• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm szépen neked drágám a felejthetetlen 3 órát amit együtt töltöttünk, és várom mindig a folytatást :) Millió csókom neked :)

  • Egyeztetés:

    Whatsappon, ahogy szoktuk. Már két nappal előbb lefoglaltam Nála az időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV - val közlekedtem szokás szerint. Mivel voltam már nála meglehetősen könnyen odataláltam.
  • Helyszín:

    Előszoba, fürdő, szoba. Egyszerű panellakás, hangulatosan berendezett akciószobával. Az ágy nagy, és kényelmes. Fürdő is tiszta, megfelelő méretű tusfürdőválasztékkal.
  • Lány külseje:

    Ismét gyönyörű volt. A szemei még mindig varázslatosak, a popsija még mindig tökéletes, de imádom a mosolyát, a pociját, a... kb minden sejtjét. Illatos, bársonyos gyönyörűség. Egy fekete csipkecsodában, és fekete magassarkúban fogadott. Tökéletes látvány.
  • Action:

    Tételes felsorolást nem készítenék, de szinte minden volt. Kértem tőle pisit, amit teljesített is. Sajnos a kád kicsit szűk volt ahhoz, hogy tökéletes legyen az élmény, de így is kihoztuk belőle, amit csak lehetett. A franciája egyedülálló, és ami azt illeti a 3 óra alatt rengeteget élvezhettem ezt a fajta kényeztetést. Sokat csókolóztunk, és nyaltam, pusziltam, csókoltam, ahol értem. Nem bírtam betelni a bársonyos, csodás testével. A szekrényen lévő tükör sokszor nyújtott extra élvezetet a kilátással, és egyszer úgy franciázott, hogy az ágyra térdeltem, ő szájába vette a szerszámot, és közben felpucsított. Tökéletes szívalak, lenyűgöző látvány volt. Én sem nyalhattam rosszul, mert azt mondta hetekig el tudná viselni, de az ujjazást sem vette rossz néven, sőt. Az aktusok hátulról történtek, közben ujjaztam a popsiját. Az első kör így is ért véget. Sok simi, bújás, és beszélgetés után, rátértünk a második menet felvezetésére. Ismét szájjal kényeztetett rengeteget, még fordított 69 - et is csináltunk,mikor én voltam fölül. Majd ismét hátulról támadtam. Nem létezik megunni ezt a pozíciót Vele. Aztán hasra feküdt, összezárta a lábait, és úgy csináltuk tovább. Minden erőmet beleadva dugtam. Szenzációs érzés volt. A második kör végére, már izzadtunk rendesen mindketten. Levezetésnek összebújós, simogatós beszélgetések voltak, némi rocksulival fűszerezve, ahogy szeretem. Az egyetlen negatívum, hogy nem maradhattam ott vele a következő 40 évemre.
  • Elszámolás:

    Extra nincs nála, az árképzése különösen az érték arány figyelembe vételével messze a legjobbak közé tartozik. Korrekt lányzó.
  • Összkép:

    Ajánlom, mert csúcskategóriás lány, akihez mindig élmény ellátogatni, és nem ajánlom, mert annyira jó Vele, hogy önző tróger módon utálom megosztani bárkivel is. Az a fajta szolgáltató, akinek az együtt töltött időben kizárólag a vendég létezik. Még a rádiót is arra a csatornára állította, ahol az általam kedvelt zenéket játszák. Ritka kincs, akit nagyon meg kell becsülnünk.
Happy Massage