• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap este írtam egy SMS-t, amire nem válaszolt, de csak azért mert másnap reggel én hívtam, annyira nem bírtam magammal :). A telefonban a hangja nagyon szexi volt, egész hasonlított arra mint amilyennek elképzeltem (képek alapján). Biztos voltam benne, hogy nem egy telefonos kisasszonnyal beszélek. D.u-ra meg is kaptam az időpontot, ami tök jó csak így ugye elég lassúnak tűnt az idő múlása a munkahelyen.
  • Megközelítés:

    Most hogy a 3-as metró csak a Lehel térig közlekedik, így kicsit körülményesebb de így is egész jó.
  • Helyszín:

    Ami a leglényegesebb, az a hatalmas francia ágy. Akár több ember is szórakozhatna rajta egyszerre. A többi helyszín átlagos. A törülköző tiszta és friss volt. Szép rendezett a helyszín. A hőmérséklet számomra ideális volt, ennek hála nem izzadtam annyira meg.
  • Lány külseje:

    Egy kicsit barnább volt a bőre mint a képeken, de azonnal egyértelmű volt hogy ő az. Rögtön látszott milyen jó alakja van, milyen formásak a mellei és milyen jó szopós szája van:) Nagyon jól megválasztott fehérnemű kombinációban fogadott (fekete). A hosszú szárú combfixben is remekül látszott hogy milyen formás lábai vannak.
  • Action:

    Bevezetés:
    Kb 15 perccel korábban érkeztem, mert jól jött ki a közlekedés. Megkérdeztem hogy mehetek-e kicsit előbb is és ő behívott. Eléggé kiéhezve mentem hozzá, viszont kissé fáradtan is. Úgy terveztem, hogy egy hatalmas pornós együttlét lesz az egészből kb. 3 spriccel. De nem egészen úgy alakultak a dolgok ahogy elterveztem, aminek viszont nagyon örülök!

    Amikor beengedett mosollyal és puszival fogadott, ami nagyon jól esett. Azt a 15 percet amivel korábban érkeztem beszélgetéssel töltöttük el amit ő kezdeményezett. Eléggé meg is lepett a dologgal, mások ritkán ilyen kommunikatívak. Azt hittem majd csak korábban kezdünk és korábban be is fejezzük a dolgot. Ehelyett az alatt a 15 perc alatt annyira közel került hozzám, annyira személyesebb lett az együttlét, hogy gyorsan átértékelődött bennem minden. Barátnő feelingje lett a dolognak. Eddig még ilyet más szex tündérrel nem éreztem, bár korábban nem is hiányoltam. Pedig azért elég sokkal voltam már. És hogy ezt pont egy ilyen nővel sikerült összehozni (olvassátok csak el az adatlapját :)) az igazán váratlan és kellemes meglepetés.

    Szóval pisilés, zuhanyzás, törülközés, szájöblítés után hozzáláttunk a dologhoz. Az ágyra irányított és végig nézhettem ahogy a combfix kivételével megszabadul a többi fehérneműtől. (A combfixnek kifejezetten örültem, mert ez a telt színű hosszú fekete pont az egyik kedvencem.) Végre megcsodálhattam azokat formás ciciket. A méreteiken kívül még nagyon tetszettek a jókora melbimbók is. Egyszerűen mesés! Mintha valami perverz hentai-ból lennének. A puncijánál pedig van egy csinos piercingje.

