• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi álmom, hogy Erikával találkozzak, de mivel nagyon elfoglalt, korábbi próbálkozásaim során mindig valamelyik barátnőjénél kötöttem ki.
    Most viszont nem engedtem a csábításnak, döntöttem, randi előtt 2 nappal egyeztettem kedves kolléganőjével, aki készségesen beírt Erika programfüzetébe.
  • Megközelítés:

    A legjobb megoldás a Mechwart ligetnél leszállni a villamosról, onnan 2 perc alatt a tett helyen vagy.
  • Helyszín:

    Gyönyörűen felújított nagypolgári lakás, ami a modern stílusjegyeket hordozza magában. Az itt "rendelő" lányoknak nagyon jó ízlésük van, gratulálok hozzá! A fürdő is nagyon szép, épített zuhannyal, minden kellékkel felszerelve. A szokásos kis kuckótól eltérően, - ahol eddig jártam - egy kanapéval és egy nagy széles tükörrel felszerelt tatamis szobában randiztunk egymással.
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek. Az ajtón belépve, egy kék színű ruhácskába bújt gyönyörű, és nagyon csinos hölgy fogadott. Nagyon pozitív kisugárzása van. Én úgy gondolom, hogy szebb mint a képeken. Haja copfban volt összefogva, arcával harmóniában számomra bájosan kislányosnak tűnt. Huncut tekintete, már üzenet volt számomra, hogy itt nem akármilyen kalandnak leszek részvevője. Kedvesen, de kicsit visszafogottan üdvözölt, - puszi-puszi, olyan benyomást tett rám, mint azok új kolléganők a munkahelyen, ahol a kisugárzás miatt alig várod, hogy megismerkedjetek. A képek nem árulják el, de nagyon szép természetes keblei vannak, popsija is fenomenális, a derék csípő mérete is ideális.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 90 perces programra jelentkeztem, a masszázs programra két kényeztetés között került sor, észrevétlenül átfedésben az erotikus fejezetekkel.
    Masszázsa nagyon szakszerű, svéd masszázst kaptam, ami az egész testemet érintette, de nagyon alaposan megdolgozta a hát váll és nyaki részeket. Nagyon élvezi a program ezen részét is, szereti amit csinál, szívvel lélekkel, mindent beleadva masszíroz, viszonylag erősnek tekinthető. Nagyon profi munkát végzett, alaposan kimasszírozta a hátamban talált csomókat.
    A popsi és a combok masszírozását hagyja a végére, tudatosan, egyben ez átmenetet képez a második kényeztetési fejezethez.
  • Levezetés:

