• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot másnap délelőttre.
    Kérte, hogy másnap egy órával korábban írjak egy megerősítő sms-t.
    Így tettem, és ment minden mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem. Az árpád híd metrómegálló közelében van a lakás, így tömeg-közlekedve sem lehet gond. Parkolóhelyet is lehetett elsőre találni, bár ez munkanapokon, munkaidőben, lehet hogy kicsit nehezebb.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű társasház egyik emeleti lakásában van a tetthely. A munkaszobában nagyméretű franciaágy található, szemmel láthatóan friss, ropogós volt rajta a lepedő, amikor beléptem. A ruhákat egy székre lehet letenni.
    Az ággyal szemben TV készülék szolgáltatja a háttérzajt és egyben a hangulatvilágítást is. A fürdőszobában fürdőkádban, zuhanyfüggöny mögött lehet megejteni a tisztálkodást. 5-8 féle tusfürdőből lehet választani, többféle márka termékei közül. A mosdón bekészítve van szájvíz is üvegpohárral. Így minden feltétel adott volt a minőségi tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Szemüveget viselő, barna hajú és szemű lány, aki mindenhol kellemesen gömbölyödik, ahol kell. Egy szürke egyrészes ruhában nyitott ajtót, ami alatt fehérneműt viselt. Az arca nekem tetszik, de ez ugyebár szubjektív. Mindenesetre, szerintem nem kell az arckitakarás miatt aggódni.
  • Action:

    Érkezésemkor Timi régi ismerősként, két puszival fogadott. A szobában még gyorsan pontosítottuk a telefonon megbeszélteket, majd kaptam száraz törölközőt és ruháimat a széken hátrahagyva elmentem zuhanyozni.
    A fürdőszobából visszatérve Timit az ágyon ülve találtam, még mindig a szürke ruhában. Mikor beléptem mondta, hogy rögtön jön és ő is kiment a fürdőbe 2-3 percre.
    Mikor visszatért, az ágy mellett állva csókolództunk egy kicsit, majd a rucit és fehérneműt lefejtve alkalmi partneremről az ágyra heveredtünk.
    Ekkor kértem, hogy franciázhassak egy kicsit csak megalapozandó a hangulatot. Ezen ötletemet Timi lelkesen fogadta, hanyatt feküdt és átadta magát az élvezetnek.
    Lelkesen munkálkodtam a puncin, miközben figyeltem partnernőm reakcióit. Szemmel láthatóan tetszett neki a produkcióm, de a célszalagot nem sikerült átszakítanom nála. Így hát inkább helyet cseréltünk és Timi mutatta be a védjegyének számító nyelvmasszírozós franciáját. Ez nagyon tetszett nekem, mivel a technika egyrészt egyedi, másrészt kellemesen erősen csinálta a dolgot. Jó néhány percig élveztem a kényeztetést, majd gumit kértem a nagyfiúra. A gumit Timi helyezte fel ügyesen, majd nyeregbe is pattant gyorsan. A lovaglást fölém hajolva, két kezén támaszkodva abszolválta, miközben én a telt ciciket markolászva csípőből mozogva adtam az ütemet. Így elég sokáig elvoltunk, majd kezdeményeztem a fordulást és papás - mamásban, a lábait a vállaimra támasztva folytattuk a koreográfiát.
    Itt az élmény fokozódott, mivel felváltva csodálhattam a fel-le mozgó ciciket és partnernőm arcát, miközben egyre hevesebben dugtam a puncit. Érezvén, hogy hamarosan végem lesz, kértem még egy fordulást dogiba, ahol a popsit markolva és Timi hangját hallgatva ért el a vég.
    Timi hagyott lenyugodni, majd leszedte a gumit, és először nedves, majd száraz törlőkendővel is letisztította nagyfiút, aki szépen lassan kisöcsivé változott.
    Ezután a hátralévő időt elbeszélgettük.
    Az óra gyorsan elrepült. Végezetül vettem még egy gyors zuhanyt, majd Timi két puszi kíséretében utamra bocsátott.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven, érkezéskor leraktam a TV elé a telefonon megbeszélt nagyságú virágcsokrot, ami a távozásomig ott is maradt.
    A csokor mérete amúgy, az új budapesti átlagnak felelt meg.
  • Összkép:

    Timihez visszatérő vendégként érkeztem, mivel az előző látogatásomkor megfogott a közvetlen stílusa és a kedves hozzáállása, a szépségén kívül.
    Az élményt sikerült újra átélni, A TV-nek hála tényleg olyan volt az élmény, mintha a barátnőmmel megkívántuk volna egymást filmnézés közben. így valószínűleg lesz még folytatás.
Happy Massage