    Felláció:
    Aztán elkezdett kényeztetni. Kezdetben csak lassan gyengéden. Először tapasztaltam milyen kellemesen puha a szilikonos száj. Ügyesen használta a nyelvét is. Majd a kezdeti finomkodás után pornós szopásra váltott. Olyan sebességgel mozgatta föl-le a fejét, hogy alig bírtam követni :) Közben éreztem ahogy a torka minden egyes alkalommal a makkomon koppan! Hátrafogtam a haját, hogy lássam is mit csinál, mert eltakarta az arcát. Ez ilyen gyors fejmozgásnál nem is olyan egyszerű, hogy közben nehogy koppanjon a fején a kezem. Kényeztette a golyóimat is és köpködött a farkamra. Nekem ez nagyon bejön. A golyók szopásakor megkérdezte, hogy nem-e fáj, mondtam hogy nem, jól csinálja, akár erősebben is csinálhatja. Azért mondta, hogy nyugodtan szóljak ha fáj, mert időnként bevadul. Időnként le is mélytorkozta, pedig nem ment egy könnyen (elég széles a farkam) de leerőltette. Nagyon jó torka van és régen volt már hogy valaki igazából lemélytorkozzon. Meg is kérdezte, hogy lassítson-e, vagy hányszor szeretnék elmenni? Mondtam nyugodtan veheti kivégzősre a figurát én olyan 2-3 menettel számoltam.

    Cunnulingus, orgazmus:
    Viszont én sem akartam adós maradni orál téren, úgyhogy kértem jöjjön fölém és 69-ben folytassuk. Így végre belenyalhattam a kelyhébe és egyből nyugtázhattam, hogy nagyon szép nagy és könnyen izgatható csiklója van. A popójába is belenyaltam. Sőt! Megdugtam a nyelvemmel! Nagyon jól tud tágulni a popója. Imádom az ilyet. Meg is dicsértem ezért is, meg minden másért is korábban. Meg is köszönte a bókokat és nem csak szavakkal :) A puncija nagyon jól reagált a nyalásra. Közben 2 ujjal a G pontjánál is izgattam. Hogy az a punci milyen szűk tud lenni! Jó erősen szorította az ujjaimat. Mondtam váltsunk pózt, ő meg megkért nyaljam csak én őt miközben a hátán fekszik. Na ilyet se nagyon kértek még tőlem! Így egyből biztosra vettem, hogy közel jár az orgazmushoz, nem véletlenül kéri ezt az élvezős pózt. Ebben a pózban könnyebben tudtam izgatni a csiklót és a G-pontot aminek rövidesen meg is lett az eredménye. Bal kezemmel átkaroltam a jobb combját, (hogy le tudjam fogni nehogy orgazmus közben elrugja magát vagy vmi hasonló) és közben feljebb húztam a nagyajkakat és a csuklyát, hogy teljesen hozzáférjek a csiklóhoz. Közben a jobb kezemmel 2 újjal folytattam a G-pont izgatását. A nyelvemmel a csiklót és a mellette lévő területet izgatva juttattam orgazmus közeli állapotba. Majd a csiklóra koncentrálva azt nyalva, szívva és jobb kezemmel fokozva a tempót eljuttattam az orgazmusra. Nem feltételes módban írok az orgazmusáról, mert ha ez nem volt igazi akkor már nem tudom mi az. A csúcs felé annyira szűk lett a puncija, hogy alig bírtam mozgatni a kezemet. Utána pedig nagyon érzékeny lett a puncija. Így kértem hagy nyaljam akkor a fenekét. Kutyusba bepucsított. Rövid ideig finoman nyalakodtam, mégis csak az előbb élvezett el. De aztán jól megmarkoltam a fenekét és megdugtam a nyelvemmel. Nagyon jól tágult.

    Coitus:
    Aztán kértem a védő felszerelést. Közben megragadtam a sikosítót is, gondoltam megyek popóra. Ő is bekente magát, de mondta ha puncit is akarok akkor azt előtte kéne. Úgyhogy lecsaptam a lehetőségre mert azt a szűk puncit ki nem hagytam volna. Misszionáriusban hatoltam be, miközben a gyönyörű lábait a vállamon tartottam. Én is felvettem egy pornós tempót, nem kíméltem magamat sem. Közben azokkal az isteni cicikkel és bimbókkal játszottam, meg megamba szívtam az illatát a nyakánál. Amikor kicsit fáradtam (még nem igazán nyertem vissza a kondim a téli tunyulás után) akkor rövidebb lökésekkel lábait a kezemben tartva dolgoztam. Aztán arra gondoltam jöhetne a popó. De ki se kellett mondanom ő maga javasolta előbb! (Ez valami hatodik érzék lehet?)