    Fürdőből visszatérve, egy szál bugyiban várt a szoba ajtó előtt, kedvesen mutatva az utat az erotika fellegvára felé.
    Az ajtó bezáródása után közölte, hogy a törölközőre már itt nem lesz szükség.
    Átöleltük egymást, végigsimogattam gyönyörű testét, belemarkoltam szépséges popsijába, és csókolózni kezdtünk. Nagyon jól csókol, éreztem, hogy egy igazi vadmacskával hozott össze a sors, emiatt picit izgultam is.
    Javaslatára vízszintesbe kerültünk. Itt már teljesen átvette a kezdeményezést, amit a randi végéig szinte teljesen majdnem magánál is tartott. Őszintén szólva nem találkoztam még olyan lánnyal Erikán kívül, aki ilyen szinten tudott hatással lenni rám a randi alatt.
    De mit is jelentett ez számomra?
    Hanyatt feküdtem, Erika hozzálátott testem felfedezéséhez. Alapos munkával végigcsókolva testem, érkezett meg ezredes úrhoz, aki már nagyon várta a közeledését.
    Ez a rész is nagyon összetett Erikánál. Francia tudása fenomenális, olyan szinten változatos, hogy az ájulás határáig tudott vinni vele. A lágy franciától elkezdve, a vadabb, teljesen bekapós verzióig minden megtalálható. Kezei sohasem tétlenkednek, francia közben elkalandoznak, a zacsi és a popsi is kap rendesen.
    Francia közben többször pózt cseréltünk, nagyon figyelmes csak a vendégre koncentrál, minden kívánságomat teljesítette. Minden tudását, és fortélyát felhasználta, hogy nagyon jól érezem magam. Félelmetes volt látni, hogy tolja a popsiját a tükör felé, miközben fáradhatatlanul franciázik. Közben, huncut tekintettel szemembe nézett. Nem bírtam ezt a hadviselést. Térdepelő pózban derekát fogva és popsiját markolászva ért el a vég, hatalmasat élveztem a szájába. Ráhajoltam a hátára, erőm ekkor már teljesen elfogyott, minden cseppet kiszívott az öcskösből. Sokáig benn tartott, hagyott lenyugodni, nem engedte el az áldozatot, csak akkor amikor az már kilehelte lelkén. Ekkor összerogyva, oldalamra dőltem, nagyon óvatosan törölgetett le, és amilyen vadmacsek volt, most egy kis időre szelíd kiscica lett. Megpuszilgatott, megsimogatott, de szükségem is volt rá mert percekig nem tudtam magamról. Ezt a rész kihasználta arra, hogy elkezdje a masszázsprogramot. Kérte, hogy forduljak meg.
    A masszázs program vége felé, Erika ismét az erotika királynője lett, aki innentől kezdve egy mindent elsöprő kényeztetésbe kezd.. A popsi masszírozása átmegy fergeteges nyalakodásba, nyelve fürgén feltérképezte a terepet, és már csak azt vettem észre, hogy vagy a nyelvével, vagy az újacskájával erotikus őrületbe kerget. Ilyen szintű akcióban nem volt sohasem részem. Nagyon jó érzés volt.
    Na de: gondoltam, most már rajtam a sor, nem igaz, hogy nem találom a gyenge pontját, ezért hadjáratot indítottam testének meghódítására, és az Ő kényeztetésére.
    Magamhoz ragadtam a kezdeményezést, és befurakodtam magam hosszú combjai közé. Színes nyelvjátékkal gazdagítva izgattam csodálatos punciját, közben arcát figyeltem ahogy a vadmacska lassan, de kiscicává változik. Nagyon örültem neki, hogy a randik második felében már én is tudtam vele foglalkozni. Kényeztetésemnek hamarosan meg lett az eredménye, testét elöntötte az orgazmus hullámai, először sűrű rövid, majd fokozatosan elfogyó óriási hullámok kíséretében. Végezetül összezárva combjait - és a bent ragadt fejemet is - tudatta velem, a hadjárat végét. Megköszönte kitartó munkámat és megdicsért!

    És hogy miért kapta meg tőlem az Erotika Királynője címet, az csak ez után jött tisztelt kollégák!
    Az orgazmusát követően arra számítottam, hogy egy kicsit kifújom magam a combjai között, és majd feljebb merészkedek amíg Ő pihen kicsit, esetleg megpuszilgatom, megcsókolom, melléfekszek. De nem ez történt, Ő visszavette a kezdeményezést és a kényeztetése közben ágaskodó cimborámat vette ismét a célkeresztbe. Fergeteges franciába kezdett, a franciához kialakított térdepelő pózból kimozdulni sem tudtam, máris befurakodott combjaim közé és újrakezdte az egész első fejezetet. Fantasztikus volt! A program végén elmentünk közösen zuhanyozni!! Teljesen kész voltam, de nagyon boldog :-) Ennek a résznek is imádtam minden percét, mosolygós barátnőm alaposan megfürdetett.
  • Elszámolás:

    Utólag a megbeszéltet, a szobában lévő komódocskára helyeztem a teásbögrém alá.
  • Összkép:

    Nehezen tudok összefoglalót írni. Nagyon a hatása alá kerültem. Teljesen megbabonázott. Fantasztikus hölgy, akinek a vendég az első, és ezért mindent megtesz. Olyan vonzereje, kisugárzása van ami kevés embernek. Nagyon jól éreztem magam a társaságában, és nagyon várom az ismételt találkozást.
Happy Massage