• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Kiskos!

    Miből lesz a cserebogár? Ez volt az első gondolatom mikor olvastam a beszámolódat. A kis csetlő-botló, zavarban lévő férfi aki itt küzdött a lámpalázzal és kereste a szavakat...nos, otthon megtalálta.
    Hétfő reggel láttam meg az írásodat. Aki ismer az tudja, nálam ez kritikus időszak, így jobbnak láttam nem akkor reagálni. Utána eltelt a nap, és most már éjfél körül jár az idő. Dilemmáztam, hogy mitévő legyek: menjek lefeküdni mint minden rendes ember, vagy...és vagy lett belőle. Itt ülök fejhallgatóval a fejemen, olvasom a beszámolód, felidézem a veled való találkozás emlékeit, és a benyomásaimra próbálok emlékezni. Kedves, félénk, visszafogott, konzervatív, nem túl merész, simulékony, sokat dilemmázó, kockáztatni nem igazán szerető, pedáns (ahogy a ruhádat gondosan összehajtogattad amikor levetted, szinte senkitől nem láttam még ilyet), kissé naiv, sokat elemző. Hirtelen ezek a jelzők jutottak eszembe. Igazából nem is értettem miért merészkedtél el hozzám. Mert biztos bátorság kellett hozzá. Okos férfi vagy, sejthetted előre mi fog várni rád.
    Nem gondoltam volna soha, hogy valaha ilyet le fogok írni, de azt hiszem túl erotikus voltam neked. Túl harsány, karakteres, túl intenzív. Pedig végig próbáltam visszafogni magam, hogy ne feszítsem túl a húrt. Becsszóra! Mindig azt szoktam mondani, természetes, hogy mindenki máshonnan indul, van aki könnyebben oldódik és van aki nehezebben. Nálad nem is a feloldódással volt gond. Hisz olyan könnyen a bizalmadba fogadtál és beszéltél a téged mostanában leginkább foglalkoztató kérdésekről, hogy az engem is meglepett. Hanem inkább arról, hogy nem igazán voltál felkészülve ilyen erotikus élményre. Akartad is meg nem is, kíváncsi voltál de féltél is tőle. Ezeket a kettősségeket éreztem rajtad.
    Egy sztori jut eszembe ami múlt héten történt. Noémi kolléganőm mesélte, hogy az éppen tőle távozó vendég mondta neki, hogy korábban engem is meglátogatott. Tovább is fűzte a történetet és hozzátette: azt mondtam neki a masszázs végén, hogy kissé halvérű. Persze fogalmam sincs róla, hogy ki volt, viszont elég hihető a sztori, teljesen el tudom magamról képzelni, hogy valami hasonlót mondhattam. Remélem azért burkoltabban, bár őszintén szólva a halvérű pont beleillik a szóhasználatomba. Nem szeretek bántó lenni, de néha igenis tudok elég nyersen és lényegretörően fogalmazni. Egy magas lángon égő találkozáshoz igenis két ember kell. Van aki nem pont ide helyezi a lécet, csak egy langyos muzsikát, egy könnyed, felejthető találkozást akar. Mostanában dolgozom azon, hogy ebben is próbáljak partner lenni és én is elégedjek meg ennyivel. Hogy is mondják: legyen minden úgy ahogy a vendég szeretné. Jaj de messze vagyok én ettől!

    Remélem nem bántad meg, hogy te is bemereszkedtél az oroszlán barlangjába? Igazából álszerénység volt ezt leírni tőlem, mert úgy gondolom, hogy igenis nem bántad meg.
    Köszönöm, hogy mertél engem választani, érdekes ember vagy, érdekes történettel. És én ezt nagyon tudom szeretni.

    Egy apró megjegyzést még kérlek engedj meg nekem. Szépen, jól és helyesen írsz, amit öröm volt olvasni, viszont egy dolog elkerülte a figyelmedet. Így írom a nevem: Aliz.

    Sok sikert és bátorságot kívánok neked:

    a kekeckedő Aliz

  • Egyeztetés:

    Amikor az oldalon láttam, hogy elérhető, hívtam és sikerült is gyorsan elérnem. Már a telefonhíváskor is lejött, hogy nem átlagos Hölggyel van dolgom. A stílusa sokkal közvetlenebb mint amire az ember számít.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, ami egyértelmű volt, ehhez képest valamiért én elsőre az szomszéd házat vettem célba, de erről csak én tehetek :) Én azért még egy picit a lépcsőházon belül is "bénáztam" de ez megint csak nem Alíz miatt volt. Kicsit kapkodtam mert késében voltam. Egyébként tömegközlekedéssel is könnyű odajutni, egy elég sűrűn közlekedő busz jár arra. Parkolás sem gond, idáig még nem ért fel a parkolási zóna, ennek ellenére nem zsúfolt.
  • Helyszín:

