• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Koszonom szepen az ismet kedves szavaidat Dragam! :)) mindig orommel varlak;)) csoook

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam hirtelen jött ötletöl vezérelve egyből felvette meg is beszéltük a találkozót kb. 30 perccel későbbre, szerencsémre ráért
  • Megközelítés:

    Utolsó látogatásom óta elköltözött elég egyszerűen megközelíthető bent van a belvárosban sokféle eszközzel lehet eljutni a célig nálam a troli volt a befutó onnan pár perc séta volt a lakás. Parkolás hát az keményebb dió szerencse és türelem kérdése a dolog.
  • Helyszín:

    Az új hely is szuper jó, nagyon kellemes az egész környezet a a zuhanyzó nekem rendkívül bejött nagyon király szerintem és megtalálható minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Mint utolsó látogatásomkor, újra elkezdett edzeni pár hónap múlva ennek biztos szemkápráztató lesz hatása majd meglátogatom akkor is :D szóval nekem abszolút tetszik szép arc, hosszú szőke haj, jelenleg inkább gömbölyded alkat. És ahogy legutóbb is ismét egy fehér törölközőbe csavarva fogadott.
  • Action:

    Igazából egy ideje vágytam egy dologra ami ekkora csúcsosodót ki ez nem más volt mint a popsi úgyhogy ennek reményében indultam drága vendéglátómhoz amit természetesen azért előre lebeszéltünk azért.
    Megérkezést kővetően pár szót csevegtünk de hamar a fürdőben kötöttem ki egy gyors zuhanyra.
    Zuhany után beinvitált a háló részbe, lepakoltam gönceimet ahol meg is történt az találkozónk legbosszantóbb pillanata megfeledkeztem a telefonomról hogy a ruhák közé raktam és persze annak rendje és módja szerint leeset és szana-szét tőrt a kijelzője így ezzel az igen kellemetlen momentummal indítottuk a hátralévő időt.
    Ez igazából csak azért érdekes mert k.b 5 perc múlva már azt is elfejtettem hogy volt telefonom oly annyira elfelejteti az emberel a gondokat Vivienn.
    Ami a találkozó lényegi részét érinti a telefon incidens után hamar belekeletkeztem a hölgy csókjaiba ami ismét nagyon kellemes barátnős volt pont ahogy szeretem ami után ágyra fekve megtapasztalhattam a remek franciáját ami hibátlan és egész nap tudnám élvezni ahogy csinálja.Most még se ezért jöttem csak így, hogy kiélvezek minden általa nyújtott lehetőséget kértem a gumit és egy kis hagyományos miszibe kezdtük bemelegítésként amit hamar váltottunk arra amiért most igazándiból jöttem és szépen óvatosan, lassan popsijába is bejutottam. Igazából eddig nem nagyon voltak ez ügyben nagyon kiemelkedő tapasztalataim de most minden kétséget kizáróan megtörtént életem legjobb ilyesfajta élménye, fantasztikusan jó volt minden pillanat nem is akartam megszakítani holmi pozíció váltásokkal ahogy kezdtük úgy is lett vége és sajnos vége lett.
    Ha a franciát sokáig ezt még tovább akarnám élvezni.
    Mindezek után még beszélgetünk a fen maradó időben készített egy finom teát amit elszürcsölgetünk a kanapén ülve. És ami azt illet hogy menyi idő is telt el az érkezésem óta arról fogalmam se volt, de letaglózott az óra látványa hogy elkések munkából így sajnos gyorsan szedtem a sátorfámat és rohanvást búcsút intettem drága vendéglátómnak, ha nincs a a fránya óra talán még most is ott ücsörögnék :D
  • Elszámolás:

    Átlag, bőven átlag feletti dolgokért + extra ami azt hiszem az átlagos extránál azért kicsit több de nem igazán vagyok otthon a témában. mindenesetre a végén már majdnem az ajtóban állva adtam át előtte csak a telefonba eset szó róla.
  • Összkép:

    Szuper, fantasztikus, nagyon jó, felejthetetlenen és még sok hasonló jelzőt tudnék ide írni egyetlen probléma hogy nincs annyi idő amennyi elegendő volna Vivienn mellet. Teljesen biztos hogy visszatérek remélem minél hamarabb.
Happy Massage