    Felkentünk még némi sikosítót. Majd kutyusba megpróbáltam behatolni. Kicsit eltévesztettem, de hátranyúlt és gyorsan betette magának. Először lassan mozogtam kisebb lökésekkel, de rövidesen teljesen elnyelt és dughattam ahogy csak jólesik. És az aktus közben gyakran perverzen mondogatta hogy basszam stb. Rám nagyon gerjesztően hatott a káromkodása. Viszont elfáradtam így kértem lovagoljon meg. Mondta feküdjek el. Azonnal teljesítettem a parancsát. Meg is jegyezte, hogy szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő mondja. Egyszerűen gyönyörű látvány volt ahogy fölém guggolva beillesztette a faszom a fenekébe! Nagyon szép izmos combja van, ami így szépen meg is látszott. Így rugózott föl-le a farkamon. Mintha egy pornófilmbe csöppentem volna. Nem győztem betelni a látvánnyal. Egyszerűen megbabonázott. Lehet közben valahogy segítenem is kellett volna, mert így rövidesen elfáradt. Így aztán egy kényelmesebb lovagló pózban én pumpáltam alulról ő meg az ágytámlába kapaszkodott. Közben a cicijét a számba tolta. Azok a cicik lentről nézve is nagyon kívánatosak. Közben egy-kétszer kicsússzantam, de egyből visszatett

    Ejakuláció (torokba élvezés):
    Viszont a gyors tempó, a gumi, a kevés alvás és a rossz kondim miatt kicsit puhább lettem. Akkor monta, hogy szeretne megint szopni. Jó ötletnek tartottam, úgyhogy levette a gumit és szopott. Mivel kicsit még puhább voltam így most könnyebben le tudott mélytorkozni, amit lelkesen csinált is. Így a torkában lettem újra kőkemény (már amennyire a torkában ki tudtam egyenesedni). Aztán kicsit kézimunkázott. Éreztem közel a vég, így megkértem hogy hagy dughassam meg a száját/torkát, miközben ő az ágy széléről lelógatja a fejét. Engedélyt kértem rá, hogy beleélvezhessek a torkába. Megengedte. Úgyhogy kézzel gyorsan a határ helyzetbe juttattam magam, miközben ő a golyóimat kényeztette, majd mikor az orgazmusom elkezdődött az ejakulációmat kicsit visszatartva benyomtam a farkam a torkába. Ezt kicsit durván csináltam és nem is találtam egyből be, neki kellett segíteni, ezért utólag elnézést is kértem, de megnyugtatott hogy nem esett bántódása.

    Utójáték:
    Takarítás után még megkértem, hogy hagy nyalogassam a fenekét. Egyszerűen nem tudtam betelni vele. Viszont úgy éreztem, hogy több mindenre nem lesz már időnk ezért a végén még egy nagyon jólesőt beszélgettünk. Nagyon nyíltan lehet vele beszélni a munkájáról (természetesen csak diszkréten anonym módon említ másokat) és engem nagyon érdekel a szex tündérek élete. Megtudtam például azt is, hogy a torok az nem tud tágulni (mint mondjuk a popó) így a mélytorokhoz adottság kell.

    +1:
    Szex közben perverzen káromkodott, ami nekem nagyon bejön. Szerintem ezt ő is érzékelte :)
  • Elszámolás:

    A pesti átlag, all inclusive. A szex mellett még egy nagyon jót beszélgethettem is vele szex előtt és után. Ha úgy tetszik ingyen terápiás kezelést is kaptam :) 15 perccel ugye korábban érkeztem, de mégsem mentem el 15 perccel korábban szóval végülis 75 percet voltam nála, de csak 60 percért kellett fizetnem.
  • Összkép:

    Teljesen máshogy indultam neki a dolognak, csupán egy kemény pornós szexért mentem. Ehelyett olyan barátnő érzést is kaptam, amilyet keresve se találtam volna.
    Mindemellett úgy érzem, hogy még rengeteg lehetőség van Noyában, ezért egészen biztosan visszamegyek.
Happy Massage