• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Drága Cickómickó nagyon köszönöm,én is csak dicsérni tudlak téged ;-)

  • Egyeztetés:

    Az elérhetőséget jelezte az oldal és Pamela néhány csörrenés után felvette és két órára rá már fogadott is.
  • Megközelítés:

    A GPS házhoz vezet, a parkolás ingyenes.Találni szabad helyet a ház környékén, de egy pár percet érdemes ráhagyni. A tömegközlekedéstől M3 végállomás néhány száz méter séta.Bolt a házzal szemben.
  • Helyszín:

    Egy régebbi sokemeletes panel csodában van a kicsi lakás kicsi szobával. Az ágy kb majd kitölti a szobát. Az ablakon lévő redőny némi fényt enged be, a hangulatról több mécses sejtelmes fénye gondoskodik. A fürdő rendben tartott tiszta a szokásos kellékek biztosítva.A szomjas vendég ásványvizet is kérhet-kaphat.
  • Lány külseje:

    A test csodálatos a kisugárzás is. A hang a haj a smink a mosoly mind erősíti a szilikonos cicikkel tuningolt tökéletes formákat. Testhezálló, popsi alatt alig végződő ruha és szexi magassarkú cipő a fogadó öltözet. Pamela elmondása alapján mindent szerkezeti adottsága örökölt mert egyébként a hasonló korú hölgyek minimum napi három órát izzadnak ilyen formákért a fitnessben és zöldsalátán élnek. Az arcvonásai nekem kifejezetten bejönnek dögösnek tartom.
  • Action:

    Mire visszatértem a fürdőből már az ágyra heverve várt a milói vénusz öltözetét viselve. Kértem vegye viszza a magassarkút és ölelkezzünk egy kicsit állva. Gyorsan a kezébe vette a kormánypálcát aminek nem kellett sok biztatás rögtön felvette a támadó helyzetet. Szinte nem is tudtam hol fogjam és milyét mert minden forma a testén rettenetesen kézbesimuló. Nagyon finom illatos frissen testápolózott sima bőre volt és alatta rögtön kemény rugalmas izmok. Az ágyra ült elém és indította a francialeckét. Egyik kezével a zacsival a másik kezével a rúd tövével foglalkozott és a gyönyörű száj szépen körbeölelve a makkot tanítani való cumizásba kezdett. Egy kis nyelv csapás egykis szippantás váltogatva a makkon olykor-olykor kézzel masszírovza a a rúd közepét, ezt mesterien érti. Tiszta pornófilmnézés volt élőben. Ezt órákig is elviseltem volna de szerettem volna visszanyalni a fagyit és szépen hanyatdöntöttem az ágyon kanál híjján nyelvvel cuppantam neki a banánízű fagyikehelynek. Csodás bokája van az is kapott egy kis kényeztetést a cickókat hol ő magának hol én kezeltem tesztelve a szilikon rugalmasságát és a formás bimbók érzékénységét. Mellétérdelve vissza kértem a csodás ajkak meleg szorításába a rudat és kézzel izgatva a csalogattam elő csengőgombját a szeméremajkai közül. A gumit felhelyezve szemből indult a támadásom és közben a lábait minden irányba hajtogatva csókoltam a szép formás vádlit és bokát. A szexi gólyalábaktól megszabadítva az ágy szélére helyezkedtünk és tökéletes hátsóoldal látvánnyal a szemeim előtt fúrtam a formás farpofák között éhesen tátongó punciba a dákót. A ténykedéseimet minden pozícióban lelkes nyögdécseléssel bátorította de ennél a pozíciónál a csiklóját izgatva és begyorsuló lökéseim hatására ő is elrepült az öntudatlan élvezetbe. Még többször váltottunk első-hátsó pozíciót és még egy kis dákó újra fényezésre is sor került, ami után hátulról én is kilőhettem magam az űrbe és közben a tinisen szoros punci kalodaszerűen ölelte körbe a farkam. Nagyon gyorsan elszaladt az időm így fürdés és némi búcsúzkodás után egy fél liter ajándék ásványvizet kortyolva az autóhoz ballagtam emésztve az előző óra élményeit.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek nem kértem ilyet. Pamela maga az extra.Ami az oldalán van azt vállalja és azt korrekten teljesíti is.
  • Összkép:

    Ez az egyórás randi a topok közé került nálam. A hölgy nagyon jó a témában, van gyakorlata és van érzéke hozzá. Nulla megjátszás nulla vetítés. Amit csinál és ahogy csinálja csak a lakással disszonáns, nem azon a helyszínen kellene tennie mert mind kinézete mind technikája egy stílusban nívósabb helyre predesztinálná.
Happy Massage