olajat, én meg segítettem szétkenni szép ciciken. Majd forró csókok, kis csúszka szemből....és Szöszi rám ülve olyan puncis csúszkát abszolvált....azt hittem ott lesz végem! Hol elől volt a szerszámom, hol hátul....többször jeleztem, csak óvatosan mert mindjárt becsúszik macika, de megnyugtatott, hogy ne aggódjak tudja mit csinál. Piszok jó a puncicsúszkája Szöszikének...majd lejjebb csúszott és már az ajkai közt is voltam. Nagyon jól használja ajkait, olykor mély torok, majd a környékkel is alapos törődés, mind a zsákok, mind a gát is leápolva...majd vissza az ajkai közé, ahol is nem bírtam tovább és jött a robbanás. Hagyott lenyugodni....utódok pociban, majd kiment egy kis felfrissülésre.

    Visszatérve én még kamilláztam kicsit a mennyezetet...majd helycserét javasoltam, hogy én is érezhessem csuporkája ízét. Heves csókok, cicikig levándorolva azokat kihegyezve indultam délnek...ahol is egy szűk, kislányos punci mosolygott rám. Combjai tövét nyalogattam..majd ízlelgetni kezdtem punciját...természetesen maximális higiénia és édeskés ízvilág várta kutakodó nyelvemet, melyet aktívan használni is kezdtem. Nyalogattam, hol lágyabban, hol intenzíven, olykor megszívogatva kicsi borsószemecskét kicsalogatva, míg nem Vendéglátóm egyre jobban mocorgott előttem...érezve nedvét megremegve elért a csúcsra a Drága. Tetszett, hogy örömet szerezhettem, majd következett a fent olvasható masszázs rész.

    Fordulásom után ismét csókok, cicikkel a rudat masszírozta, majd ismét az ajkai közé kerültem. Itt már tudtuk mindketten mi az ami jó a másiknak, majd jött a kérdés....masszírozhatom a gát alatt is?....mondom én, hát persze hiszen szeretem! Szöszi folyamatosan, intenzívem franciázott, jobb kezével, ujjacskájával pedig körbe-körbe gyúrta a gát alatti részt...csodás volt! Ez ment egy darabig, majd lassan elindultak az utódok, és hasonlóan az elsőhöz, egy óriásit robbantam ajkai közt, remegve, hörögve. Hagyott lenyugodni kedves Vendéglátóm...utódok ismét pociba, majd romeltakarítás, és jött a pihegés, összebújás. Simogatások, csókok közt beszélgettünk, majd időm lassan lejárt és irány a fürdő. Szöszi alaposan, odaadóan mosta le hátamat, gondoskodva rólam, jó érzés volt. Visszatérve kis dumcsi, csokor rendezése öltözés után, mindent köszönve...lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    A csokor kicsit magasabb az átlagnál, de ezt előre leegyeztettük még telefonon. Hiba lett volna nem kérnem az extrákat...azzal együtt kúszik az átlag fölé, de nem vészesen. A két legnagyobb papírdarabot kellett kitennem....bőven megérte!
  • Összkép:

    Egy nagyon jó és igazán érett Csajnál vendégeskedhettem! Doktornő valóban ért a gyógyításhoz, átgyúr, kényeztet de oly módon, amit ritkán találsz meg másnál. Összességében nagyon jól éreztem magam....Szöszi roppant vendég centrikus, figyel rád, és Te vagy a középpontban. Az erotikus részt vétek kihagyni, azzal együtt kerek Nála egy randi...csodás volt minden perc! De még nem gyógyultam meg teljesen...kontrollra vissza kell mennem, az egészség nagyon fontos!
Happy Massage