• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta néztem a hirdetését, szerettem volna már egy ilyen típusú lánnyal is lenni :) Reggel láttam, hogy ki van írva az oldalára, hogy 10-12 óra között elérhető lesz telefonon, hívtam is 10 után pár perccel de még ki volt kapcsolva. Aztán próbálkoztam még és végül 11 előtt nem sokkal tudtam vele beszélni és le is fixáltunk egy kora délutáni találkát.
  • Megközelítés:

    Pont ott van egy villamosmegálló a ház előtt, parkolást nem tudom mennyire macerás annak aki kocsival tervezi de van azért hely szerintem a környéken. Megmondja a házszámot, manapság a google maps korában nem lehet probléma ami pontosan belövi a helyet.
  • Helyszín:

    Panellakás, nem volt semmi kifogásolható. A fürdő kicsi de szép, a szoba meg nagy, ahol mi voltunk. Volt még egy másik szoba is ahol hallható volt, hogy épp vannak, hangos nevetések szűrődtek ki épp.
  • Lány külseje:

    olyan mint a képeken, nem ér meglepetés, max annyi, hogy vannak tetkói, de nem zavaró, legalábbis az együttlét alatt nem arra figyel az ember :)
  • Action:

    Szerettem volna közös fürdést mivel láttam, hogy van az adatlapján de azt mondta nem szokott. Kérdeztem van-e vibrátora (azt is láttam, hogy alap) de azt mondta viccesen, hogy megleszünk anélkül is. Mondtam, azért a fehérneműt hagyja magán, így is tett. Gyorsan lefürödtem, visszaérve már várt az ágyon, elmondott pár dolgot - mert először voltam nála - hogy mit szabad mit nem, ez rendben is volt. Mondta, hogy szereti a kölcsönösséget, aminek örültem :) mert nem mindenki van így ezzel. Még rákérdeztem a fotózásra is de azt mondta, hogy az már nincs. No mindegy. Elkezdtünk közelebbről is megismerkedni egymással, kellemes volt simogatni, aztán nem sokkal később megszabadítottam a cicitartóktól is. Láthatóak a műtéti beavatkozás helyei de azért simán el lehet arról feledkezni, öröm volt simogatni, csókolgatni a testét, markolászni a combjait, fenekét, melleit kényeztetni. Először szemből raktam be neki, úgy, hogy csak a bugyiját félrehúztam (de aztán egész action alatt rajta maradt), egy színes #1 felirat volt rajta, a bugyi meg alapból fekete-fehér kis kockás, olyan mint egy forma1-es, nem volt szívem levenni :) Nem semmi látvány volt így tolni neki, aztán később váltottunk lovaglóba, végül így ért a vég.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, hogy rendezzük, letettem a szekrényre, már a telefonban mondta, hogy mennyi az annyi (és hogy minden benne van amit alapként látok) úgyhogy személyesen már nem. Mivel 3 olyan lehetőséget nem tudtam igénybe venni amit alapnak ír (közös fürdés, vibrátoros játék) vagy azt, hogy lehet (fotózás, arc nélkül) pedig a telefonban azt mondta, így ezt megtévesztésnek érzem. Nem gondolom, hogy szándékos, de akkor frissíteni a profilt ha valami változott a lehetőségeket illetően, ne a helyszínen derüljön ki. Ezért sajnos a korrektségre nem tudtam max pontszámot adni.
  • Összkép:

    Alapvetően kedves, aranyos, kommunikatív, érdekődő, közvetlen, jó volt vele a szex is, csak az elszámolás részben leírtak egy kis fekete pontocska. Kedves Jessyca, tessék azt frissíteni :) és akkor aztán tényleg nem érhet senkit csalódás.
  • Webi megjegyzése:

    Adatlapot egyeztetünk
Happy Massage