• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kértem tőle egy másnapi időpontot, jelezve, hogy telefonon is hívni fogom. Elfogadta az időpontot és megírta, hogy mikortól hívhatom. (Kicsit korábban is mint az oldalon a hivatalos elérhetősége.) Mivel a bővebb infóból és a VTR-ből mindent tudtam, csak nagyon keveset beszéltünk telefonon.
  • Megközelítés:

    Cintiát Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjának közvetlen környékén találni, egy meglepően kevésé forgalmas, csendes kis utcában, egy szép, új társasházban.
  • Helyszín:

    Az ajtónyitás után egy új és tiszta lakásba léptem, ami ugyanakkor egy kicsit kopár és steril volt, legalábbis ami az előszoba-közlekedőt illeti. Olyan érzésem volt, mintha egy átlagos lakásnál sokkal nagyobb helyen lennék, hosszú zegzugos folyosóval, sok "tetthellyel". Ez minden bizonnyal csak érzékcsalóódás volt, amit a közlekedő ingerszegénysége okozott, és az egyforma ajtók többsége mögött mindenféle hétköznapi funkciójú, akár aprócska helyiségek lehetettek. A helyszínt és berendezést tekintve semmi ellen sem lehet kifogásom, de az biztos, hogy nincs is semmi túlgondolva.

    A zuhanyzófülkében férfi tusfürdőből minimális választékot találtam. Miközben törülköztem, észrevettem, hogy még jó néhány sorakozik egy polcos fürdőszobai bútor tetején. Érdemes lett volna alaposabban körülnéznem.

    A szűkebb értelemben vett tetthely egy kisebb szoba, amelyet ha - fizikailag nem is, de érzetben - szinte kitölt a franciaágy. A higiénia mindenhol teljesen megfelelő volt.
  • Lány külseje:

    Cintia szép nő. Az arca is egyértelműen szép, ha nem is mentes minden karakterességtől. (Nem egy "babarc", de nagyon is vonzó.) A képek hűen mutatják testének szépségét. Ami nem látszik, hogy köldöke környékén és az alhasán látszik, hogy annak a hasnak "története van". Hogy pontosan mi, azt nem tudom, de nem is tartozik ránk. Csak kevéssé rontotta az összképet számomra. A mellei a képeken látható szép formájúak, feszesek, nagyon kellemes tapintásúak. Van néhány színes tetoválása. Szerintem ízléses méretűek. A bőrét nagyon szépnek, kellemesnek találtam. (Szoláriumozott, szerintem közepesen.) A lábai kecsesek, nekem nagyon tetszettek.

    Rózsaszín body-félében fogadott. Amilyen funkcionális a lakás, ez a ruhadarab annyira kevéssé volt az. El nem tudom képzelni, csábításon kívül mire lehetne még használni. Magas sarkú cipő is volt rajta. Nekem úgy tűnik, számára ez hozzátartozik a nőiességéhez.
  • Action:

    Amikor megérkeztem a zuhanyzáshoz, még állva kedvesen hozzám bújt, az ismerkedés megkezdésére. Ha valaki először van nála, szereti masszázzsal kezdeni az egymásra hangolódást. Egyetértettem azzal, hogy velem is így történjen. Krémmel csinálta, kellemes volt. Utána megkérdezte, hogy mik az elképzeléseim. Elmondtam, hogy a francia és a lenyelés gondolata foglalkoztat a leginkább. Hozzá is látott, hogy gondolataimat valóra váltsa. Én az ágyon feküdtem, ő pedig oldalról foglalkozott velem. Nagyon tetszett, hogy hosszú haját kibontva hagyta közben. Néha igazgatnia kellett, de én nagyon szívesen segítettem. Sokféleképpen, változatosan csinálta, a kezét viszonylag ritkábban, inkább csak a vége felé használva. A környékkel is foglalkozott. Teljesen elvarázsolt. Amikor végem lett, még fojtatta a dolgot, nem engedett ki a szájából, amíg már majdnem össze nem mentem. Ezen meglepődtem, mert ilyenkor nagyon érzékeny szoktam lenni, de ez most nagyon jól esett. Olyan volt az egész, amilyennek lennie kellett.

    Ezután én gyakoroltam rajta a nyalakodást. Kellemes, szép öle van, jó volt csinálni neki. A vége felé voltak kisebb remegések is. Nekem ilyenkor mindig gondot okoz, hogy hogyan zárjam le a dolgot. Mondtam neki, hogy nekem nem ego-kérdés, hogy elmenjen. Azt válaszolta, hogy már elment, csak ez most nem volt nagyon mély. Hát, legyen úgy.

    Ezután egy kicsit összebújtunk, beszélgettünk, ami nagyon kellemes volt. Megpróbált élesztgetni egy második körre. Úgy tűnt, talán sikerül is valamennyire. Gumihúzás után kutyapózban próbáltam belé hatolni. Aztán kértem, hogy inkább üljön belém, ahogy eredetileg is javasolta. Végül neki kellett kimondania, hogy úgy tűnik a férfiasságom "elfáradt". Kedvesen, tapintatosan tette ezt. Az időnk lejáróban volt. Bár nem jött össze a dolog, én nagyon nagyra értékeltem az aktivitását. Ennyire közel még soha nem kerültem egy második lövéshez.

    Végül még felvetettem a csók kérdését. Azt mondta, hogy azért nem kezdeményezte, mert nem tudta, én hogyan állok hozzá. Záróakkordként nagyon finom, igazi csókokat kaptam tőle. Ekkor vált élményszinten is egyértelművé a számomra, amit mintha már korábban is éreztem volna, hogy dohányzik. Kicsit zavarta meg csak az élményt számomra.
  • Elszámolás:

    Még a találka elején helyeztem el egy polcos bútorra. Két szállal a régi átlag felett. Egyértelműen megérte. Amikor kikísért engem, elkaptam az apró mozdulatot, ahogy Cintia még egy aprót visszalépet és odapillantott, hogy ellenőrizze, helyén van-e még a csokor. Ott volt. :)
  • Összkép:

    Cintia régi álmomat telejésítette be, nagyon szép módon. Jó volt vele, és nyilvánvaló volt, hogy további találkozókon még sokkal jobb is lehetne.
Happy Massage