    Szerintem a célnak maximálisan megfelel, és ahhoz képest, hogy elvileg nem egyedül uralja az ingatlant, semmilyen zavaró tényező nem volt. A fürdő nem a legmodernebb, de itt nem is az a lényeg és a célnak ettől még teljesen megfelel. Felszereltsége pedig hiánytalan, sok tusfürdő, többféle szájvíz és egy kád. A masszázs egy optimális méretű szobában zajlik, aminek az egyik oldalán sok tükör van. A masszázs alatt félhomály volt a szobában, de azért megtaláltuk egymást :)
  • Lány külseje:

    Alíz nagyon jó formában van, és a hirdetésben is látható vizuális élmény tárult a szemem elé megérkezéskor. Egy nagyon ízléses fekete fehérnemű volt Alízon (az elején). Kedvesen fogadott (most találkoztunk először), és mindent megtett, hogy a kezdeti gátlásaim - zavarom mielőbb eltűnjön. Nekem személy szerint bejön Alíz stílusa közvetlenségével és szókimondásával. Én ezt mindenképpen értékesnek gondolom. Mindenről kimondja nyíltan a véleményét és nem csinál abból problémát, hogy az esetleg nem mindenben egyezik a vendégével.
  • Erotikus masszázs:

    A sietős érkezésem után, a szobában hamar lerakhattam a ruháim és elmentem zuhanyozni. Mikor visszatértem a szobába, kicsit még elhelyezkedett mellettem Alíz és elmondta, hogy mire számítsak, megbeszéltük, hogy én mire gondoltam. Ez nekem tetszett, hogy nem valami gépies módon belevágott a masszírba, hanem ügyesen szóval tartott. Nekem általában nem erősségem a kommunikáció, de mellette hamar elmúltak az ilyen jellegű gátlásaim is. A masszázs rész mikéntjét bevallom nem tudom 100%-osan felidézni, mivel közben olyan jól szóval tartott, hogy néha el is kalandoztam, és fel sem tűnt, hogy közben szépen átgyúr. A mozdulatai általában inkább lazítóak voltak, de nagy problémám nem volt most, ezért nem is különösebb hiányzott az erős átgyúrás. Ja a masszázs elején már megszabadult az egyetlen rajta lévő ruhadarabjáról, ezért néha nagyon kellemes volt amikor pl. ráült a fenekemre és igazán testközelből érezhettem őt. Alapvetően amíg hason feküdtem szépen végigment az egész hátsó részemen, még a karomat is átmozgatta. Azt mondanom sem kell, hogy végig nagyon jót beszélgettünk, viszonylag hamar eljutottunk az engem mostanában elsősorban foglalkoztató beszédtémához és abban is nagyon jó és segítőkész társalkodó partner volt.
  • Levezetés:

    Aztán egyszercsak azt éreztem, hogy már nem a kezét érzem a hátsó traktusomon. Belekezdett a korábbi látogatók által is már sokszor dicsért csúszkába. Nekem ez új élmény volt és valóban nagyon szuperül csinálta. Tényleg szuper volt átélni ezt az új élményt. Meg is jegyezte huncutul, hogy "most miért hallgattál el???". Hát azért... Néhány percig még hason fekve folyt a csúszka aztán megfordulhattam. Kértem, hogy ha nem muszáj ne akarjon túl gyorsan kivégezni, nem tudtam, hogy ezt az újdonságot meddig bírom majd. Ezt figyelembe is vette és hol csúszka következett, hogy kicsit a kezével kényeztetett finoman. Amikor "rajtam ült" ami tényleg nagyon olyan volt mintha..., hol előtte meredeztem, hogy a popsija mögé tette az "ágaskodót". Végül addig nem bírtam amig mondjuk hátat fordíthatott volna nekem, de így is tökéletes volt. Közben még segített, hogy azért a kezemet hová kéne tennem, ez nekem sajna nem erősségem, inkább passzív módon szoktam élvezni a kényeztetést, de nagyon kellemes volt, hogy lehetőséget adott a kerekded popsijának az érintésére. Mikor bevégeztem, még letörölgetett és mellém feküdt és még picit folytattuk illetve lezártuk az elkezdett számomra fontos gondolatmeneteket. Közben pajkosan kérte, hogy azért simogassam picit a hátát, nehogy megfázzak a nagy mozdulatlanságomban :)
  • Elszámolás:

    A végén az előre megbeszélt ajándékot adtam át amit én teljesen korrektnek gondolok, sőt lehet, hogy a pszichológiai szolgáltatást illett volna külön is honorálnom...
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát tölthettem Alízzal, sőt bruttóban picit túl is léptem az időkeretet, de valóban nem érződött rajta semmiféle sietség. Nagyon jól osztotta be az időt, maradt mindenre elegendő. Végi szerintem jó hangulatot tudott teremteni, nekem megtetszett a stílusa, hogy őszinte, nem játssza meg magát a vendég kedvéért, de ugyanakkor teljes mértékben odafigyel rá és testi lelki felfrissülésben részesített. A randi után tehát teljesen elégedetten léptem ki az ajtaján egy kedves puszi után. Köszönöm Alíz!
Happy Massage